Dodaj do ulubionych

wakacje hihih

22.06.12, 19:07
www.youtube.com/watch?v=9gnX1QgXK08
Obserwuj wątek
    • mater.matua Re: wakacje hihih 26.06.12, 09:25
      Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza, Sly:)))
      • sly38 Re: wakacje hihih 28.06.12, 19:47
        optymiści tak mają
        • mater.matua Re: wakacje hihih 29.06.12, 11:21
          Próg mojego optymizmu wyznacza długość i siła słonecznego promienia;))
          • autocash Re: wakacje hihih 29.06.12, 14:24
            Gratulacje! Jakieś fajne pomysły na wakacje w mieście?
            ---
            Wypożyczalnia samochodów - Wrocław
            • mater.matua Re: wakacje hihih 30.06.12, 12:12
              Od dawna snuje mi się po głowie nie tyle pomysł na wakacje w mieście, co wakacyjna wędrówka po pobliskich zamkach, dworach i twierdzach. Zataczając krąg 50km od Dzierżoniowa, takich ciekawych miejsc (odnowionych bądź ruin) jest kilkadziesiąt. A każde ma jakąś historię. Czasami bardzo zaskakującą. Bielawa, Pieszyce, Dobrocin, Roztocznik, Grodno, Bolków, Książ, Chojnik, Niemcza, Zagórze, zamek Czocha, twierdza w Kłodzku, czeski Frydlant, Grodziec, Wilków Wielki i dziesiątki innych miejscowości, w których do zobaczenia jest kawałek pięknej historii tych ziem:)
              A to zamek "na wodzie" w Dobrocinie.

http://i49.tinypic.com/2m6x2c7.jpg
              • sly38 Re: wakacje hihih 30.06.12, 14:02
                jesli motorem robisz objazd okolicznych pałaców fortec ect. to chętnie się dołączę uirlop to kwestia napisania podania i ceny lotu ale na sierpień znalazłem przelot tam i z powrotem a jakieś 180 zł po doliczeniu opłat dodatkowych sam bilet 40 zł jedna strona
                • mater.matua Re: wakacje hihih 04.07.12, 21:33
                  Sly, motory były moją miłością wiele lat temu:) Dziś już nie mam tej fantazji, co dawniej, chociaż bywa, że wsiadam na to czarne cudo. Ale tylko jako pasażer i na krótkie trasy.
                  Zobacz - piękny, prawda?:)

http://i46.tinypic.com/15rz1wh.jpg

• sibeliuss Re: wakacje hihih 02.07.12, 08:13
          sly38 napisał:

> optymiści tak mają

A ja jestem trochę stoikiem, często się to przydaje do trzeźwego osądu sytuacji :P
          • mater.matua Re: wakacje hihih 05.07.12, 11:11
            Stoicyzmu wciąż się uczę. To bardzo trudna nauka dla "gorącej głowy". Ale jakieś postępy są (z naciskiem na jakieś;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka