kam_71 19.11.07, 13:41 Moje dziecko 19 grudnia będzie miało robioną gastroskopię pod narkozą na świeta chcieliśmy odwiedzic rodzinę w usa czy istnieją jakieś przeciwskazania do lotu samolotem po narkozie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conveyor Re: narkoza a lot samolotem 19.11.07, 13:47 Ze strony anestezjologicznej nie ma zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kam_71 Re: narkoza a lot samolotem 19.11.07, 13:53 conveyor napisał: > Ze strony anestezjologicznej nie ma zadnych. > Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_ara Re: narkoza a lot samolotem 23.11.07, 23:14 Miałam dziś gastroskopię pod narkozą:)) Wyrosłam już co prawda z wieku dziecięcego, ale bardzo się bałam tego badania i nie poszłam "na żywca". To bardzo płytka narkoza, po ok. 20 minutach już do człowieka mówią i go wybudzają. Proszą o pozostanie około godziny w przychodni, a potem wraca się do domu. Miałam to badanie o 16.00, a o 18.00 byłam już w domu. Pospałam jeszcze trochę i o 20.00 zjadłam dobrą kolacyjkę:)) A teraz już w ogóle jestem całkowicie "żywa" i zadowolona z życia:)) Więc na pewn jutro spokojnie mogłabym podróżować. Nie bój się tego badania. Pozdrawiam ciepło. PS. Dla ossób z Warszawy polecam Przychodnię Damiana - wspaniały personel, miła atmosfera, redukują stres:) Odpowiedz Link Zgłoś