Dodaj do ulubionych

czarna lista

17.10.11, 13:09
pt. użytkownicy forum o podanych niżej nickach są umieszczeni na "liście nieprzyjaciół" w moich ustawieniach tego forum.
w związku z tym nie będę widział ich postów. i o to chodzi, bo wtedy też nie będzie mnie kusić, by się zniżać do ich poziomu.
szkoda mi już czasu na dyskutowanie z pełnąkanalią vel. pełnąkloaką, tomciami i innymi palikutasiami.
znajdzie się pewnie kilku cwaniaków, którzy pod innym nickiem będą chcieli kontynuować dzieło blacklistowców, ale ich się też dopisze.

czarna lista:
radwis2
tylkomarki
leila55
perrocanario
livia76
gekon-3
tomt3
znak_zorro
k-skorpion
ferdek66
marek30022
nomad997
baletto
Obserwuj wątek
    • gekon-3 Re: czarna lista 17.10.11, 13:22
      Będę płakał.
      • baletto Re: czarna lista 17.10.11, 13:25
        chyba komuś czegoś do narkotyków dosypują
        • tomt3 Re: czarna lista 17.10.11, 13:40
          .."znajdzie się pewnie kilku cwaniaków, którzy pod innym nickiem będą chcieli kontynuować dzieło "... gostek znów sam o sobie pisze. Jeszcze kilka nicków do dodania i już nikogo nie będzie czytał, zresztą bez żadnej dla nas straty.
          • nomad997 Re: czarna lista 17.10.11, 13:45
            Idę się upić sokiem marchewkowym z rozpaczy...
          • k-skorpion Re: czarna lista 17.10.11, 13:46
            Biedny radwis. Aż mi go szkoda. Podobno wypadł z kręgu zainteresowań Biskupa. To musiał być dla niego ogromny szok i stąd takie wpisy. Pogubił się biedaczek całkiem. Koledzy dajmy na mszę za radwisa.
      • perrocanario Re: czarna lista 17.10.11, 13:46
        gekon-3 napisał:

> Będę płakał.

A ja się chyba potnę.
    • radwis Re: czarna lista 17.10.11, 13:59
      he he he
      alez ruch, w tej chwili jest 6 odpowiedzi na mój post - widzę całkowitą liczbę wpisów, ale nie widzę kto, ani co pisze.
      a to tylko w ciągu 1 godziny. spory oddźwięk, aż mnie korci, by znów zmienić ustawienia i zobaczyc co tam piszą palikutaśki...

aha, dodałem do czarnej listy p33m3k, czy jakoś tam
      • radwis Re: czarna lista 17.10.11, 14:22
        o, i jeszcze jeden wpis...

sorki, nie, nie, nie dam się złamać i nie będę "zaglądał" co tam palikutaśki bazgrolą
        • gekon-3 radwis choruje na schizofrenie 17.10.11, 14:34
          Radwis obłudniku, pomyśl zanim coś napiszesz. Piszesz ,że nie widzisz kto pisze a potem w następnym wpisie, piszesz, że ktoś podbił wątek i nie wiesz kto to zrobił. Rozdwojenie jaźni a może schizofrenia. Jeden radwis pisze a drugi nie wie co i gdzie, ale tak to jest z tymi rydzykojadami
        • radwis Re: czarna lista 17.10.11, 14:42
          jest juz dziesięć, z czego moje trzy. po tym będzie 11 i 4

napiszcie jeszcze raz to samo, tylko pod innymi nikami bo nic nie dochodzi przez ten filtr w ustawieniach.

polecam wszystkim taki filtr, dla higieny, jak to sie mówi psychicznej. ha ha ha
          ale pewnie palikutaśki się denerwują, prawda?
          • radwis Re: czarna lista 17.10.11, 16:01
            tych dwóch ostatnich już dopisałem.

skąd się biorą tacy frustraci?
            ktoś na forum apelował do moderatora. faktycznie powinien bardziej ingerować w treści postów.

modzie przybywaj!
            • radwis Re: czarna lista 17.10.11, 16:15
              aha, uwaga, nie banuję sovieta. on jest taki zabawny, nawet bardziej niz pełnakloaka, że jego będę czytał, a może nawet odpowiem.
              innym brzydalom daje zdecydowany odpór. (soviet rozumie taki język, on z tamtych czasów)
      • citoc Re: czarna lista 17.10.11, 22:11
        Radwis - dopisz sobie i mnie, bo jako wierzący i praktykujący katolik muszę niestety uznać twoje teksty za coś w rodzaju kibolstwa. Nie przynoś nam wstydu, bo to co piszesz stoi w jawnej sprzeczności z zasadami wiary. Masz prawo niezgadzać się z różnymi sprawami, ale nia masz prawa nikogo obrażać i wyzywać.
    • vladtepes79 dopisz jeszcze mnie chamie 17.10.11, 15:10
    • gekon-3 Re: czarna lista 17.10.11, 15:27
      Panie i Panowie z czarnej listy – co wam powiem to wam powiem ale całkiem fajne towarzystwo nam tu radwis zebrał
    • brat_radwisa RADWIS DO DOMU 17.10.11, 15:41
      • brat_radwisa historia życia brata mego 17.10.11, 15:49
        Przepraszam za mego brata radwisa. Cała rodzina jest załamana. Ale to wszystko przez trudne dzieciństwo. Jak był w żłobku to pani upuściła go na głowę, w przedszkolu tez uderzył się w „główkę”. TERAZ GŁOWKI NIE DZIAŁAJĄJUZ TAK SPRAWNIE. W szkole średniej miał kłopoty, nie wiadomo dlaczego ciągnęło go do chłopców, stronił od dziewcząt. Na studiach udał się do pabu „Pod Błękitną Ostrygą” i tam został do końca skrzywdzony. Teraz biedak nie może się odnaleźć i połapać w rzeczywistości. Żona go opuściła, dzieci nie chcą go znać. Ojciec wygonił z domu.
        • sapporo-2 Re: historia życia brata mego 17.10.11, 21:06
          Jest nam przykro ale tu tylko pomoże modlitwa i postanowienie poprawy.
          Leżenie krzyżem nic tu nie da gdy na Wileniaku takie cyrki się dzieją.
          Nawet Rydzyk jest bezradny gdy na jego radyjko nikt nie płaci.

Pozdrawiam
    • piotr_z65 Re: czarna lista 17.10.11, 22:23
      ja tez chce na liste plizzzzz

radwis ty katolu, bezmozgie yeti, kaczy przydupasie i takie tam ..... wystarczy?
      • sapporo-2 Re: czarna lista 17.10.11, 22:27
        On tworzy tę listę aby za 4 lata móc kandydować do Sejmu / Senatu. Ciekawe jaki ma program.
      • p33m3k Za...fón o Za...wiści 17.10.11, 23:55
        piotr_z65,
        przyznaję - dla "zasady trollowej" nie zamierzałem nic pisać w tym wątku - a w wersji dla radwisa (choć mówi, że nie czyta): ze względu na urazę, że trafiłem na listę jako... "znowu drugi na pudle" :-).
        Ale jak zobaczyłem Twoje ...wystarczy? to nie wytrzymałem i ciągle się jeszcze z tego śmieję!

A teraz coś jeszcze prócz samej sympatii do posta, bo myślę, że ktoś pewnie też by się wpisał ... (dla jasności również innych forumowiczów... poniższe grozi pewnie nam wszystkim, nie tylko radwisowi...ale, w moim odczuciu, on prowokuje i przegina strasznie)

Zawiść jest religią przeciętniaków. Umacnia ich, łagodzi gryzące niepokoje, a wreszcie przeżera duszę i pozwala usprawiedliwiać nikczemność i zazdrość do tego stopnia, iż zaczynają je uważać za cnoty, przekonani, że bramy raju staną otworem tylko przed takimi jak oni – kreatury, po których zostają jedynie żałosne próby pomniejszania zasług innych i wykluczenia albo, jeśli to możliwe, zniszczenia tych, którzy samym swoim istnieniem i byciem tym, kim są, obnażają ubóstwo ich ducha, umysłu i charakteru. Błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, bo nie do nich należeć będzie jego dusza.

Carlos Ruiz Zafón

PS. Tylko ten kolor ... listy znaczy ... żywszych nie było?
    • ferdek66 Re: czarna lista 20.10.11, 18:19
      radwis co ty o tych kutasikach cały czas pierdzielisz , brak ci jakiegoś czy co ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka