agatad113 07.11.07, 16:24 mam jedno pytanko co się stanie jak przedawkuje się cyclonamine ? to jest lek poprawiający krzepliwość krwi a więcej nic o tym nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: cyclonamine 07.11.07, 20:55 W ulotce nic nie ma na temat przedawkowana. Możliwe, że jest podobnie, jak przy działaniach niepożądanych, czyli: ból głowy, wysypka skórna/rzadko/, wymioty, biegunka, rzadko gorączka. Może powodować wystąpienie reakcji typu anafilaktycznego - w przypadku wystąpienia gorączki preparat należy natychmiast odstawić. Więcej nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: cyclonamine 08.11.07, 13:43 To jest lek, który uszczelnia naczynia krwionośne powodując zmniejszenie ich łamliwości i przepuszczalności. Skraca czas krwawienia, ale nie powoduje zaburzeń w układzie krzepnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
agatad113 Re: cyclonamine 08.11.07, 18:34 dzięki wam za odp. bo strasznie się zamartwiałam ponieważ moja mała siostrzenica zjadła ponad cztery tabletki i bałam że się jej coś stanie. nie wiem wogóle jakim cudem ona je wogóle wzieła poniewaz leki mamy w górnej pólce . Odpowiedz Link Zgłoś