Dodaj do ulubionych

amlozek do sprzedania

IP: 217.153.42.* 20.05.03, 21:58
mam u siebie wieksza ilosc tego leku czy ma moze ktos ochote zakupic go ode
mnie
sugeruje cene duzo nizsza niz w aptece a data waznosci jest do 2006
Obserwuj wątek
    • Gość: kuna Re: amlozek do sprzedania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 11:46
      W jakim mieście mieszkasz ?????????
      • Gość: zuza Re: amlozek do sprzedania IP: 217.153.42.* 21.05.03, 13:45
        witam cie!
        mysle ze to nie jest az tak wazne gdzie ja mieszkam tylko co i za ile moge
        sprzedac.No to jak!?
        • Gość: Doki czy to legalne? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 21.05.03, 14:55
          Juz mialem siedziec cicho, ale zwrocilo moja uwage to, ze
          zuza nie chce podac swojego miejsca pobytu.
          Obrot detaliczny lekami jest wylaczony ze swobodnego
          obrotu towarami i jest wylaczna domena dyplomowanych
          farmaceutow.
          Kupowanie lekow z drugiej reki nie jest bezpieczne- nie
          tylko jesli chodzi o strone legalna, ale takze o brak
          gwarancji jakosci.
          • Gość: midm Re: czy to legalne? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 15:52
            To fakt... zwlaszcza, ze jakosc moze zepsuc np. nieodpowiednia temperatura
            przechowywania.
            • Gość: zuza Re: czy to legalne? IP: 217.153.42.* 21.05.03, 19:47
              pytacie o rozne rzeczy..odpowiadam..
              jest to niedozwolone to fakt ale czy wy wszyscy robicie wszystko legalnie?
              zastanowcie sie troszke leki maja waznosc do pazdziernika 2006r i sa
              przechwywae tak jak w aptekach i nic im nie grozi takze bez obaw!!!!
              to nie sa slodycze czy inne produkty spozywcze!!!!
              ps
              nawet nie macie pojecia jak kombinuja w aptekach i jak was nabijaja w
              przyslowiowa butelke.Kupujecie drogie rzeczy z firm zachodnich gdzie mozna
              kupic rzeczy polskie o takim samym skladzie za duuuzo nizsza cene!!!!
              pozdrawiam!!!
              • Gość: justy Re: czy to legalne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:44
                Gość portalu: zuza napisał(a):

> Kupujecie drogie rzeczy z firm zachodnich gdzie mozna
                > kupic rzeczy polskie o takim samym skladzie za duuuzo nizsza cene!!!!
                > pozdrawiam!!!

Zawsze możesz poprosić o tańszy odpowiednik- jeśli istnieje, dostanisze go bez
                problemów- nikt cię nie zmusi do leczenia drogim lekiem (chyba, że lekarz
                zaznaczy na recepcie, żeby nie zamieniać), jeśli są jego tańsze odpowiedniki.
                Informacja o możliwości takiej zamiany wisi w każdej aptece obowiązkowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka