dmc1981
18.03.11, 21:51
jestem coraz bliżej kupna spacerówki dla mojej półrocznej córeczki, właściwie zamykam się w peg perego. W sklepie przejechałam się Velą i rewelacja - leciutka, fajna ta rączka, naprawdę można prowadzić jednym paluszkiem z prawie 10kg pannicą, ale nie ma pozycji do spania, no i po złożeniu trochę jednak duża. No więc zaraz potem zakochałam się w SI, choć zastanawiam się jeszcze nad pliko. Kupię chyba w DE, bo tam zdecydowanie taniej, a teściowa mieszka w Berlinie, więc może tam działać w moim imieniu. Zastanawia mnie tylko, dlaczego jest taka różnica w cenie, czy to jakieś uboższe wersje?
www.mytoys.de/Peg-Perego-Liegebuggy-Pliko-P3-Classico-Kiwi/Buggys-Zubeh%C3%B6r/Peg-P%C3%A9rego/KID/de-mt.ba.br01.53.01/2236678
www.mytoys.de/Peg-Perego-Liegebuggy-Si-Classico-Java/Buggys-Zubeh%C3%B6r/Peg-P%C3%A9rego/KID/de-mt.ba.br01.53.01/2010921
www.babyartikel.de/produkt/buggys/peg_perego_pliko_p3_classico_komfortdessin_marea_kollektion_2010
kolejne pytanie, czy przydaje się Wam przykrycie na nóżki, bo ono jest w wersji completo, a nie classico, ale nie wiem, czy warto płacić 20eur więcej za to?
i ostatnie - czy ktoś używa na tych wózkach innego fotelika niż primo viaggio? bo znalazłam info, że na tych paskach można też wiele innych umieścić (ja mam cybex aton)