Gość: Jagoda S. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 16:50 Dziękuję za informacje - były mi bardzo potrzebne J.S Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darciątko Re: Echo kardiogram (Echo serca) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 11:46 Szkoda, że nie ma przykładowych prawidłowych wyników. Co z płynem w osierdziu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Echo kardiogram (Echo serca) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 29.11.03, 12:35 > Szkoda, że nie ma przykładowych prawidłowych wyników. To nie takie proste. Echokardiogram to film, poruszajace sie obrazy. Przedstawienie ich na stronie internetowej nic Ci nie da, to jeszcze trzeba zinterpretowac. > Co z płynem w osierdziu? Plyn w osierdziu widac, mozna z grubsza oszacowac jego ilosc i czy zagraza funkcji serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Echo kardiogram (Echo serca) IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 20:50 2 grudnia będę miała takie badanie. Dziękuję za informacje, myślałam, że to coś gorszego. Ale chyba przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mj Re: Echo kardiogram (Echo serca) IP: *.kalisz.mm.pl 06.02.04, 18:19 Krótko i na temat. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWESTER S Re: Echo kardiogram (Echo serca) IP: *.lp.net.pl 07.02.04, 19:12 Również ślicznie dziękuję za informacje, których szukałem no i znalazłem. Jutro 08.02.2004 r będę miał przeprowadzane takie badania. Mam problem z bólem w okolicy mostka i lewej strony serca. EKG wg lekarza kardioiloga jest ok. A u mnie ból występuje co 2 godziny i trzyma z dobrą godzinę. Po zażyciu EUCARDIN przechodzi po pół godzinie. Nitro g. w aerozolu nie działa na ten mój ból. No i lekarze mają problem a ja ból prawie nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś