eneka 27.09.06, 14:00 witam zrobiłem ostatnio badanie moczu i wyszło mi 40mg/dl z tego co wiem z internetu, to w ogóle nie powinno go być pozostałe parametry są w normie bardzo proszę o opinie, jeśli ktoś się orientuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: Obecność białka w moczu.... 27.09.06, 14:34 Bialka nie powinno byc w prawidlowym wyniku moczu.Trzeba zatem rozszerzyc diagnostyke,zrobic poziom mocznika i kreatyniny we krwi,Usg nerek.Ale najlepiej udaj sie do lekarza z tym wynikiem ,bo to moze sugerowac ,ze cos sie dzieje w obrebie nerek.Moze Cie skieruje do urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
eneka Re: Obecność białka w moczu.... 27.09.06, 20:23 A wie pan(i), że w badaniu wyszła mi obecność plemników..:) dziekuję za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Obecność białka w moczu.... 27.09.06, 20:07 Proszę się nie śmiać,ale czasem obecność plemników w nasieniu może dawać dodatnie białko,a Pan.Czasem w laboratoriach nie piszą na wyniku o obecności plemników u mężczyzn,a to błąd.Można przeoczyć nasieniotok.Bo że u kobiet nie pisze się o plemnikach to zrozumiałe,a widziałam już takie mocze,oj widziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Obecność białka w moczu.... 27.09.06, 21:32 Miało być obecność plemników w moczu,bo w nasieniu zdrowego mężczyzny zawsze są;-) Odpowiedz Link Zgłoś