sly38 22.06.12, 19:07 www.youtube.com/watch?v=9gnX1QgXK08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mater.matua Re: wakacje hihih 26.06.12, 09:25 Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza, Sly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: wakacje hihih 29.06.12, 11:21 Próg mojego optymizmu wyznacza długość i siła słonecznego promienia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
autocash Re: wakacje hihih 29.06.12, 14:24 Gratulacje! Jakieś fajne pomysły na wakacje w mieście? --- Wypożyczalnia samochodów - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: wakacje hihih 30.06.12, 12:12 Od dawna snuje mi się po głowie nie tyle pomysł na wakacje w mieście, co wakacyjna wędrówka po pobliskich zamkach, dworach i twierdzach. Zataczając krąg 50km od Dzierżoniowa, takich ciekawych miejsc (odnowionych bądź ruin) jest kilkadziesiąt. A każde ma jakąś historię. Czasami bardzo zaskakującą. Bielawa, Pieszyce, Dobrocin, Roztocznik, Grodno, Bolków, Książ, Chojnik, Niemcza, Zagórze, zamek Czocha, twierdza w Kłodzku, czeski Frydlant, Grodziec, Wilków Wielki i dziesiątki innych miejscowości, w których do zobaczenia jest kawałek pięknej historii tych ziem:) A to zamek "na wodzie" w Dobrocinie. Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: wakacje hihih 30.06.12, 14:02 jesli motorem robisz objazd okolicznych pałaców fortec ect. to chętnie się dołączę uirlop to kwestia napisania podania i ceny lotu ale na sierpień znalazłem przelot tam i z powrotem a jakieś 180 zł po doliczeniu opłat dodatkowych sam bilet 40 zł jedna strona Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: wakacje hihih 04.07.12, 21:33 Sly, motory były moją miłością wiele lat temu:) Dziś już nie mam tej fantazji, co dawniej, chociaż bywa, że wsiadam na to czarne cudo. Ale tylko jako pasażer i na krótkie trasy. Zobacz - piękny, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: wakacje hihih 02.07.12, 08:13 sly38 napisał: > optymiści tak mają A ja jestem trochę stoikiem, często się to przydaje do trzeźwego osądu sytuacji :P Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: wakacje hihih 05.07.12, 11:11 Stoicyzmu wciąż się uczę. To bardzo trudna nauka dla "gorącej głowy". Ale jakieś postępy są (z naciskiem na jakieś;) Odpowiedz Link Zgłoś