26.05.15, 16:02
organeoblog.pl/ajurweda-i-korzen-shatavari-czyli-slow-kilka-o-zdrowiu-kobiet/
Ja jestem zdecydowanie Wata.
Obserwuj wątek
    • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:06
      dzisiaj wpadłem w morze ludzi. szli gdzies w cholerę, nie wiem.
      poczułem że w sumie to ok że są.
      kiedyś chciałem uciec i gdzieś zyć sam ale jak obejrzałem hanksa na wyspie to mi się odechciało.
      nie umiem gadac do siebie więc był by problem
      • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:22
        Hanks na wyspie to miał piłkę z oczami i ustami a gdy wpadła w wodę to dopiero rozpaczał.
        • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:24
          A najbardziej mi się podobało jak te konstrukcje nożne Hanksowi odpadły i on tak biegł szybko i był najlepszy w bieganiu bo go ganiali zawsze.
          • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:25
            ta piłka to jakaś pierdolnięta była.
            a konstrukcje tez pamietam jak nbiegł w innym filmie
            • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:29
              On ma Aspergera ten Henks.
              • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:31
                Ja czytałam trzy tomy książki z tymi konstrukcjami nożnymi ale zapomniałam teraz tytuł.
                On jeszcze potem miał syna który wymyślił elektrownie napędzaną świńskim gównem.
                Ojciec miał unosić dźwignię o jakiejś godzinie,zapomniał i świńskie gówno zalało miasto.
                • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:32
                  Forrest Gump-podejrzałam na wikipedi.
                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:35
                    I jeszcze ma Bezsenność w Seattle ten Henks.
                    Cholera,ale ma przypadłości big_grin
                • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:36
                  o ja pierdolę jaka odpowiedzialnosć!!
              • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:34
                on jest chyba uposledzony umysłowo raczej. w kazdym filmie.
                w zielonej mili był dziwny. może on naprawdę ma coś z głową on hanks jako hanks bo gra tak samo w kazdym filmie
                • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:35
                  w zielonej mili murzyn tez był uposledzony umysłowo.
                • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:36
                  Ale dobrze gra.
                  Zielona mila-to jest film super.
                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:37
                    w zielonej mili murzyn tez był uposledzony umysłowo.>

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:37
                      No był i dlatego leczył ludzi.
                    • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:38
                      no był.! nie rozumiał nic nawet nie rozumiał że jest wielki
                      • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:38
                        Jezus Chrystus też był upośledzony umysłowo.
                        • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:39
                          Miał autyzm jak my.
                          • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:40
                            tez kiedys myslałem ale że Jezus miał schizofrenię
                            • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:42
                              Nie wiem czy schizofrenię czy chad.Miał autyzm bo miał misję.
                              Schizofrenicy mają misję ale chadowcy też mają misję i.....remisję.
                              • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:46
                                Teraz gotuję botwinę z zeszłego roku bo miałam zamrożoną big_grin
                                • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:49
                                  Rangarv,obejrzałeś wczoraj m jak miłość?Bo ja zapomniałam i nie wiem o czym było.
                                  I jeszcze O mnie się nie martw zapomniałam obejrzeć w piątek o 20 na 2.
                                  • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:51
                                    nie obejrzałem. zapomniałem znowu
                                • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:49
                                  dziwne bo jest teraz nowa w sklepie. sezon jest
                                  moze zamrożę jedna kijanke i za rok zrobie in vitro
                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:56
                                    Możesz spróbować ale i tak in vitro zamrożone przez nowy rząd.Chyba że prezydent zarządzi inaczej,wedle woli ludu.
                                    • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:58
                                      moje będzie w podziemiu.
                                      chyba że ktoś mnie na forum wyda np uwierz.
                                    • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:58
                                      Ludzie się wzięli z kijanek czyli z plemników.To kiedy zaczyna się człowiek?
                                      Plemnik to też żyjątko,tak samo jak jajo.
                                      • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 16:59
                                        kijanki wyglądają jak plemniki
                                      • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 16:59
                                        moje będzie w podziemiu.
                                        chyba że ktoś mnie na forum wyda np uwierz.>

No trudno,jak Cię ktoś wyda big_grin
                                        • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:00
                                          Ciekawe co teraz będzie z bankami spermy i bankami embrionów.
                                          • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:00
                                            A są banki jaj?
                                            • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 17:02
                                              na chuj banki jaj jak są w sklepie
                                        • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 17:00
                                          podobno zna moje dane big_grin
                                          • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:01
                                            No ja też znam,mieszkasz pod czeską granicą i masz brązowe proste włosy,ha.
                                            • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 17:02
                                              big_grin
                                            • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:02
                                              na chuj banki jaj jak są w sklepie

big_grinbig_grin
                                              • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:04
                                                Ja mam Uwierza foty w telefonie to go rozpoznam ale dokładnie nie jestem pewna bo on się zmienia jak każdy schizol.
                                                • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 17:06
                                                  ma super pracę itd to jaki z niego schizol.
                                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:12
                                                    Pracujący schizol po prostu bo on udaje że jest schizolem i udaje że bierze solian.
                                                    Tylko go często fqrf łapie i jest wtedy jak tsunami.
                                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:19
                                                    Gdyby mu Eszmera nie zabrała rządów to możliwe że bylibyśmy już w kosmosie.
                                                    Uwierz już taki jest.
                                                    Poplotkujemy na niego a cowink
                                                    On miał wiele forów i teraz one są w kosmosie wszystkie i nawet ostatnie które założył to też a tam są moje wpisy i go pogryzą w dupsko.
                                                  • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 17:34
                                                    po co udawać schizola?
                                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 17:45
                                                    Uwierz powinien mieć nick Hefajstos bo on umie spawać pięknie.
                                                    Są dzieła sztuki wykonane metodą spawania.

On ma diagnozę szpitalną schizofrenik paranoidalny,niezdolny do żadnej pracy.

Ty też umiesz pracować.
                                                    A ja fajnie sztrikuję na drutach swetry na przykład ale teraz są maszyny dziewiarskie komputerowe i nikt prawie nie robi na drutach nic,Bo po co jak sweter w lumpexie kosztuje 2 zeta.
                                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 18:52
                                                    ekominimalizm.pl/typy-osobowosci.html
                                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 18:53
                                                    Mask to flegmatyk.
                                                  • ragnarv Re: Ludzie 26.05.15, 20:02
                                                    ja mam pracę do dupy. i nie codziennie. i jako nienormalny.
                      • mskaiq Re: Ludzie 26.05.15, 20:54
                        Ragnarv napisał
                        no był.! nie rozumiał nic nawet nie rozumiał że jest wielki

On rozumiał tak jak Jezus, że jest duszą. Dla niego wielkość
                        na tym świecie nie miała już znaczenia.
                        On mógł uniknąć śmierci tak jak Jezus, ale jego decyzją była
                        śmierć i zakończenie cyklu reinkarnacyjnego.
                        Można na to popatrzeć i z tej strony.
                        Pozdrawiam serdecznie.

• ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 21:21
                          Rangarv a co Cię to obchodzi w jakiej pracy pracujesz?
                          Byleby płacili bo jesz,ubierasz się.....alimenta płacisz,czynsze,rachunki,no nie wiem co tam Ci jeszcze potrzeba do życia.
                          Ja też pracowałam w pracy dla innych bo mieli zwichrowane psychiki,nogi,ręce im nie urosły np.
                          różni byli i co?Mieściłam się w tym i ja.Byliśmy świetną firmą tylko Prezesowi nie dali czegoś tam co potrzebne by trwać mogła ta nasza firma i klapa.Dostaliśmy wymówienia.Jeden tylko został,na wózku,miał rozszczep kręgosłupa i Prezes mu kupił samochód by autobusem nie musiał się tłuc a był zupełnie sam w Warszawie,rodzina daleko.
                          • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 21:23
                            < jego decyzją była
                            śmierć i zakończenie cyklu reinkarnacyjnego.>

No jasne.W coś się tam zamienił.
                            • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 21:59
                              Potem,Rangarv,przeszłam od razu do firmy dla normalsów i dopiero się zaczęło.Niby nic mi nie groziło a codziennie się bałam bo wszyscy tam się bali że stracą pracę a ja byłam samotną matką,moja córka studiowała.
                              Przetrwałam 12 lat co do dnia,dostałam odprawę na 1 miesiąc ale........
                              Nie ważne.
                              Powiedzieli że likwidują etat ale przyczyna była inna.Dowiedzieli się że mam "modną chorobę depresję".
                              • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 22:00
                                Odtąd nie pracuję tylko piszę na forum big_grin
                                • mskaiq Re: Ludzie 26.05.15, 22:26
                                  A może warto poszukać pracy.
                                  Pozdrawiam serdecznie.
                                  • ditta12 Re: Ludzie 26.05.15, 22:32
                                    Nikt mnie nie chce do pracy bo mam świra.Jest tylko praca dla strażników a psychoterapeutka dawniejsza powiedziała że ja nie mogę tam pracować.Nie powiedziała dlaczego.
                                    Co mogłabym robić.Dzieci bawić nie mogę,pieniędzy liczyć nie mogę.
                                    Madau też ma wolontariat a ja za darmola nie będę pracować nigdzie bo muszę płacić za bilet na dojazd,pierniczę taki biznes.
                                    • ditta12 Re: Ludzie 27.05.15, 15:45
                                      Jeszcze są introwertycy i extrawertycy-otwarci i zamknięci.
                                      Ty to Rangarv jesteś otwarty czyli extrawertyk tyle że masz schizy.
                                      • ditta12 Re: Ludzie 27.05.15, 15:59
                                        pl.wikipedia.org/wiki/Patologia_humoralna
                                        • ditta12 Re: Ludzie 30.05.15, 08:13
                                          Sylwetka "delikatna" - 6 posiłków dziennie. "Miękka"? Dużo białka. Jak jeść, by poprawić swój typ figury?
                                          GW.
                                          Co ich to obchodzi jak ja jem?
                                          Napisali też żeby pić 5l wody dziennie.Jak mi się chce pić to piję i już.
                                          • ditta12 Re: Ludzie 30.05.15, 18:25
                                            Ludzie z góry wyglądają jak krasnoludki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka