szpile_i_ostrygi 16.01.13, 17:54 nie założyłabym peniuaru. Śpię w powyciąganym i doszczętnie spranym t-szercie mego nieślubnego. Rano po mieszkaniu snuję się też w jego powyciąganych podkoszulkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 17:58 Ja po domu chodze w pizamce. Rozowej, flanelowej, z krotkim rekawkiem. jak Bylam z B. to tez jego T-shirty nosilam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Coś o sobie 16.01.13, 17:59 Prawda, Madau? One mają coś w sobie. A Ty, Luna? Powiesz coś o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:00 Ja noszę koszulki całego świata :) Spódnicę miałam od Szakiry i bębenek Micka Jacksona no i worek Poli Raksy mam piękny przez nią samą uszyty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:01 Widziałam ją, gdy była już starszą panią. Przepiękna kobieta. Krucha, delikatna. Ten worek, to skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Coś o sobie 16.01.13, 17:58 Uwielbiem Kubę Sienkiewicza a zapomniałabym o nim, gdyby nie Ditta. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:01 pewnie ze maja :) B ma mase takich, przywiezionych z Polski, z napisem Poland, Krakow etc. sa duze i fajne. On do pracy musi nosic koszule wiec w T-shirtach tylko spi. W takich z napisem Amsterdam. te polskie zas ja nosilam i uwielbialam sie w nich wloczyc rano. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:06 Ja lubię Lewisa T-szircik gdzie są narysowane koniki ciągnące spodenki.Tylko w nim dziurkę zaszyłam :) Pola Raksa szyje pięknie i pięknie poduszki wypycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:16 ja sie bede zaraz zbierac do B. Mieszkanie uprzatne, powywietrzam, popsikam sprayem i perfumami. Kotke tez popsikam bo ona mnie "zawsze zdradza" bo smierdzi fajkami. Moze B; odprowadzi mnie tylko pod brame, moze nie wstapi? Bo ja sie ciagle boje ze on obwachiwac tego kota bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:27 <bo ona mnie "zawsze zdradza" bo smierdzi fajkami.> Opowiedz B bajkę jak kot palił fajkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:32 :D:D:D Juz spryskana. takim ziolowym dezodorantem ktory kupilam w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Normalnie to jest dezodorant dla psow jak im z mordki smierdzi. Wiec kotce nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:33 Dom wysprzatany, oko wymalowane, pachnie ladnie jakimiis ziolami - mozna sie ubierac i powoli zbierac :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:39 Madau, byłaś już z B? Bo czytałam, jak bardzo cenisz sobie wolność. To głupio byłoby napisać, zadaj mu czadu;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:42 Z B; bylam dziewiec lat. teraz mieszkamy oddzielnie i faktycznie cenie sobie wolnosc. Chodze do niego na handel wymienny ( ja mu prasuje on mi robi zajkupy) a teraz ide po kosmetyki dla Ditty bo wiekszosc moich kosmetykow u niego wlasnie zostawilam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Coś o sobie 16.01.13, 18:44 Też cenię sobie wolność. Bardzo. Dlatego nigdy nie założę obrączki. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 22:24 A wiesz, a propos obraczki. Dostalam dwa lata temu pierscionek zareczynowy od B. z bialego zlota z diamentem. Jak przytylam nie moglam go nosic bo puchly mi palce. Dzis go znalazlam w pojemniczku z blyszczykami. zalozylam - pasuje jak ulal. Bede go noisc bo bardzo ladny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 22:32 a teraz zrzucilam ciuchy i bardzo dobrze sie czuje w mojej flanelowej pizamce. Pije herbatke z kwiatu pomaranczy, dobra na sen :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 22:47 tak, dwa lata temu, na zareczynach u moich rodzicow. Nosilam mi dopoki palce nie zaczely mi puchnac. Dzis go znalazlam i zapytalam czy moge nosic bo ma taki sliczny ten diamencik. B. sie zgodzil wiec wzielam i nosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 22:59 No, mam teraz polakierowane na ciemnoczerwono dlugie paznokcie i ten pierscionek tak ladnie przy tym wyglada :) Mam mase lakierow. Moze powiesz jaki kolor lubisz do podrzuce do paczki? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 23:38 bezbarwny lubisz czy jakis kolorowy? Bo mam tego w cholere, nieuzywane stoja bo ja sie lubuje w rozu albo ciemnym fiolecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 16.01.13, 23:44 może bezbarwny i taki pasujący do koloru moich oczu.Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 23:45 Mam taki ladny niebieski i granatowy. Oba nieuzywane. Granatowego uzywalam innej firmy i tak fajnie wygladal na paznokciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 16.01.13, 23:49 Może ten granatowy w barwie nieba? www.youtube.com/watch?v=r7X4AS8bpAY Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 16.01.13, 23:52 spoko. Jakis ladny znajde. Ty masz Ditto szaroniebieskie oczy? Poszukam ladnego odcienia tylko jak sie dokopie do tej mojej wielgachnej kosmetyczki z lakierami ktora z braku miejsca lezy kolejnio pod koldra, poduszka i walizka na kolkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:03 Nie spiesz się Madau.Nie pali się.Na razie chodzę nieumalowana,usta zagryzam żeby mieć czerwieńsze i smaruje tym miodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:06 Ale ja jutro paczuszke wysle. juz mam wszystko w komplecie. Wyciagnelam kuferek spod walizy i znalazlam ladny odcien. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:14 <Wyciagnelam kuferek > spod walizy i znalazlam ladny odcien.> Odcień kuferka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:15 kuferek moj czarny jest jak szatan albo smola szatanska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:18 Sadza to się fachowo nazywa po malarsku.Miałam taką farbkę w tubce gotowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:20 No wlasnie sadza. Szatanska. Dostalam kuferek od B. Nie mogl innego koloru wybrac? Na tym czarnym wszystko widac, jakies nitki, wlosy, odpryski od fluidu. I do tego nieporeczny jest bardzo. On go kupil ze swoja matka bo jego matka twierdzila ze taki kuferek jest jak najbardziej elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 17.01.13, 00:23 Ja miałam czerwony z napisem Browar Warka bo dawali do wyborczej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
grubi_i_gupi Re: Coś o sobie 18.01.13, 06:59 Wiencej opowieccie szpile z ostrygami. Tak krutko jestescie na tym portalu ale otrazu sie trafiliscie na to forum tak jag i my. Tesz sie prentko na ludziach poznaliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 18.01.13, 10:39 O!człek z pięknym nickiem i do tego ciekawą ma ortografię!:) grubi_i_gupi napisał(a): > Wiencej opowieccie szpile z ostrygami. Tak krutko jestescie na tym portalu ale > otrazu sie trafiliscie na to forum tak jag i my. Tesz sie prentko na ludziach p > oznaliscie ?> Odpowiedz Link Zgłoś
weronikakowalska46 Re: Coś o sobie 20.01.13, 12:49 Zajmuję się schizofrenią zawodowo i chętnie pomogę każdemu kto się zgłosi - Schizofrenia porady Odpowiedz Link Zgłoś
weronikakowalska46 Re: Coś o sobie 20.01.13, 12:57 Nie diagnozy, ale podstawową wiedzę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 20.01.13, 13:01 acha, to nie zrozumialam, sorry. My tu wszyscy schizofrenicy albo chadowcy na naszych chorobach sie znamy bo przechodzimy przez nie, no ale mysle ze porady nie zaszkodza, tylko zeby to bylo udowodnione jakimis zrodlami bo my sceptyczni jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Coś o sobie 20.01.13, 16:06 Zajmujesz się schizofrenią zawodowo, a po godzinach pomagasz chorym, bo taka z Ciebie matka Teresa czy masz w tym jakiś interes? Sorry, ale to jest forum dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń, ani tym bardziej słup reklamowy. Chyba pomyliłaś adres. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Coś o sobie 20.01.13, 16:09 a tos madrze pogadal Monte. Patrz, a ja taka naiwniara... Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Coś o sobie 20.01.13, 16:28 "Pomogę każdemu, kto się zgłosi" - po takim dictum to można tylko pogonić, no bo co niby zrobi? Wypisze receptę, zapewni bezpieczny azyl komuś, kto ma nawrót, a nie chce iść do szpitala, załatwi pracę albo środki na życie w jakiś inny sposób? Poradzić i pogadać to można otwarcie na forum. Moim zdaniem to wyciąganie informacji i być moze danych w diabli wiedzą jakim celu, wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Coś o sobie 20.01.13, 20:38 <Zajmuję się schizofrenią zawodowo i chętnie pomogę każdemu kto się zgłosi - Schizofrenia porady> A ile kosztują Twoje porady? Podasz tu cennik? Odpowiedz Link Zgłoś