p-e.tra88 24.06.12, 11:39 Pora na spacer albo wyjazd nad wodę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mater.matua Re: Piękna pogoda 26.06.12, 09:09 To prawda, weekend zafundował nam wspaniałą pogodę. Początek tygodnia troszkę gorszy, ale kiedyś przecież musi padać;) Cześć, Petra:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Piękna pogoda 29.06.12, 13:56 Ladne zdjęcie-----lato..i pełno kleszczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Piękna pogoda 04.07.12, 15:46 Zdjęcie ładne - prawda, ale kleszczy nie widać, więc skoro ich nie widać to może ich nie ma? Może nagle wszystkie kleszcze w okolicy wyginęły. Tego życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: Piękna pogoda 04.07.12, 20:57 Nie wiem jakim cudem, ale ja nigdy kleszcza na żywo nie widziałam... Wszyscy się ich boją, a wychodzi na to, że to kleszcze mnie się wystrzegają;) A pogoda podzwrotnikowa. I pomyśleć, że jeszcze niedawno tęskniłam za ciepłymi krajami;) Odpowiedz Link Zgłoś
mater.matua Re: Piękna pogoda 08.07.12, 10:53 Mam wrażenie odrodzenia się szarych komórek;) Na dworze +22 stopnie, rześka bryza i białe żaglowce na błękitnym niebie... Lato, drodzy Państwo! Nareszcie normalne lato:)) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Piękna pogoda 08.07.12, 16:17 Bylam nad zalewem w Bielawie ----napływalam sie do syta---opalilam ----i jestem zadowolona oraz zrelaksowana. Zycie jest piękne ---czasami. Dobrze,że ten zalew jest to tak blisko---co byśmy bez niego zrobili.... Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Piękna pogoda 09.07.12, 08:40 I pięknie, ja chciałam w niedzielę pojeździć na rowerze, ale po sobotniej imprezie rodzinnej nie miałam ani siły, ani chęci. Odpowiedz Link Zgłoś