Dodaj do ulubionych

Sama niewiem

IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 01:53
zjadlam obiad i czuje ze zle zrobilam, jakos tak - nie ze nie dobrze, tylko
mam ochote zagryzc go czyms, nie wiem czym.
I tak jest zawsze jak zjem cos normalnego. Zapijam kawą, ale ile jej mozna pić
czasami czekolada, byle czym, kolą, słodyczami....
Obserwuj wątek
    • Gość: hmn Re: Sama niewiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 09:57
      a nie jesteś w ciązy???

poza tym zazwyczaj jest tak przy źle komponowanych posiłkach, nie dostarczasz
      organizmowi tego co mu trzeba, spróbuj urozmaicić jedzenie, mniej smażelizn,
      wieccej surówek, ale nie samą surowiznę, nie odchudzaj się jeśli to robisz
      tylko gimnastykuj, a czy przypadkiem nie jestes wegetarianką.. niestety często
      tak się zdarza szczególnie zanim nauczą się właściwie gotować, ich organizmy
      domagają się czegoś ekstra i dostają... słodycze, kawę.. jak u hindusów każde
      żarcie kończy się słodkościami..

pozdr
    • Gość: Kaz Re: Sama niewiem IP: 80.51.25.* 23.05.03, 10:02
      porozmawiaj z psychoterapeuta.
    • Gość: Alfa Re: Sama nie wiem IP: *.devs.ac-net.pl 24.05.03, 01:59
      Kawa po posilku wykluczona! Dziala drazniaco i przeczyszczajaco, nie pozwala
      wiec spokojnie strawic i wchlonac pobranego pokarmu. Zoladek do trawienia
      potrzebuje ciepla, wiec niewskazane sa zimne napoje, lody zaraz po obiedzie lub
      cieplym posilku. Takze z owocami nalezy odczekac min. 1 godzine.
      Dla wlasnego dobra i dobrego samopoczucia
    • Gość: felinecaline Re: Sama niewiem IP: *.vc.shawcable.net 25.05.03, 09:18
      Wybaczcie, ale dzis mialam cholerny dzien, jestem wkor....a caly dzien. Jak nie
      bluznie, to nie moge zyc! Jestem na emigracji, w Polsce bylam kims - lekarzem,
      a tu na emigrcji niestety musze sie zajac sprzataniem cudzych mieszkan.
      Mozecie sie wczuc w moja sytuacje, ide do pracy ktora nienawidze, a ktora
      musze wykonywac bo inaczej to jak?? chyba ze na rog ulicy!! A tu moi koledzy i
      kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier....
      i myc cudze smierdzace kible.
      • Gość: cal-ineczka Re: Sama niewiem IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 26.05.03, 01:26
        rozumiem Cie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka