Gość: Aga IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 00:49 mam problem: moje zyly na dloniach (tylko na dloniach)sa strasznie nabrzmiale. bardzo brzydko to wyglada. co mi jest? mam dopiero 23 lata. pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: żyły na dłoniach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 19:40 ja też mam takie żyły, są wielkie i sine aż odstają czasem robią się jeszcze bardziej nabrzmiałe np. jak wypiję kawe, mam bardzo niskie ciśnienie, jestem 25 latką, co się dzieje ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: żyły na dłoniach 11.10.03, 10:16 I u mnie pojawiaja sie takie zyly i tylko na wierzchu dloni,rowniez mam niskie/bardzo/ cisnienie.Sa dni,ze sa niewidoczne,ale czesciej je widac i wyglada to nieladnie.Moze Doki nam wyjasni? POzdrawiam ml Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: żyły na dłoniach 11.10.03, 11:16 Ja tez mam, szczegolnie jak jest cieplo. Ale mam wysokie cisnienie. Ale sie tym nie przejmuje (zylami znaczy sie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: żyły na dłoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 10:12 Połóż się na łóżku, albo podnieś ręce na wysokość szyi lub wyżej - od razu poprawi ci się humor. Odpowiedz Link Zgłoś