Dodaj do ulubionych

bol po stosunku

14.01.07, 20:33
sluchajcie nie wiem co mi jest :( bo to juz nie 1 raz tak sie zdarzylo.

np. kocham sie z miom partnerem wieczorem, jestem podniecona i wogole wystko ok. czlonek nie ma problemow z wejsciem, lecz po
stosunku zdarza sie ze mnie wejscie do pochwy boli, ale mozna np. jeszcze pare razy sie kochac

natomiast nastepnego dnia jest to wogole juz nie mozliwe, nawet sam dotyk np. przy myciu sprawia mi bol

chodzilam z tym do ginekologa i co sie dowiedzialam ze jestem tam waska i tyle zalecil uzywac lubrykatow, ale ja jakos nie wierze
hmm moze ze jestem mloda jeszcze 21 od roku sie kocham albo moze od tego ze zadko sie kochamy, no juz sama nie wiem. a moze to
normalne.

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • katja_24 Re: bol po stosunku 15.01.07, 18:56
      Nie wiem, czy to normalne, ale ja tez tak mam.
      • pol19755 Re: bol po stosunku 15.01.07, 22:54
        Sadze, ze przyczyna jest Twoj partner.
    • e-dziunia Re: bol po stosunku 15.01.07, 23:02
      u mnie ten problem istnieje od paru lat i prawie całkowicie sparaliżował moje
      łóżkowe przygody. Od 2 lat po niektórych stosunkach miałam także krwawienia. I
      żaden lekarz nie wiedział co to może być. Zwalili problem na różnicę kalibra ;)
      Tymczasem 1,5 tyg. temu zbadała mnie świetna pani doktor, która przy samej
      szyjce macicy odnalazła nieduży polip i to on jest przyczyną moich problemów.
      Teraz widać jak badają niektórzy lekarze! Polip ten muszę usunąć chirurgicznie.
      Za wizytę zapłaciłam 80zł, ale opłaciło się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka