Dodaj do ulubionych

Piękna pogoda

24.06.12, 11:39

Pora na spacer albo wyjazd nad wodę.
Obserwuj wątek
    • mater.matua Re: Piękna pogoda 26.06.12, 09:09
      To prawda, weekend zafundował nam wspaniałą pogodę. Początek tygodnia troszkę gorszy, ale kiedyś przecież musi padać;)
      Cześć, Petra:)
      • mater.matua Re: Piękna pogoda 29.06.12, 11:33
        :)
        http://i47.tinypic.com/25k6es7.jpg
        • voxave Re: Piękna pogoda 29.06.12, 13:56
          Ladne zdjęcie-----lato..i pełno kleszczy :(
          • matri_caria Re: Piękna pogoda 04.07.12, 15:46
            Zdjęcie ładne - prawda, ale kleszczy nie widać, więc skoro ich nie widać to może ich nie ma? Może nagle wszystkie kleszcze w okolicy wyginęły. Tego życzę:)
            • mater.matua Re: Piękna pogoda 04.07.12, 20:57
              Nie wiem jakim cudem, ale ja nigdy kleszcza na żywo nie widziałam... Wszyscy się ich boją, a wychodzi na to, że to kleszcze mnie się wystrzegają;)
              A pogoda podzwrotnikowa. I pomyśleć, że jeszcze niedawno tęskniłam za ciepłymi krajami;)
              • mater.matua Re: Piękna pogoda 08.07.12, 10:53
                Mam wrażenie odrodzenia się szarych komórek;) Na dworze +22 stopnie, rześka bryza i białe żaglowce na błękitnym niebie... Lato, drodzy Państwo! Nareszcie normalne lato:))
                • voxave Re: Piękna pogoda 08.07.12, 16:17
                  Bylam nad zalewem w Bielawie ----napływalam sie do syta---opalilam ----i jestem zadowolona oraz zrelaksowana.
                  Zycie jest piękne ---czasami.
                  Dobrze,że ten zalew jest to tak blisko---co byśmy bez niego zrobili....
                  • matri_caria Re: Piękna pogoda 09.07.12, 08:40
                    I pięknie, ja chciałam w niedzielę pojeździć na rowerze, ale po sobotniej imprezie rodzinnej nie miałam ani siły, ani chęci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka