Dodaj do ulubionych

RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO!

02.08.05, 16:17
hej.byl ktos kiedykolwiek tam? ja bylam tam dzisiaj wraz z dwoma osobami i
juz tam NIGDY nie wroce.zamowilysmy naprawde nic co wymagaloby wielkiej
inwencji-knysze jarskie.a to ze salata byla z ziemia,w jednej knyszy byly
okrawek ananasa a w 3 ktora miala byc bez cebuli niestety byla i na dodatek
jakies buraczki?!? no mowie powaznie,nie wyamagam duzo ale...przepraszam,ale
moja herbata,a raczej jej czesc. bo moja herbata byla o jakies 1/4 mniejsza
niz inna.o co chodzi!?
Obserwuj wątek
    • eferaenija Re: RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO! 07.08.05, 01:17
      heh, współczuję serdecznie. O ile wiem, to właściciel bardziej zajmuje się
      jakimś swoim sklepem odzieżowym, niż restauracją, choć kasę pewnie ma, co widać
      na pierwszy rzut oka, gdy się spojrzy jak ślicznie to wygląda z
      zewnątrz...Szkoda tylko, że nie żądzi tam zasada "klient nasz pan"...Pozdrawiam
      • tjuskafka Re: RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO! 07.08.05, 12:26
        heh,no ja ostatnio jak sie zelilam znajomym dowiedzialm sie ze ktos to juz
        dokupil od kogos.ja nie znam tych ludzi z nazwiska nawet ale nie ejst to
        pierwszy wlasciciel "restauracji".ciesze sie ze bylam tam na "zwyklej"
        knyszy,bo jakbys kiedys chciala kogois zabrac na cos wiekszego,i chcialabym do
        restauracji to byc moze pomyslalabym o amsterdamie.bo wiesz.w rynku,z
        zewsznatrz wyglada zachecajaco...nbo ale ciesze sie ze juz wiem,bo nie wiem co
        bym zrobila jakby w takich "swietnym" miejscu jakis moj gosc dostalby np.
        salate z ziemia...no poprostu zenada :/ pozdrawaim cieplo
        • eferaenija Re: RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO! 07.08.05, 21:40
          sałata z ziemią to jeszcze nic!!! Ja zamówiłam kiedyś w Burger Kingu knysze i w
          chlebku trafił mi się ząbek szczurka, bądź innego przesympatycznego niewątpliwie
          gryzonia!? To był dopiero szok. Od tego czasu jestem nieco bardziej ostrożna;)A
          jeśli chodzi o dobre knajpki w Dzniowie, to teraz w Tygodniku Dzierżoniowskim
          jest jakiś dodatek o gastronomii. Osobiście polecam Rodosa i Secesje. pozdr:)
          • tjuskafka Re: RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO! 08.08.05, 14:44
            bleeee zab gruzonia!?!? fuj!
            a jedzenie ponoc bardzo smaczene jest takze w Itace.
            mi niedawno jedna pizza smakowala w Gasparze,chociaz kilka osob znajomym
            nacielo sie:wiesz,surowa pizza,zle zrobiona salatka-bo duzo ludzi,a innym razem
            taka sama byla swietna,albo znow pomylone kilkakrotnie zamowienia.ale drinki
            maja fajne :D
            • eferaenija Re: RESTAURACJA(?) AMSTERDAM TO DNO! 08.08.05, 23:37
              Jak z drinkami stoją w Dzierżoniowie, to niestety nie wiem, bo rzadko tu bywam.
              Natomiast mogę co nie co powiedzieć o Wałbrzychu. Tam na pierwszym miejscu
              postawiłabym Fantazję (Podzamcze), gdzie barmanką jest moja koleżanka ze
              studiów, więc za jakość drinków rękę mogę oddać:), fajnie jest też Jokerze, no i
              w Szczawnie (Dworzysko, Wieża, Ściana). Pozdr:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka