27.12.08, 03:22
Witam,
mam dziwna przypadłość a mianowicie gdy np siedze na krześlę czuję jakby płuco po lewej stronie dotykało mojego żebra/ciała. Jest to nie miłe uczucie. Gdy nacisne w to miejsce to już wogóle czuję może nie ból ale tak jakbym naciskał gombkę z wodą. Do tego gdy przykładam dłoń do tego miejsca to czasami odczuwam takie burczenie. Może ktoś podać mi powód tych dolegliwości ?

Kiedyś czytałem na internecie że Burczenie płuca czy coś takiego może być objawem raka płuca.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kamyl93 Re: Płuco 27.12.08, 03:32
      Dokładniej to odczuwam to pod żebrem
    • eciepecie8 Re: Płuco 27.12.08, 16:54
      co to jest gombka?
      • kamyl93 Re: Płuco 28.12.08, 00:25
        Gąbka*
        ...
        to uczucie dotykania żebra przez płuco jest naprawde okropne najczęściej mam je gdy siedzę wyprostowany bądz krzywy ;p
        Siedząc oparty o krzesło nie mam tego uczucia. Ale tak jak mówie gdy nacisnę w to miejsce zaraz pod żebrem po lewe stronie (jest to bardziej z boku ciała) to mnie aż ciarki przechodzą. Tego uczucia sie nieda opisać nie rzycze nikomu takiego czegoś. Wogóle to czuje strach żeby znowu nacisnąc w to miejsce strach że może mi sie coś stanie ale też że jest to okropne uczucie. Tak wogóle to niehce mysleć jakbym się w to miejsce uderzył bo jeżeli to jest płuco to kapa...
        Nie wiem może mam jakiś krzywy szkielet?
        Prosze o wypowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka