Dodaj do ulubionych

"Zawrocony"

16.02.04, 23:34
Obejrzalam dzisiaj ten film Kutza nie poraz pierwszy, ale dopiero dzisiaj
kapnelam, ze dzieje sie w Tychach. Brawo, widac tam fajni ludzie mieszkaja,
moze sie kiedys wybiore. A fim super a Zamachowski extra super.Bardzo Go
lubie.Pozdrawiam Tychy ul. Rewolucji Pazdziernikowej 3/5
Obserwuj wątek
    • naata Re: "Zawrocony" 16.02.04, 23:49
      Tak masz rację to Tychy, a koścółek niedaleko mnie :)
      Rewolucji Pażdziernikowej już nie ma teraz to Grota Roweckiego, myślę, że sie
      nie mylę? A do Tych, po prostu przyjechać, jam tu ;-)))
      Ale, ale co to za powrót? Krysiaroz? heheheee Ale miłe! Wpadaj częściej :-)
      Pozdrawiam
      • toja50 Re: "Zawrocony" 16.02.04, 23:52
        Tak mnie cos po tym filmie zakrecilo. Fajny byl, podobno z okazji 75 lecia
        Kutza, taki prezent mu puscili. Zamachowski jest bezbledny.
        • naata Re: "Zawrocony" 16.02.04, 23:58
          Widziałam film kilka razy, Zamachowski jest super, ale i Kondrat miał super
          rolę, jak on to potrafił zagrać hehe
          Jak ten czas szybko leci, Kuzt ma już 75 lat, a to, Wszystko, jakby wczoraj
          było...
          • parkowy Re: "Zawrocony" 17.02.04, 08:38
            Liczę na powtórkę.Jak zwykle ostatnimi czasy nie zerkam ani na TV ,ani w kompa.:(
      • chetor Re: "Zawrocony" 17.02.04, 10:39
        naata napisała:

> A do Tych, po prostu przyjechać, jam tu ;-)))

Naata: chciałaś to masz - DO TYCHÓW !!!
        pzdr

Film widziałem już kilka razy - jest świetny i aktorsko również.
        • toja50 Re: "Zawrocony" 17.02.04, 17:05
          Ta zupa z gara byla super, ale, ale i Kutz mieszkal w tych Tychach i ma duzy
          sentyment don. Naata, widze jak sie wyprezasz hehehe
        • toja50 Re: "Zawrocony" 17.02.04, 17:07
          Kutza bardzo lubie jako czlowieka i jako rezysera a nawet jako senatora. Wali
          prosto z mostu jak lubie i nie przebiera w slowach, do tego fajnie trafia.
          Czytalam ostatnio w GW chyba ze trzy art. na temat Kutza. Przyjazne. Brawo dla
          Kutza.
          • chetor Re: "Zawrocony" 17.02.04, 20:27
            Także bardzo, bardzo lubię Kutza. Za te "powstaniowe" filmy, za "Kromkę ..", za
            jego stosunek do rzeczywistości jako senatora. Wczoraj był porgram o nim.
            Mówił, że tak jak ojcie, powstaniec, a on rezyser chciał zbliżyć Śląsk do
            Polski. Myślę, że bardzo dobrze mu się to udało.
            • toja50 Re: "Zawrocony" 17.02.04, 21:36
              Zaluje bardzo, ale nie ogladalam. Licze na Polonie jak zawsze. Kiedys prowadzil
              takie fajne spotkania z fajnymi Slazakami. Ciekawe to bylo. No i mnie np.
              bardzo przyblizal ten rejon kraju, bo tak, kto wie, trzebaby bylo czekac az do
              spotkania z Naata.
              • naata Re: "Zawrocony" 17.02.04, 21:59
                hehe..No,no i to Pomorzaki heheh
                Faktycznie Kutz duzo zrobił dla Śląska i oczywiście nas. Ciekawy człowiek.
                Czytam często, w Dz.Zachod. jego felietony. Zdaje się, ze walczy o autonomie
                dla Śląska, o tym mógłby więcej Bronek. N. powiedziec nam, bo tak daleko sie
                nie zagłębiam. Pomorzanka jestem, ot co. ;-)))
    • toja50 Re: "Zawrocony" 17.02.04, 22:29
      No tak nie moze byc dobrze. Znalazlam sie gdzies na forum i juz oczywiscie
      Kutzowi przypinaja latki gdzie sie da. To jest niesamowiete. Juz nawet gadac
      sie nie chce.
      • naata Re: "Zawrocony" 17.02.04, 23:43
        Teraz taka moda Toju, negowac wszystko co było, co jest i pewnie co będzie,
        taka natura...ja sie juz wyleczyłam...
    • toja50 Re: "Zawrocony" 18.02.04, 12:38
      Znowu cos sie kreci, kaza sie logowac co chwile, juz czuje, ze nie wytrzymam.
      Do tego Mucha chce na radna, to juz jest szczyt glupoty naszej sceny polit.
      Kiedys nawet fajnie grala /Panna Nikt, i wczesniej/ ale teraz w MjM nie do
      zniesienia, moim skromnym zdaniem. Jeszcze nic nie pokazala co umie a juz chce
      byc radna, ot umiejetnie sie pchac to wszystko.
      • naata Re: "Zawrocony" 18.02.04, 14:39
        Ja na razie z doskoku, ale kto to jest ta Mucha? Tytuły filmów tez mi nic nie
        mówią, czy ona jest ładna? :) Może ma promotora, kiedys tak było.... :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka