Gość: zuza IP: 217.153.42.* 20.05.03, 21:58 mam u siebie wieksza ilosc tego leku czy ma moze ktos ochote zakupic go ode mnie sugeruje cene duzo nizsza niz w aptece a data waznosci jest do 2006 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuna Re: amlozek do sprzedania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 11:46 W jakim mieście mieszkasz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: amlozek do sprzedania IP: 217.153.42.* 21.05.03, 13:45 witam cie! mysle ze to nie jest az tak wazne gdzie ja mieszkam tylko co i za ile moge sprzedac.No to jak!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki czy to legalne? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 21.05.03, 14:55 Juz mialem siedziec cicho, ale zwrocilo moja uwage to, ze zuza nie chce podac swojego miejsca pobytu. Obrot detaliczny lekami jest wylaczony ze swobodnego obrotu towarami i jest wylaczna domena dyplomowanych farmaceutow. Kupowanie lekow z drugiej reki nie jest bezpieczne- nie tylko jesli chodzi o strone legalna, ale takze o brak gwarancji jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm Re: czy to legalne? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 15:52 To fakt... zwlaszcza, ze jakosc moze zepsuc np. nieodpowiednia temperatura przechowywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: czy to legalne? IP: 217.153.42.* 21.05.03, 19:47 pytacie o rozne rzeczy..odpowiadam.. jest to niedozwolone to fakt ale czy wy wszyscy robicie wszystko legalnie? zastanowcie sie troszke leki maja waznosc do pazdziernika 2006r i sa przechwywae tak jak w aptekach i nic im nie grozi takze bez obaw!!!! to nie sa slodycze czy inne produkty spozywcze!!!! ps nawet nie macie pojecia jak kombinuja w aptekach i jak was nabijaja w przyslowiowa butelke.Kupujecie drogie rzeczy z firm zachodnich gdzie mozna kupic rzeczy polskie o takim samym skladzie za duuuzo nizsza cene!!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: czy to legalne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:44 Gość portalu: zuza napisał(a): > Kupujecie drogie rzeczy z firm zachodnich gdzie mozna > kupic rzeczy polskie o takim samym skladzie za duuuzo nizsza cene!!!! > pozdrawiam!!! Zawsze możesz poprosić o tańszy odpowiednik- jeśli istnieje, dostanisze go bez problemów- nikt cię nie zmusi do leczenia drogim lekiem (chyba, że lekarz zaznaczy na recepcie, żeby nie zamieniać), jeśli są jego tańsze odpowiedniki. Informacja o możliwości takiej zamiany wisi w każdej aptece obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś