hanami4 26.10.06, 19:09 P ilnie poszukuje namiarów na dobrego ortopedę[najlepiej specjalistę chorób stóp]z Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata1123 Re: Ortopeda 29.10.06, 18:13 nie wiem dlaczego upierasz sie przy zakopanem,ale jesli tak to dobry jest dr Kacki kontakt uzyskasz dzwoniac do kliniki na bystrym.Jesli chcesz to moge ci tez podac namiary na dobrego ortopede w krakowie ktory przeszedl z zakopca i mi prostowal stopy ok? Odpowiedz Link Zgłoś
froya Re: Ortopeda 31.10.06, 22:41 Bardzo proszę o namiary na tego lekarza czy mogłabyś opisać to prostowanie stóp interesuje mnie w jakim znieczuleniu było robione,jak długo leżałsś w szpitalu i jaki jest efekt Odpowiedz Link Zgłoś
agata1123 Re: do froya 01.11.06, 22:32 hej dam ci lepiej namiary na tego lekarza jak napiszesz do mnie na meila sloneczko9@o2.pl bo tak jest lepiej. tutaj napisze ze jest to ortopeda z krakowa.ja lezalam po operacji 8 dni,potem bylam 6 tyg w gipsie,mialam przeszczepiane sciegna i wydluzane sciegno Achillesa wiec trzeba sie trooche nacierpiec ale warto bo efekt jest zadowalajacy.stope mam teraz prosta chodzi sie duzo lepiej.wiec napisz do mnie a jeszcze lepiej jak bys miala skypa lub gadu gadu powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś