Dodaj do ulubionych

Zespół Żwawi rewelacja.

29.11.10, 23:05
Zespół Żwawi rewelacja, grali dla nas na weselu z poprawinami w Gościńcu Romano, są z Bielawy koło Dzierżoniowa, wspaniali muzycy, sympatyczni i mili, byli otwarci na wszelkie sugestie i propozycje z naszej strony, lojalni wobec wszelkich ustaleń. Grali i brzmieli profesjonalnie na prawdziwych zawodowych instrumentach, mieli super perkusistę. Nie pajacowali idiotycznymi gadżetami i wieśniackimi, nachalnymi konkursami. Przede wszystkim bawili gości muzyką i to było ich największym atutem. Stworzyli nam wspaniałą atmosferę i bawili się nią razem z nami. Chrzestny mojej małżonki zagrał z nimi na perkusji, co wywołało ogólny aplauz i było miłą niespodzianką dla gości. Wszyscy w zespole śpiewali, mieli uroczą i rewelacyjną wokalistkę. Polecam ich z pełną odpowiedzialnością. Pomimo wysokiego poziomu usługi oraz pełnego instrumentalnego składu byli naprawdę nie drodzy. Ja ich znalazłem w bardzo ładnym lokalu Dama Pik w Dzierżoniowie, w którym wcześniej mieliśmy zamiar zorganizować wesele. Nie mieli swojej strony internetowej gdyż na brak zajęć nie narzekali, a poza tym mówili że nie chcą oszukiwać przyszłych klientów zamieszczając tak jak inni w internecie często nie swoje, kupione lub ściągnięte muzyczne pliki, które w większości przypadków nie mają nic wspólnego z dwu czy trzyosobowymi zespołami, które używając samogrających aparatów z klawiszami do nich dośpiewują i się pod nimi podpisują. Natomiast na wielogodzinne, profesjonalne, reklamowe nagrania w studio po prostu ich nie stać. Z resztą moim zdaniem wesele jest raz w życiu i na taką uroczystość raczej nie powinno się kupować muzycznego „kota w worku” przez internet, tylko poprzez osobisty kontakt przy spisaniu umowy sprawdzić, co zespół naprawdę potrafi i czy biorąc za to nie małe pieniądze nie jest to czasami tylko pani i pan orkiestra, bo dla mnie i mojej małżonki, nie lubiącej muzyki mechanicznej było to bardzo ważne. No, ale to już kwestia świadomego wyboru, wymagań i gustów zainteresowanych. Ja szukałem prawdziwego zespołu, posłuchałem, zobaczyłem na żywo i stanowczo polecam to tym, którym oczywiście zależy na jakości.
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Zespół Żwawi rewelacja. 04.12.10, 07:21
      nażwiska proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka