23.02.04, 15:16
hello co można jutro robić w Bełchatowie w godzinach popłudniowo -
wieczornych?? może jakieś imprezki są??
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • dreszczu Re: ostatki 25.02.04, 15:44
      Robic mozna mnostwo rzeczy, jak w kazdym miescie. Pozwole sobie wkleic moje
      propozycje na spedzenie czasu wolnego pisane z przymruzeniem oka na
      www.dyskusje.pl To tekst pisany ponad rok temu, duzo sie od tego czasu zmienilo
      no ale na korekty nie mam czasu, pozatym nie wiem czy jest tu dla kogo :) Jak
      znajdzie sie tu jakies ciekawe grono do dyskusji, to chetnie przyczynie sie do
      rozwiniecia tego forum.

7 grzechow
      Kiedy jestem w Belku chyba najczesciej przebywam tam J Wiec poswiece mu
      najwiecej uwagi.
      Plusy :
      - nienajgorsza muzyka (troche za glosno ale zdazylem się już przyzwyczaic
      pogadac ide gdzie indziej),
      - mnostwo znajomych (mogę isc zupelnie sam z nikim się nie umawiajac majac
      pewnosc, ze spotkam tam swoich ludzi)
      - maja Sambuce J (alkohol, którym zarazil mnie Klemens, jest przeswietny !)
      - maja pilkarzyki J które coraz czesciej przyczyniaja się do rozluznienia
      atmosfery,
      - polozenie -> jakby nie było prawie `centrum`, ja jednak mam dosc daleko

Minusy :
      - ich `lany` Zywiec jest paskudny L (twierdzi tak wiele osob) nie wiem czym
      jest to spowodowane. Z tego powodu ostatnimi czasy coraz czesciej racze się
      drozszym piwem butelkowym,
      - obnizajaca się srednia wieku osob przebywajacych w lokalu, przychodza
      wczesnie siedza gora do 24 często przy jednym piwie J blokujac stoliki dla
      starszych. Może by wrocic do sprawdzania dowodow osobistych przed wejsciem ?
      - mnostwo znajomych (mogę isc zupelnie sam z nikim się nie umawiajac majac
      pewnosc, ze spotkam tam swoich ludzi – również tych z którymi niekoniecznie mam
      ochote się spotkac L )
      - toalety-ich wyglad pozostawiam bez komentarza L. A kto jest temu winien ?
      Chyba ci spici jednym piwem,niewyzyci nastolatkowie.
      - dosc duza odleglosc od mojego domu -> przejscie na bani praktycznie przez
      cale miasto często wiaze się z przygodami,nie zawsze milymi dlatego ostatnio
      dosc często zmuszony jestem wozic się TAXI L
      - kilka innych których nie wymienie z sobie tylko znanych przyczyn J

Manhattan

Na poczatek anegdota. Kiedy zaczynalem swoje studia w Warszawie zdazylem się
      przyzwyczaic do tego ze wiekszosc ludzi umiejscawia Belchatow na Slasku (to
      chyba przez kopalnie i elektrownie). Jakiez wielkie było moje zdziwinie gdy
      jeden z moich nowopoznanych znajomych slyszac, ze jestem z Belchatowa spytal
      `Belchatow ?? To tam gdzie jest ta swietna dyskoteka Mahattan ?` J Okazalo się
      ze ow kolega pomimo ze od Manhattanu dzielilo go jakies 200 km (ode mnie z domu
      jest jakies 2km) był tam około 5ciu razy J, ja zaledwie dwa co go bardzo
      zdziwilo J

Z moich dwoch pobytow w Manhatanie poza ogromna ciasnota i klientami w
      dresopodobnych strojach, z zelem na glowie nie pamietam zbyt wiele. Jak już
      wspomnialem byłem tam dwukrotnie, zawsze na ostrych srodkach wspomagajacych (
      % ) mój zapal do tanczenia, jako ze `na trzezwo` nie zwyklem raczej tanczyc L.
      Chyba dobrze się bawilem J
      Lokal dla ludzi preferujacych grany tam rodzaj muzyki musze polecic, inni tez
      od czasu do czasu jak ja mogą zajrzec chocby z ciekawosci J

Lizard

Dosc nowy lokal w okolicach ronda J Jeśli mam ochote spokojnie porozmawiac,
      saczac Millerka z cytrynka udaje się wlasnie tam. Muzyke graja raczej rozna,
      chyba nienajgorsza J.
      Dosc przyjemny wystroj, niewygorowane ceny.

V Klatka Schodowa 201 ;-)

Chyba najlepsze miejsce na przed i po imprezowe spotkania. Wspanialy punkt
      obserwacyjny, swoi ludzie, niepowtarzalna atmosfera + piwko w reku to jest to !
      Uwaga ! Wstep tylko dla mieszkancow 201 J, pojawienie się bez `karty
      czlonkowskiej` grozi powaznymi konsekwencjami, które czasami może zalagodzic
      piwko wyciagniete z kieszeni :]

Kregielnia Sport Hotel

Jedyna w miescie kregielnia, za 40 pln można zafundowac sobie 1h dobrej zabawy
      dla calkiem sporej grupki osob. Potem za darmo pograc w bilard. Ceny alkoholi
      niestety hotelowe.

Eska

Masz ochote poznac `lateksowa` kolezanke ? Musisz udac się wlasnie tam ! J

Speed Rock

Krotko : niepodoba mi się J

Bellami

Masz nowa fure ? Nowe paski w dresie ? Koniecznie zajrzyj do Bellami ! Nie
      zapomnij z piskiem opon przejechać swoim stuningowanym maluchem ul. Narutowicza
      i zajrzec na tamtejszy `park maszyn` J

Dyskoteka/Zabawa w remizie strażackiej w Szczercowie

Jeśli masz dosc miejskich klimatow. Czas na troche folkloru ! Zapewnia Ci go
      dziewczyny z dyskoteki w Szczercowie ! Uwaga ! -> Miejscowi chlopi nie zawsze
      chetnie patrza na przyjezdnych ! Zjednasz ich sobie wypijajac z nimi kilka
      szlachetnych win rocznik obecny J

Wiecej grzechow nie pamietam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka