justyna99 17.08.03, 20:19 czy ktoś z was może miał taką dolegliwość? proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: pieczenie odbytu IP: 80.51.236.* 17.08.03, 21:44 myślę, że trochę mało napisałaś o tej swojej dolegliwości, Ja i mój 7 letni syn dosyć często mamy taką dolegliwość - np przy zbyt częstym oddawaniu stolca odbyt podrażniany jest papierem i chyba samym kałem też, czasami jakieś ubranie obetrze, wysoka temperatura i jazda na rowerze - nie wiem co jeszcze może być przyczyną szczypiącego tyłka, ale w naszym przypadku zdarza się to co najmniej raz na miesiąc. Wtedy myjemy tyłek i smarujemy linomagiem - nam zawsze pomaga. Tak jak napisałam Twoje zapytanie jest bardzo lakoniczne więc może i moja rada nie będzie przydatna, bo np Twój problem jest poważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: pieczenie odbytu IP: Proxy.PMPoland.PL:* 18.08.03, 09:18 justyna99 napisała: > czy ktoś z was może miał taką dolegliwość? > proszę o odpowiedź. Może za dużo sexu analnego? Odpowiedz Link Zgłoś