Dodaj do ulubionych

Prawda dla wariatów.

14.10.12, 06:13
Eugenika genetyka pomieszali nie zbadali i wydali.
Lebensborn triufuje, oczy martwe pełne zła wpatrują się we mnie ....ty wiesz? tak wiem!
Bóg nad nami ręce rozkłada, głupota ludzka granice przekracza.
Atak za atakiem i co? jestem niezniszczalny nic i nikt nic nie jest w stanie mi zrobić a atak jest potężny,zabić się? jestem sam!
Dotarłeś do granic możliwośći dowiedziałeś się prawdy i co ty na to?
Jestem zdziwiony i dosłownie niezwyciężony nie wierzę w to wszystko,niczego się nie boję i nic mi zrobić nie mogą.
A Ci w szpitalu Ci ważni wiedzą a reszta nieświadoma być może niewtajemniczona.
A Bóg? jest kilku i wojna trwa,ten doskonały nad wszystkim czuwa.
Towarzyszł mi na błękitnym niebie nawet chmura się nie przedostała.
Skąd o tym wiesz? zostałem uświadomiony.
Jesteś wariatem,tak i dlatego nie jestem niebezpieczyny.
Gdzie oni są wszędzie a Ci inni wsród nas, jak oni fukcjonują?
Doskonale genetycznie zmodyfikowani lub już urodzeni.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 06:16
      Przekazali mi wszystko umysł prawie pękł! Niemożliwe dali mi wolną rękę uświadomili i zostawili,chciałem krzyczeć powiedzieć wszystkim ale co? powieść S.F tą prawdziwą.
      Bóg mnie obserwował rozmawiał później ze mną,porosiłem go o prawdę dał mi ją.I miałem wybór ale żyję.
      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 06:18
        Oni jednego nie wiedzą...czego? nie uda się im bo Bóg na to nie pozwala.
        Dlaczego? dlatego że ma inne plany do nas a my jesteśmy stwożeni na jego podobieństwo.
        Ale przecież są inni tak ale nasz jest najpotezniejszy, nie po to nam miłość zaszczepił.
        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 06:23
          Bohemot triufuje? nie to jest mrzonka,trumfuje miłość bo tak orginalnie nas stworzyli.
          A w co ty wierzysz? w prawdę wierze naszego Boga.
    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 06:57
      www.youtube.com/watch?v=WNl26gwuWYI&feature=related
      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 07:01
        www.youtube.com/watch?v=xIRzXaxpe1k&feature=related
        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 07:16
          Ja jestem z Bogiem...nie pokonali mnie nie zwariowałem zobaczyłem i sie przekonałem ...jestem niezniszczalny i nie zabiora mi to co moje...nie mogą Bo Ja Wiem.
          • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 07:34
            www.youtube.com/watch?v=SYap17vGui4
            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 07:57
              www.youtube.com/watch?v=-RNWjwM06Tw&feature=related
              • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 08:04
                Ile on wie?..nie wiemy...nie udzignę świata nie chcę...okłamywac miloionów...a kiedy to się skończy...niebawem jak zostanie garstka wtedy dowiedzą się prawdy....a czemu nie teraz...nie są gotowi oni zwariują tak jak my.
                Czemu nic nie mówisz ...bo nie zrozumiesz.... a ty rozumiesz....aż za bardzo.
                Oni sami nie rozumieja do końca... a skąd wiesz?...Bóg mi powiedział.
                Dowiedzą się prawdy nieliczni....
                Ile oni wiedzą...wiele i dużo...ale ich okłamują...kto inni Bogowie....a ty komu służysz?..dokładnie temu samemu który nam wszystkił dał początek...on jest nawiekszy najbardziej rozwinięty i doskonały pełny miłości i zrozumienia....a reszta?reszta buduje swoje światy.
                Jak się czujesz? dziwnie.....czujesz się dziwnie wiedząc?....tak dziwnie żyjąc na jednej ziemi w dwóch światach.
                • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 11:53

<Ile oni wiedzą...wiele i dużo...ale ich okłamują...kto inni Bogowie....a ty komu służysz?>

Nie będziesz miał cudzych bogów prze de mną?
                  Kto tak powiedział?
                  Ilu jest Bogów?Do ilu się modlimy?
                  Do obrazów się modlimy?Gdzie?W kościele.
                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 11:58
                    Ja to już nie kapuję o co w tym wszystkim chodzi a kościoły są nie czynne.
                    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 12:21
                      wiem że nie kapujesz ditta ani nikt ze znajomych nie kapuje.Ja to piszę dla kogoś innego:) są tacy co kapują:)
                    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 12:47
                      ditta12 napisała:

> Ja to już nie kapuję o co w tym wszystkim chodzi a kościoły są nie czynne.

Kościoły mnie nie iteresują to nie jest moja prawda.Ta prawda jest dla was.....
                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 12:52
                    Ja Ditta żyję od kilku miesięcy w innym świecie ten świat który znałem już przeminoł.
                    Może to szczęście może i nie ale świadomość moja żyje nadal i trudno mi określić kiedy byłem bardziej szczęśliwy czy wtedy czy teraz.Porostu tak już jest, fakty są faktami a prawda prawdą i trzeba umieć z tym żyć i także bawić sie tym światem.
                    • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 13:59
                      To co?Mam zamknąć uszy i oczy,zatkać nos,pozamykać wszystkie zmysły,zamienić się w kólkę aby niczego nie dotykać i zawisnąć w próżni?
                      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 05:14
                        ditta12 napisała:

> To co?Mam zamknąć uszy i oczy,zatkać nos,pozamykać wszystkie zmysły,zamienić si
                        > ę w kólkę aby niczego nie dotykać i zawisnąć w próżni?

Nie Ditta nie o to chodzi wcześniej napisałaś że nie wiesz, więc napisałem że nie będziecie wiedzieli.Ci co znają temat od razu zjarzą o czym piszę oj uwierz są tacy i to sporo.
    • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 14.10.12, 14:33
      niespodzianka.pl/presents/f80bb79303034fdbda48bd2ecf137211.jpg
      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 06:29
        Cześć...Cześć....widzisz to tak widzę i co o tym myslisz.....wiem o co Ci chodzi.
        Jak ty to robisz....poprostu mogę...a ja?...musisz porozmawiać....z kim?...z nim.
        Kilka dni póżniej....Też mogę ty mu mówiłeś coś?......Tak....a oni?...reszta to chorzy nic nie wiedza i nie rozumieją.....aha.
        Ale oni maja tak jak my....nie tak samo.
        A on czemu to robi to jest niebezpieczne....on jest tylko marionetką nic mu nie będzie....my możemy więcej od niego....jak to?ooo pacz widzisz? co?...idzie Bóg...kto?.....ON...nie żartuj....nie żartuje.
        Jak on tu wszedł?......hehehe......on do mnie mówi słyszsz go....nie bo do ciebie mówi.
        Co Ci powiedział.....żebym się nie martwił i nie bał.....skąd on jest?...dobrze wiesz....o rany jak to jest możliwe?....a myslałem że już wiesz......no wiem ale czemu inni nie wiedzą....wiedzą ale nie tu....a duzo wie o tym...mnustwo.
        Ale my jesteśmy wariatami.....hehe.....nic dodać nic ująć....tylko że ja jestem pilotem....pilotem?....tak już od dawna.
        I jak się lata?....nie da się tego opisać.....duzo widziałeś?....widziałem ogromnie dużo ale nie moge jeszcze z tobą o tym rozmawiać......
        Wiem już wszystko.....to OK......i co o tym myslisz?....mam totalny mętlik wszystko w co wierzyłem prysło.....ja tez tak kiedyś miałem.
        Ale czemu nikt nie mówi o tym nigdzie?.....to niebezpieczne.....wiem ale przecież jesteśmy wariatami.....nieważne czy wariatami czy normalinie o tym nikt nie może mówić.
        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 06:32
          www.youtube.com/watch?v=sYeVwG2VYpI
          • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 10:01
            Żółty kapelusik,he,he :)
            • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 10:03
              Wsiadasz do autobusu a tam czeka na Ciebie Bóg żeby z tobą pogadać?
              • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 10:05
                upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/31/1Dalai.jpg
                • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 10:27
                  Bóg te za wiele powiedziane to przenośnia do tych co nas stworzyli,Bóg którego znasz i znamy jest bliżej nieokreslonym bytem który czasem czuć:)
                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 10:29
                    Ja mam zryty caban spoksik piszę to w eter do tych co wiedzą dokładnie o czym piszę,ale mniejsza o to....:D umc...umc...
                    • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 11:52
                      Eli-ale też Elohim,liczba mnoga.No to ilu tych Bogów?Ma rozdwojenie jaźni ktoś?
                      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 12:26
                        Tak mam rozdwojenie jaźni...wystarczy?
                        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 12:29
                          Ditta to nie temat dla ciebie nie połapiesz się w nim, masz kościół masz swojego boga,jesteś szczęsliwa i tak to zostaw.Prawda nie jest dla wszystkich i nigdy nie będzie.Zawsze bedą Ci z wąskimi umysłami i Ci co wiedzą,tych dwóch światów nie da się nigdy pogodzić.
                          • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 12:35
                            wiekszość ludzi po przeczytaniu tego co tu napisałem stwierdzi że jest zryty z rozdwojeniem jaźni, mnie to właściwie nie obchodzi co sobie stwierdzą,niech twierdzą co chcą.ALE są też tacy wśród nas którzy odrazu załapią o czym pisze i wiedzą doskonale.Dla ciebie to zwykły bełkot z którego nic nie zrozumiesz a ja to opisałem dosyć jasno chociaż nie dosłownie.Ci co czytają a wiedzą o co chodzi im nic nie musze tłumaczyć.A reszta się nie liczy z małym ale sa porostu ludzimi:) którzy sobie myślą co ten caban za bełkot wypisuje:)
                            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 12:42
                              Tego co wyżej napisałem nikt nie przetłumaczy ani nie wytłumaczy o czym piszę ja też nie.To nie temat na forra ani publikacji.Porostu mozna to tak nazwać pisze sobie bo chcę.
                          • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 22:03
                            uwierz_w_to napisał:
                            <Ditta to nie temat dla ciebie nie połapiesz się w nim, masz kościół masz swojego boga,jesteś szczęsliwa i tak to zostaw.>
                            Jaki jest mój bóg?Nie chodzę do żadnego kościoła bo tam zamknięte.Chciałam obejrzeć rzeźby,posłuchać muzyki organowej(kiedyś byłam w Oliwie na koncercie) a tu nic z tego.:(
                            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:00
                              Świadomość społeczeństwa się zmienia, czasem jeszcze sa rodziny bardzo religijne przekazujące dzieciom a właściwie robiący rodzice pranie mózgu idące w parze z niewielką inteligencją.To jest dopiero krzywdzenie.
                              • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:06
                                Wiesz najlepsze z tego wszystkiego Ditta jest to że Ci ludzie ktorzy mają najwększe pojęcie o tym świecie i wszechświecie celowo dla własnych celów piora nam mózgi dla własnych interesów i korzyści.
                                Celowo powstaja pisma,programy,książki i innego rodzaju media które nas ogłupiają przy okazji czerpiąc z tego korzyści.
                                Obecnie masz nawet przykład tego w samym premierze tego kraju, posłuchaj jego pustego pieprzenia po to tylko żeby zdobyć elektorat.Ale nie tylko w zasadzie o niego chodzi ale o nas o to że jesteśmy okłamywani,jesteśmy porostu zwykłymi konsumętami na pierwszym szczeblu drabiny ewolucji społecznej:)
                                • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:14
                                  Ludzie ktorzy naprawdę posiadają jakś wiedze nie przeciętną nie mówią o tym i nie chce rozmawiać na ten temat,nigdzie niczego ciekawego sie nie dowiesz i nie przeczytasz.Ogólnie zdarzają sie perełki które coś nie coś ciekawego wydadzą napiszą ale to rzadko.Wiekszoć to chłam prostych ludzi interpretujących i odbierających ten świat widziany oczami prostego człowieka,który neguje wszystko co nie namacalne.Mamy mózg ale ten mózg nasz jest zaśmiecany całym syfem społecznym i medialnym dzień w dzień od dzieciństwa aż wpajana jest nam głupota tak dobitnie że już nie potrafimy być otwarci.
                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:19
                                    Żwykły przykład schizofreników! tak mają sprane umysły i mózgi i tak im się wbija i nam wszystkim do bani że to choroba że właściwie to już jest choroba w krutkich i wypranych umysłach tych ludzi.To jest robione celowo.....
                                    Schizofrenik myslacy i wolny od tego całego syfu jest bardzo niebezpieczny ponieważ sam potrafi mysleć.A umysł się nie ogranicza do mądrości ale całokształtu świadomości.
                                    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:29
                                      Powiem Ci teraz pewną rzecz, to że schizofrenicy twierdzą że są śledzeni to nie jest ich chory umysł i często mają rację tylko chore jest to że wpadają przez to w totalną psychozę i już nie rozrózniają kto ich obserwuje.To co teraz pisze wie jak to brzmi ale to fakt.Ditta tyle lat chorujesz i widzisz sama po sobie że nie radzisz sobie z tym porostu wpadasz w psychozie w paranoje i już nie rozrózniasz i nie wyczówasz bładzisz miedzy fikcja a prawdą.
                                      Wszystko zaczyna sie mieszać granicafaluje ale w dużej mierze też masz rację w tym co Ci się kłebi w umyśle postrzegasz świat umysłem otwartym i poniekąd podatnym na przekaz podprogowy często stosowany słownie i prymitywnie przez personel szpitalny.
                                      Ja już swój stan doprowadziłem do doskonałości i przyznaję że rznę głupa bo niestety takie sa realia ale dlaczego to już się nie bede wypowiadał.Porostu tak musi być.
                                      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:38
                                        Miałem przez to też problemy za dużo mądrych rzeczy powiedziałem ktoś to zauważył i się zaczeły moje delikatne problemy,ale wybrnełem z togo.
                                        Na nas są prowadzone testy, schizofrenicy mądrzejsi sa wyadrębiani,personel szpitalny nie ma pojęcia ale niektóre osoby z tego prsonelu tak jak i cześć lekarzy.
                                        To co teraz piszę brzmi jak bełkot wariata ale wiem doskonale o czym pisze i się nie boję,mój strach już przeminoł.najgorsze jest to że schizofrenicy żyjący w społeczeństwie i tym świecie który na każdym kroku nas okłamuje a właściwie nabija nam mózg totalnym syfem,robi to w tym stanie z ludźmi to co właśnie widać w szpitalach,ludzie wariują,wpadaja w paranoje i psychozy nad ktorymi nie panują już.
                                        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:41
                                          Mówię Ci Ditta ze szczerego serca że to co teraz piszę to czysta prawda,nie moja fantazja.Schizofrenia to nie choroba! i nigdy nią nie była.To z nas ten świat zrobił chorych i system w którym funkcjionujemy i żyjemy i poniekąd zwierzeta które tym systemem rzadzą i nas okłamuja dla własych i materialnych potrzeb.
                                          • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:44
                                            Rzaden Bóg ciebie nie stworzył o którym mówi zakłamana Biblia! Storzona jesteś przez inna rasę i powstają coraz to nowe gatunki i już sami je potrafimy robić klonowanie owiec to był pryszcz to był wierzchołek góry lodowej.Cała nasza historia ludzkości jest zakłamana!
                                            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 15.10.12, 23:51
                                              Myslisz Ditta że ja to wszystko wyssałem z palca?nie nie wyssałem tego z palca wiele rzeczy się zdarzyło od mojego sotatniego pobytu w szpitalu i także tam.Wiele lat poświęciłem nad badaniem schizofreni i psychozy na sobie.lekarze mogą snuć teorie wiekszośc z nich ma tak samo wyprane umysły jak wiekszość ludzi i schizofreników.Ten system tak działa jak jednostce wbijasz do głowy chorobę to wkońcu uwierzy a jeżeli autorytety wbijaja do głów tłumom innych mniejszych autorytetów to stado też będzie słuchało i tak to właśnie działa.Zwykła manipulacja.
                                              • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:04
                                                Kiedyś rząd amerykański a właściwie naukowcy amerykańscy prowadzili badania nad narkotykiem a właściwe dokładnie nie wiedzieli czym ale mieli na celu stworzenie narkotyku poszerzajacego swiadomość czy coś w ten weseń.Powstało LSD póżniej rózne teorie były,ale to całe LSD nie powstało do usmieracania ludzi itd...ale dla nich do dalszych badań oni sami je stosowali na sobie żeby poszerzyć świadomość.Nigdzie o tym nie przeczytasz i to co teraz tu Ci napisałem to prawda.LSD skład tego wyciekł i się zadomowił na ziemi:), wiekszośc ludzi która go uzywa nie ma pojęcia jak to ma działać itd... porostu maja swoje jazdy a sa one spowodowane dokładnie tym co nam umysłu zasmieca i całokształtem głupoty która nam wiecznie nabijają umysły.Prawdziwe znaczenie dopiero nabiera dla tych tegich umysłów które go zarzywają do celów nad którymi pracują dla reszty populacji ma to zwykłe działanie ogłupiające lub tez z przebłyskami nieprawdopodobnej świadomości która staje się fikcją po powrocie do swojego świata i otoczenia i po upływie działania LSD.
                                                • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:19
                                                  Zryte cabany lekarzy,psychologów którzy wykłuli regółki nastepnych zrytych cabanów przed nimi którzy opisali swoje błedne badania dlatego w ten sposób że od urodzenia tezmieli prane umysły i wpajano im od samego początku że to choroba.To jak łańcuch z pokolenia na pokolenie sie ciagnie,nikt go nie zerwie bo okrzykna go debilem lub zrobia z niego wariata.Karzdy szanujacy sie lekarz nie przeciwstawi się teori mówie tu o lekarzach którzy są mądrzęjsi i maja bardziej otwarte umysły.Za tym wszystkim ktoś stoi dokładnie nie wiem kto ale napewno rząd,chociaż w rzadzie też są do tego wyznaczone instytucje a pod instytucjami komórki które zajmuja sie badaniami które nigdy światła dziennego nie ujrzą.
                                                  Kupujemy teraz karty pamięci na których maksymalnie się mieści 32 gb danych chodzi mi o karty sd.Najpierw były 250,1,2,4,8,16 za kilka miesiecy bedziemy mili 32GB.Tak to sie kręci gospodarka musi funkcjinować,technologie już nas wyprzedziły o dziesiatki lat.Ale w cywilu dopiero technologie z przed kilkunastu lat wchodzą,które juz dawno są wykorzystywane w wojsku nie mówiąc już o tajnych projektach które sa tak zawansowane że być może nigdy sie nie dowiemy:) bo to nie wiedza nawet jako ciekawostka dla przecietniaka.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:24
                                                    Oczywiście działania narkotyków też testowałem na sobie i innych ale to były czyste testy tak jak LSD testowałem marichanę i inne.I jak myslicie dlaczego marichana jest zakazana?
                                                    Czesto i gesto po marichłanie ma sie niebywałe przebłyski inteligecji,niekonwencjionalnie sie mysli też.To raczej nie jest w społeczeństwie potrzebne,raczej nie lubimy ludzi inteligetnych,potrzebni nam są tacy przecietni ktorzy nie wychylają się z szeregu a jeżeli już to którzy sie słuchają.Po co nam czlowiek błyskotliwy i mądry, my w drazamy mamy to co nam potrzebne a on ma być konsumetem i nie zadawac zbytnich pytań.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:29
                                                    Pisałem kiedyś na temat Smoleńska to nie teoria że to był zamach ale to prawda,mamy na ziemi dwa bieguny trzeci był nam niepotrzebny, i to nie prawda że tylko rosjanie maczali w tym sowje brudne paluchy ale napewno dwa wywiady nasz i ich a czy wiedziały inne wywiady że taka pruba bedzie i bedzie robione wszystko żeby doprowadzić do tego jestem pewien że tak.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:31
                                                    Tak sobie tu ględzę idzie to w eter ale to dobrze przynajmniej ktoś może sobie poczytać i sie zastanowić nad tym wszystkim.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:37
                                                    www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg&feature=fvwrel
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:44
                                                    Znowu bedę miał pewnie małe problemy za te moje wypowiedzi,niektórych bardzo interesuje mój pogląd i moje teorie.Mam to gdzieś i tak zawsze mówię tylko to co chcę i tyle ile potrzeba:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 00:47
                                                    badania poziomu mojej wiedzy radzenia sobie z rzeczywistością i w rzeczywistości itd...całe szczęście że umysł jest tak skonstruowany że nie prześwietla mojej świadomości i wiedzy:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:00
                                                    Ostatnio wogóle poznałem świetna osobę która mnie rozumiała i sie świetnie dogadywaliśmy tez schizofrenik o nieprzecietnej inteligecji ale nie potrafił jeszcze panowac często nad swoja świadomością.Robili na nim jakies badania genetyczne cos musieli mu podawać i to nie z dolnej póki jego jedna stopa była dłuższa od drugiej o co najmniej 5-8 cm za cholere nie wiem co trenowali na nim również raz był wyższy raz niższy,nie doszedłem jeszcze do tego.
                                                    Ale bardzo owocna była rozmowa ze studentem psychiatri zdaje sie kilku godzina na temat teori,wyciagnoł ze mnie troszke wiedzy i teori ale skubaniec sam dokładnie nie wiem kim był zmieniał jedną źrenice oka na wiekszą kiedy się go o to zapytałem jak to robi nie powiedział mi.Ale lubił przytaczać teorie słynnych naukowców, już nie pamietam jakich bo to była monotonia dyskusji.Ale był bardzo ciekawy moich opinni.Zdaje się też coś o Froidzie wspominał o tak właśnie wpadło mi do łba,coś mi tam swita ale nawet nie chce mi sie sprawdzac w googlach kto to później sobie lukne bo necior mi wolniej chodzi z tego wzgledu że przez telefon jestem podłączony i nie siędze w domu.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:07
                                                    hmmm kurczaki jakiś internetowy badziew wypełniałem i zapomniałem co chiałem napisać....
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:14
                                                    A już mi się przypomniało, z chęcią bym opisał wam kika rzeczy bardzo ciekawych ujmując nazwiska pewnych ludzi ale niestety nie mogę, przynajmniej dla pewnych osób tu na forum jestm anonimowym schizolem kiedy bym opisał kilka bardzo ciekawych rzeczy niestety już bym nim nie był i mógł sobie biedy narobić,zresztą też autorytety podważyć pewnych soób które mogły by mieć problemy.Z innej mańki też sam narobił bym sobie biedy.
                                                    A jestem naprawdę nikim,ale jednak.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:27
                                                    Wypełniałem test:) hehe tysiąc godzin siedzenia przed kompen nic a jak coś zaczynam ciekawego opisywać nie zalogowany na swój adres IP nagle wyskauje mi pobarany test no no ale to tylko przypadek:) bo przecież w sieci są wszyscy anonimowi:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:35
                                                    Z drugiej strony napiszę wam cos ciekawego:)
                                                    Nie tylko jako ludzie oddziałowujemy naszym samopoczuciem czy też świadomością na rosliny ale także na całokształt przyrody jak i na pogodę:),jesteśmy jej mieszkańcami i w pewnym stopniu z nią powiazani.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:45
                                                    Nasza świadomość jest świadomościa społeczna ogólna tak ją kreujemy i funkcjionujemy,napedzamy sami siebie i naszą świadomośc dopoasowujemy do norm społecznych.Wybitni naukowcy a właściwie geniusze troche inaczej funkcionuja ich swiadomośc odstaje od norm społecznych nie funkcjionuje jako jedna cłośc może jako wiekszość całości naszej świadomości ludzkiej.Dlatego mamy geniusz i niekonwentcjonalne myslenie człowieka który poszerza swój światopogląd i nie ogranicza go.
                                                    Światopogląd kierunkuje kreatywnośc i na odwrót,czyli tak właściwie to mozna stwożyć nowa teorie.
                                                    Taka mianowicie że nasza świadomość może byc prawdziwa nawet wtedy kiedy zmienimy zupełnie nasz stan rzeczy czyli:
                                                    Skoro jednostka ustali jedno prawo (załóżmy błędne) i reszta sobie to prawo przyswoi i bedzie wierzyła w nie jako prawo prawdziwe i doskonałe tak właśnie będzie.I załóżmy od tego prawa bedą konstruwane inne teorie opierające sie na tym prawie i bedą funcjionowały(ale w innej świadomości załóżmy już nie jeżeli osoba nie uwierzy i nie uzna tego za jedyne prawo)
                                                    Czyli wniosek z tego taki że wszystko mozna naginac do własnych potrzeb i wszystkie prawa fizyki również.
                                                    A skoro np: mamy teraz system jedynkowy itd.. a przeskoczyli byśmy na dwójkowy załóżmy to było by to samo z tym że już w tym momecie inne teorie by wchodziły w życie opracowywane przez ludzi.
                                                    Ogólny wniosek z tego taki że nie ma rzeczy niemozliwych wszystkie prawa mozna naginać i zmieniać!
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:49
                                                    eureki nie odkryłem ale mam nadzieję że dojde do tego jak moge naginać prawa fizyki umysłem,miałem już w życiu epizod jeden który póżniej analizowałem i zupełnie przypadkowo na to wpadłem ale jednak.I to mnie nakierowało na ten tok myslenia.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:54
                                                    Może ktoś ma jakieś ciekawe teorie kto to czyta a nie chce sie ujawniac lub chce podyskutować na niekonwencjionalne tematy to podam adres: snaki3wr@vip.onet.pl
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 01:57
                                                    he he chyba nie tylko my ludzie uzywamy tego internetu:D
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:09
                                                    Trzaskam nastepna kawę i się właśnie zastanawiam nad flagą Izraela, gwiazda Dawida dwa równolegle nałożone odrotnie trójkąty na siebie.Czyli figóra doskonała z której strony byś nie spojrzał z tej jest trójkąt patrząc i biorąc trójwymiar w rachóbę.Ciekawe kiedy ktoś ten symbol wymyslił i tak naprawde co oznacza,mniej wiecej sie domyslam ale łeb który go umieścił na ich fladze musiał być nieprzecietny:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:10
                                                    Czyli jak trójkąt czy koło? budujemy cywilizację w górę czy zaokrąglamy i powtarzamy w koło macieja:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:17
                                                    O nowa moja teoria która wyszła podczas palenia trawy,ale nie pracowałem i nie dochodziłem do niej głębiej ale coś nie coś w tym jest,zawsze z takich strzępów teori i różnych rzeczy powstaje coś z niczego i czasem one znajduja zastosowanie lub nie.
                                                    Jak juz stwierdziłem podczas palenia trawy przechodzimy kilka etapów mozna to nazwać różnie wtajemniczenia awansu czy też wyszego szczebla jak tak to ujmuje przynajmniej na mnie to tak działa.Pierwszy etap palenia to jak to nazwę jesteśmy w kole zamkniętym i wciąż te same mysli i filmy z prymitywnymi przebłyskami inteligencji stagnacja i poznawanie podstawowych praw itd...Drugi etap uwalniamy się z koła i nasz umysł jest wolny nie ograniczony niczym a mysli i myśl jest błyskotliwa ciekawa.
                                                    Do nastepnego etapu nie doszedłem bo pale rzadko a wyrwanie z koła i uwolnienie myśli przeszedłem.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:23
                                                    Opracowałem nastepną teorie pare miechów temu,ja wierzę że tak jest a osąd zostawiam wam.
                                                    Mianowicie o takzwanej liczbie Nostradamusa 666.
                                                    uważam dokładnie że to nie jest liczba 666 a 999.
                                                    Miał na mysli człowieka prawie doskonałego jeżeli liczbe 1000 uznamy za coś doskonałego w pełnym znaczeniu.I to miało by sęs.
                                                    czyli jeżeli już to trzeba by było zwracać uwagę na cyfry 999 lub coś związanego z tymi cyframi,przynajmniej ja tak uważam.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:37
                                                    Ditta przypomniało mi sie o tym kosciele ,tylko nie kuś świadomości i nie urzeczywistniaj duchów bo nagniesz tak prawa że wszyscy dookoła będa je widzieli:) hehe
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:48
                                                    Sprawdziłem piszę się Froud (naukowiec) należał do illuminati czy tez do Masonerii oczywiście KK miał go za sataniste no tak krutkie umysły w habitach są tak tepe że szkoda słów lub też w tym ich interes żeby czlowieka z gównem zmieszać.Ale to tez tylko krótki umysł w to uwierzy:) czyli nic w przyrodzie nie ginie:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 02:56
                                                    Powiem krótko:
                                                    Jesteśmy tak stworzeni że nasza świadomośc kreuje świat i światopogląd(na podobieństwo Boga)
                                                    Wszystkie prawa mozna naginać ,matematyczne, fizyczne dosłownie wszystkie.
                                                    Umysł jest nasz tak potężny że nasza świadomośc potrafi do tego stopnia użeczywistniac rzeczy że widza to inni ludzie.
                                                    czyli prosty morał z tego wiara czyni cuda.
                                                    Powiedzonka schizofreników przyjeły się w zycie społeczne:)
                                                    Nie wychylaj się z szeregu,bo dostaniesz po łapach.
                                                    każdy ma swoje 5 minut.
                                                    żeby kózka nie skakał to by nóżki nie złamała.
                                                    wilk syty i owca cała:)
                                                    Przecież idioci tego nie układali:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 03:02
                                                    Mianowicie nawiązując do tematu wyżej można teraz wszystko poukładać.
                                                    mamy na ziemi kilkanaście ruchów religijnych z czego w każdym z nich zdarzaja się cuda.
                                                    Mamy kilkanaście sekt z czego w nich tez zdarzają się zjawiska niewyjaśnione.
                                                    Morał z tego taki wszystko jest mozliwe jak wiezymy tak widzimy:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 03:06
                                                    Czyli co gwiazda Dawida jest centrum:):)???
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:01
                                                    Uczyń koło z mężczyzny i kobiety,wyciągnij z niego kwedrat,z tego zaś trójkąt.Zamknij obwód a otrzymasz kamień mądrości...
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:53
                                                    Uwierz _w_to napisał:
                                                    <Wypełniałem test:) hehe tysiąc godzin siedzenia przed kompen nic a jak coś zaczynam ciekawego opisywać nie zalogowany na swój adres IP nagle wyskauje mi pobarany test no no ale to tylko przypadek:) bo przecież w sieci są wszyscy anonimowi:) >

Taki......tak.....wszyscy są anonimowi.:)
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:51
                                                    Chciałam umieszczać swoje posty pod Twoimi aby było wiadomo o co chodzi ale mnie net zwiódł i występują na końcu,pod Twoimi wypowiedziami Uwierzu.Taki czarymar ;)
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:49
                                                    <zmieniał jedną źrenice oka na wiekszą>
                                                    Ja też tak mam.Czasem różnej wielkości źrenice oka.Podobno po urazie ale nie jestem pewna.
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:42
                                                    Podobno marycha jest dobra na SM ale ja nie brałam jej a SM też nie mam.Możliwe to?Jak ona działa?Rozwesela?Oglądałam film gdzie kobieta hodowała maryśkę w takim pawilonie a jak wypalili to się śmieli do rozpuku.
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:20
                                                    ditta12 napisała:

> Podobno marycha jest dobra na SM ale ja nie brałam jej a SM też nie mam.Możliwe
                                                    > to?Jak ona działa?Rozwesela?Oglądałam film gdzie kobieta hodowała maryśkę w ta
                                                    > kim pawilonie a jak wypalili to się śmieli do rozpuku.

Jak jest miła i smieszna atmosfera to rozwesela do łez:) nie raz zataczałem sie ze śmiechu:)
                                                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:39
                                                    Jak się wokół rozglądam to same monopolowe sklepy są.
                                                • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:38
                                                  <Powstało LSD póżniej rózne teorie....>

Lucy on the sky of the diamonds.
                                                  Znaleźli taką osobniczkę,nie wiadomo czy to małpka czy kobitka już i dali jej na imię Lucy :)
                                            • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:34
                                              Możliwe że jakaś mutacja wystąpiła u małp-Pawianów ale one są wszystkie tak ludzkie tyle ze nie potrafią mówić.Polowanie na małpy.
                                      • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:31
                                        Podobno kogoś oplułam i poszłam w pasy ale możliwe ze ten ktoś sam się opluł i zwalił na mnie.
                                        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:23
                                          ditta12 napisała:

> Podobno kogoś oplułam i poszłam w pasy ale możliwe ze ten ktoś sam się opluł i
                                          > zwalił na mnie.

W szpitalu różne postacie się przewijają:)
                                • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 11:28
                                  Ja tam nie mam nawet samochodu bo się zepsuł a na bilet mnie nie stać z tej renciny niecałe 700 po opłatach no to za daleko nie pójdę na nogach,chyba ze zostanę nomadem a to możliwe bo już śpiwór se kupiłam.Jeszcze namiot i nich mnie w .... ........ cały świat.Cosmopolitan woman.Można tak?Chyba trzeba mieć paszport albo chociaż książeczkę ubezpieczeniową jak Cejrowski ;)
                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:26
                                    ditta12 napisała:

> Ja tam nie mam nawet samochodu bo się zepsuł a na bilet mnie nie stać z tej ren
                                    > ciny niecałe 700 po opłatach no to za daleko nie pójdę na nogach,chyba ze zosta
                                    > nę nomadem a to możliwe bo już śpiwór se kupiłam.Jeszcze namiot i nich mnie w .
                                    > ... ........ cały świat.Cosmopolitan woman.Można tak?Chyba trzeba mieć paszport
                                    > albo chociaż książeczkę ubezpieczeniową jak Cejrowski ;)

jakaś tam pseudo wolnośc panuje ale jeżeli tak uczynisz? bedziesz odróżniała się społecznie a to bedzie za sobą niosło konsekwecję bedziesz najczęściej kontrolowanym osobnikiem przez policję w naszym czy innym kraju i kij wie co szczeli im do łba ja nie bedziesz potrafiła się dogadać w ich jezyku:)
                                    • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:34
                                      www.youtube.com/watch?v=rHCotH2Q19c&NR=1&feature=endscreen
                                      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 12:57
                                        www.youtube.com/watch?v=MSkzLokHxkM
                                        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:06
                                          Musisz Ditta pokonać barierę dzwieku:) przestać wierzyć w stereotypy które tobą kierowały przez całe życie.Kościół i Boga którego znasz i tą wiare którą Ci wpajano przez całe życie to zwykły chłam dla krótkich umysłów ktore musza mieć podziały bo świat stanie się zbyt szary:), twoja świadomość w połączeniu z Duchem czy duszą nigdy nie umrze...jedynie może się bardziej rozwinąć.
                                          • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:09
                                            Niewyobrażasz sobie o jakich rzeczach mam pojęcie i czasem w życiu zdarzają mi sie bardzo ciekawe rzeczy, tylko szkoda że takich jak ja jest naprawdę niewielu....Gdybu tu się znalazła osoba która troszkę podobnie myśli wywiazał by się super dialog no ale niestety nie ma:(
                                            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:24
                                              Pamiętaj schizofrenia nie jest chorobą nie wierz w to! mozna nazwać ten stan różnie otwarciem świadomości itd... ale nie wierz w to że to choroba chociaż Ci to bedą wszyscy wmawiali,jak będa wmawiali to wkońcu w to uwierzysz:), za duzo lat badam ten stan,moge zarówno dobrze funcjionować w takzwanej psychozie jak i normalnie bez tabletek, różnica polaga na tym że w takzwanej psychozie moja świadomość jest tak poszerzona że ogarnięcie tego tyu stanu w naszym spoleczeństwie jest dosyć ciężkie ale jest mozliwe.
                                              • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:34
                                                uwierz_w_to napisał:

<w takzwanej psychozie moja świ
                                                > adomość jest tak poszerzona że ogarnięcie tego tyu stanu w naszym spoleczeństwi
                                                > e jest dosyć ciężkie ale jest mozliwe.>

Znam to z autopsji.Nie potrafiłabym opisać tego stanu.To zbyt trudne.Może brakuje słów jak u Ezachiela w jego widzeniu?

• uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:43
                                                  ditta12 napisała:

> uwierz_w_to napisał:
                                                  >
                                                  > <w takzwanej psychozie moja świ
                                                  > > adomość jest tak poszerzona że ogarnięcie tego tyu stanu w naszym spolecz
                                                  > eństwi
                                                  > > e jest dosyć ciężkie ale jest mozliwe.>
                                                  >
                                                  > Znam to z autopsji.Nie potrafiłabym opisać tego stanu.To zbyt trudne.Może braku
                                                  > je słów jak u Ezachiela w jego widzeniu?
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  Opis stanu jest dość prosty bez problemu stan opiszesz ale osoba która bedzie czytała twój opis nie ma możliwości wyobrazić sobie go i tej świadomości i tu jest cały pies pogrzebany.
                                              • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:35
                                                Powiem Ci taką ciekawostkę, ja tu piszę na tam forum ale niektóre sprawy celowo mącę i czasem zgrywam wariata,nie bede ukrywał i się chwalił ale jeszcze na mądrzejszego od siebie nie trafiłem NIGDY! mam tez swoje powody żeby tak pisać ale nieważne...
                                                Ostatni rozmawiałem w stanie odmiennej świadomości z delikwentem wysokiej rangi przypuszczam że to był jakiś wysoki oficer wywiadu, bo rozmowa była konkretna na temat i poruszne były konkrety, gostek doskonale wiedział że mam schizę i zaczoł odrazu od konkretów.Ale byłem cwańszy od niego,zbastwoałem i troche chłamu mu nawciskałem.
                                                Był bardzo mądrym typem zresztą nasze pożegnanie też było bardzo sympatyczne koleś miał też do mnie ogromny szacunek.
                                                • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:41
                                                  Ten oficer prowadzi jedną z wiekszych firm w trójmieście a rozmwiałem z nim w sali konfernecyjnej jego firmy,jego syn jest prawnikiem a on osobiście stwierdził że "gdyby tatusiowie nie ciągneli firm i nie pracowali po tyle godzin i nie pilnowali interesów to by nie miał kto tego świata budować") też dosyć mądre spostrzeżenie:)
                                                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 13:48
                                                    Druga sprawa stan stanem,ale opis ok mozna opisać ale 99% w tym stanie dostaje świrka odbieraja ten stan ale wpadaję w paranoje w nim,wiedzą że maja poszezona świadomość itd..nie potrafia jej kontrolować a co za tym idzie rozsadnie mysleć i funkcjionować.Tego stanu porostu z krutka trzeba sie uczyć i uczyć w nim funcjionować nie da się wejść w tą swiadomość raz i umieć w niej funkcjionować trzeba się uczyć a do tego przeszkadza bardzo w tym społeczeństwo i nasz porypanie zbudowany świat.
    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 14:04
      www.youtube.com/watch?v=lsmXLGKdkW4&feature=related
      • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 14:19
        Pamiętam jak byłem na tym filmie w kinie z zoną coś to było krutko moim odmiennym stanie świadomości który jeszcze miał wstrzyki we mnie,porostu nie da się opisać co ja z tego filmu zrozumiałem a zrozumiałem tak wiele że ciarki mi po ciele szły.
        www.youtube.com/watch?v=U9JPix6Ms5s
        • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 14:24
          Tak naprawdę to my schizofrenicy budujemy ten świat jesteśmy sola i cudem tej ziemi,mało kto o tym wie ale taka jest rzeczywistość:)
          • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:05
            Jedni budują drudzy rozwalają tak jak to przedstawiłeś.Bo tak być musi.
            Ja najbardziej lubię tego co wymyślił telewizor ale nie oglądam telewizji bo tam jest tak:bierz tabletki na to,na tamto i zapytaj lekarz lub farmaceuty a potem widzę tłum przed apteką.
            Za czym kolejka ta stoi?
            Po szarość,po szarość,po szarość.
            Na co kolejka ta czeka?
            Na starość,na starość,na starość.
            • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:30
              Szczerze to czasem może obejrzę wiadomości filmów raczej nie bo nic ciekawego jeżeli już to coś z pedriva wrzucam w telewizor ściagniętego z torrentów ale film musi być już dobry.
              Kiedyś jeszcze discovery i wszystkie programy naukowe oglądałem,ale mi się przejadło ,przestało mnie interesować nic w zasadzie ciekawego nie ma,zwykły chłam.
              W necie wertuję czasem po nitce do kłębka,znajduję różne ciekawostki na Blogach na prywatnych stronach pororzucane prawdziwe perełki i koduje łącząc swoją świadomość w to:)
              robię jakieś swoje prywatne dochodzenia prawdy i tak mi zostało.. zawsze myślę do przodu z zapasem:)
              • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:32
                Ogólnie to nie ma dnia w tygodniu żebym czegoś nie rozkminiał.
                • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:34
                  Ogólnie z tym blogiem dla porypa to dobry pomysł mu podsunełeyście którym się zaraziłem.
                  Założe też Bloga gdzie będę swoją myśl przelewał,to będzie dobra sprawa bo często mam tak że musze przelać gdzieś to w eter.
                • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:36
                  Teraz jest mecz a leje jak z cebra a te biedne chłopaki muszą utrzymać swoje rodziny na wysokim poziomie i te satelity, no to straszne jak nogi sobie połamią.Co też ci Indianie za sport wynaleźli :(
                  • ditta12 Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:38
                    <Założe też Bloga gdzie będę swoją myśl przelewał,to będzie dobra sprawa bo często mam tak że musze przelać gdzieś to w eter.>
                    Świetny pomysł.
                    Ja nie mam chyba talentu do pisania chociaż jedyna w klasie napisałam wypracowanie w formie rozprawki,inni nie pojęli co to za forma.
                    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:44
                      Ditta ty talentu nie masz? to co ja mam powiedzieć czasem bez ładu i składu z bykami bez ładni.... wiem o tym i mam to gdzieś.
                  • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 20:43
                    Dziś może pokąbinuje nad Blogiem jak będe miał chęci linka zapodam na zamkniętym naszym forum jak coś.
                    • uwierz_w_to Re: Prawda dla wariatów. 16.10.12, 21:10
                      Blog założony w ciągu 48 godzin otrzymam odpowiedź, linka zarzuce na forum zamknietym naszym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka