Dodaj do ulubionych

WIKLINOWY AMBARAS ?

11.03.04, 08:32
Parkowy - wysłałem maila na priva. Odpisz szybko.
ToJu, gdy będę znał bliższe szczegóły - zatelefonuję.
Wszystko na powyższy temat wpisujemy tylko tutaj.
pzdr
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 09:32
      Masz wiadomość.:))Zaraz coś naskrobię do Toji.
      • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 10:26
        I znowu Wam zazdroszczę!!!! ;((( A nigdy zazdrosna nie byłam ..:))
        Alex tez żałuje, ale mamy nadzieję, ze może kiedyś tam.... :)
        • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:41
          Dziewczyny, tak za bardzo nie zazdroście, bo tak na 100% nie wiadomo jak to
          wypali. "Trudny" czas wybrał Parkowy.
      • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:00
        Już masz odpowiedź. Czytaj i odpisuj bo trochę mało jasno piszesz ;-)
        • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:03
          Czekam na konkrety, ale czas mam jak pisalam.
          • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:07
            Małe konkrety już są ale trzeba uszczegółowić.
            Będę wiedział - zadzwonię do Ciebie.
            • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 12:21
              ToJu - czekaj na telefon od Parkowego, ustlicie co i jak. Potem ja sie dowiem i
              zobaczę czy będę mógł dotrzec na czas i wrócić.
              • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 15:08
                No wiec ja moge o tej podanej porze, ale co z innymi, czy to sie da?
                • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:03
                  No taaaaak!!!! Na moich oczach siem Ómawiają! A mnie serce sie z żalu ściska!
                  chlip chlip ;(
                  Nooo to pozostało mi tylko życzyć Wam udanej ...imprezy! Bawcie się dobrze! ;)
                  A pamiętajcie choć o telefonie, podobnie, jak to Chetor zorganizował dla
                  Parkosia hehehehe
                  pozdrówka od smutnych NiO
                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:06
                    Zapomniałam przypomnieć! Jutro są imieniny na G, a sobotę? Na K! ;-)))
                    • soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:32
                      tajemniczo tu u Was...normalnie czytaja az napiecie wzrasta jak u Alfreda:-)))
                      szkoda ze go nie ma juz teraz go z nami...:-(((
                      nakrecil by pewnie film...o netowych...sprawach:-)))

pozdrawiam

p.s.
                      na czas nie dojade:-)))
                      • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:55
                        O jakim Alfredzie myslisz? O tym od "Ptaków"?
                        Nie pamietam by taki z nami tu pisał? ;-))))
                        • soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:58
                          tak tym od "okan na podworze":-)
                          nie pisal, bo pisac nie moze
                          o mój Boże, toć to jak w horrorze!
                          • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:31
                            Alem sie usmiala haha ani ten Alfred ani inny by tego nie wymyslil. Pozdrawiam
                      • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:34
                        soter_mlodszy napisał:

> tajemniczo tu u Was...normalnie czytaja az napiecie wzrasta jak u Alfreda:-)))
                        > szkoda ze go nie ma juz teraz go z nami...:-(((
                        > nakrecil by pewnie film...o netowych...sprawach:-)))
                        >
                        > pozdrawiam
                        >
                        > p.s.
                        > na czas nie dojade:-)))
                        >
                        > Szkoda, sobotaprzedpoludniem,moze zdazysz. Jak co daj znac a reszte powiemy.
                        • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:42
                          Wy sie lepiej umawiajcie skrzynkowo bo Was jeszcze jaka
                          telewizjaregionalnanamierzy ;)))
                          • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:48
                            Do Magikosa napisałem, czekam na odzew. Sam nadal nie wiem co będzie ze mną :((
                            pzdr
                            • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:52
                              Moze na spokojnie zostawic do nastepnego razu. I Naata zdazy przyjechac. Jak
                              mowi przyslowie Co nagle to po diable. Tak jeszcze Chetorku nerwy wysiada. No
                              szkoda i tyle, powie sie trudno.
                              • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 21:09
                                ...no nie żebym się cieszyła.....ale bym sie cieszyła, gdyby otwarcie
                                sezonu "spotkań forumowych" urządzić w możliwie całym składzie???? ;))
                                No nie wtracam się wiecej, Parkowy zaplanował wyjazd i się spotkajcie. :)
                                • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 23:45
                                  Z grubsza forumowa brać jest dogadana.:)) Naata szkoda,że Ciebie nie będzie.:(
                                  Czekamy na sygnał od Rix-sa i Magikosa.Adresy skrzynki Chetora znacie.
                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 08:13
                                    Jeszcze dowrywa mnie jakaś forma lekko(na razie) gorączkowej grypki, coraz
                                    czarniej widzę tę sobotę ze swej strony. Kurcze - jestem zły.
                                    Od innych brak wieści.
                                    pzdr
                                    • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:03
                                      Kuruj sie Chetorku bo sobota i te inne sprawy ;-) Na grypke dla Ciebie tylko
                                      jedno lekarstwo widzę, grzane piFko z miodem i ...do łóżka! Rano będziesz, jak
                                      nowy ;-)))
                                      • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:23
                                        Wiem, rada dobra. Do biura jeszcze jakoś bym łózko wstawił ale do auta nie
                                        wejdzie. I jak prowadzić, na leżąco ???
                                        ;-)))
                                        • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:47
                                          Jeśli praca zdrowiu szkodzi? Porzuć prace... o co chodzi? hehehehehe
                                          • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:52
                                            Praca szkodzi na pewno
                                            a jeszcze bardziej życie
                                            czy Wy o tym nie 'wicie ;-)
                                            • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:02
                                              Życie smutne czasami...
                                              ale jeszcze wszystko przed nami
                                              ..tak się pocieszamy ;-)))
                                              • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:07
                                                Aaaa! Johny wraca z imprezy ....;-)))
                                                www.onlinewahn.de/b44.htm
                                                • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:24
                                                  Narazie wiem, ze nic nie wiem. Pozdrawiam
                                                  • allexaandra Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 12:01
                                                    Mimo wszystko mam nadzieję, że poznam miłych forumowiczów. Planujemy z N.
                                                    wyjazd, jak będzie cieplej.Może święta? Trudno zaplanować dokładnie. N.
                                                    podpowiada, że jak już będziemy na miejscu to wtedy pomyślimy o konkretnej
                                                    dacie? Pozdrawiam milutko!!! ;)))
                                                    Alex
                                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 12:20
                                                    Jeśli będziecie tak długo zwlekały to my chyba wybierzemy się do Was całą
                                                    paczką. Żebyście nie były bardzo zaskoczone ;-))
                                                  • allexaandra Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 16:59
                                                    chetor napisał:

> Jeśli będziecie tak długo zwlekały to my chyba wybierzemy się do Was całą
                                                    > paczką. Żebyście nie były bardzo zaskoczone ;-))

Niezły pomysł hihi! Browar słynny na miejscu i w ogóle spoko! ;))))))
                                                    pozdrówki
                                                    Alex
                                                • soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 16:10
                                                  naata napisała:

> Aaaa! Johny wraca z imprezy ....;-)))
                                                  > www.onlinewahn.de/b44.htm

-szuper foto...zaraz wrócił uśmiech...od ucha do ucha:-)))))

p.s.
                                                  sobota...hm...musze zrobić zakupy, może innym razem, dziekuje za zaproszenie!:-)

forumowemu składowi-mówię dzięki!
                                  • rix Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 13:24
                                    Jeśli dobrze rozumiem to ta sobota przed południem :( a ja dopiero po 11
                                    zawitam do miasta :/ więc też raczej mnie nie bedzie :/
                                    • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 17:00
                                      Jakieś fatum nad tymi wczesnowiosennymi wiklinami zawisło ;-)
                                      Dla Rixa będzie za późno, Magikos - pilne sprawy zawodowe, ja prawie leżę i
                                      kwiczę. Czarno widzę jutrzejszy dzień.
                                      Pozdrawiam cieplutko - 38,2 C :(((
                                      • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 19:16
                                        Nie martwic sie, tylko kurowac i wieczorem gosci przyjmowac. Z Parkowym
                                        zalatwimy wszystko za Was. Co tam, nie chceta, nie bedzieta. Wy blizej, to sie
                                        spotkamy jeszcze i Naata obiecuje, drugie wikliny przygotuje.Pozdrawiam
                                        • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 09:36
                                          NO CO TAM??? JAK TAM??? FORUMOWICZE G-DZA???
                                          JAKIEŚ FOTKI? PAMIĄTKOWY WPIS? hehehehe /Parkowy? a meldunek gdzie?/;))
                                          POZDRAWIAMY MILUTKO!!!! ;-))))
                                          • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 12:02
                                            Parkowy nie odpowiada na smsy, żadnego też meldunku :(
                                            Mam nadzieję, że ToJa coś skrobnie.
                                            • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 14:11
                                              To ci Parkoś jeden no? ;-)

Ale już mam, widzę! ;))
                                              Dzięki

• chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 14:51
                                                Cicho wszędzie
                                                głucho wszędzie....

ZERO wieści, ani jednego posta, ani jednego smsa :((((
                                                • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 15:04
                                                  Oj z tymi smsami to ja nie mam doswiadczenia, przepraszam, ale bylismy tak
                                                  zajeci soba,hehehehehe ,ze troszke o Was zapomnielismy hehe.
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 17:51
                                                    Wybaczamy wybaczamy, Parkoś pewnie zagoniony, tu go prosza tam Go proszą ;)))
                                                    Ja uwielbiam odwiedziny ale mam tak duzą rodzinę, że musze tydzień wolnego
                                                    mieć, minimum ;)
                                                    Jak znam życie napisze skądś tam, gdzieby wytrzymał długo bez komputerka? :))
                                                    Pozdrowionka
                                                  • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 12:39
                                                    Tu sie mylisz, Parkowy nie jest uzalezniony i napisze z domku haha. Moze to i
                                                    lepiej. Tez trzeba pomyslec nad odzwyczajeniem, kurcze, ile to czlowiek ma
                                                    nalogow.
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 12:56
                                                    toja50 napisała:

> Tu sie mylisz, Parkowy nie jest uzalezniony i napisze z domku haha. Moze to i
                                                    > lepiej. Tez trzeba pomyslec nad odzwyczajeniem, kurcze, ile to czlowiek ma
                                                    > nalogow.

....nie znam przyzwyczajeń Parkowego, mojej wesołości nie nalezy brac poważnie.
                                                    Nawiązałam do wcześniejszej aktywności P. na forum, bo o ile sobie przypominam
                                                    był bardzo regularny. No chyba, że Parkowy to nie Parkowy? :))
                                                    A co do nałogów? Są gorsze...hehehehehehehe
                                                    Pozdrawiam
                                                  • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 15:19
                                                    Toja słusznie prawi,nie jestem uzależniony od kompa.:)Jak przypuszczaliśmy,Naata w gorącej wodzie kompana domagała się wieści już przed 10!!!:))mama nadzieją,że chociaż trochę ją zaspokoiłaś oglądając fotki.:))
                                                    W związku z niską frekwencją spotkanie odbyło się w bardzo okrojonym składzie,co nie znaczy,że nie było fajnie.Imtymne te a te ma swoje dobre strony.:)
                                                    Obiecane słodkości macie jak w banku,tzn u Toji.:)
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 21:51
                                                    Dzięki za słodkośći i za pamięć. A co do wiadomości ze spotkania? to było na
                                                    zapas, byście odczuli, że czekamy hmm czekam znaczy się :))
                                                    Oczywiście, że obejrzałam fotki, dokładnie nawet :)) i tu ukłony w kierunku
                                                    Foto ;))
                                                    Raz jeszcze dziękuję! Zgłoszę się u Toji niebawem, a co?! hehehehehe
                                                    pozdrawiam
                                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 10:21
                                                    ToJu, bardzo proszę o dobre zabezpieczenie tych słodkości przed wszędobylskim
                                                    stworzeniem czworonożnym, które może jednym gdyzem pozbawić przyjemności Naatę.
                                                    Dlaczego Naatę? - przecież mojego nie ruszy ;-)))
                                                    pzdr
                                                  • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 15:06
                                                    Dobrze prawisz Chetor, juz to zrobilam, znalazlam miejsce na czwartej polce, bo
                                                    i Twoje bylo w niebezpieczenstwie. A wczoraj zanim przyszli goscie zmiotl takie
                                                    pyszne slodkosci, ze bylam wsciekla, bo ograniczyl mi asortyment. Kurcze, jak
                                                    ja musze uwazac.
                                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 18:23
                                                    Znam te stworzenia więc trochę się niepokoiłem. Dziękuję za właściwe
                                                    ustosunkowanie się do mej prośby ;-))
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 22:49
                                                    No tom już spokojna ma czwartej półce i na pewno nie spadnie?
                                                    A Ty Chetorku, lubisz słodycze???? ;DDD
                                                  • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 07:40
                                                    Pytanie,każdy lubi.:)Skoro moje prezenta zrobiły taaką furorę,zastanawiam się co Wam przywieść następnym razem.:)Czekam na propozycje.
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 08:13
                                                    No wiesz Parkosiu, słodyyyyycze zawsze mile widziane, ale zastanawiam sie nad
                                                    rewanżem, pomijając te kszynki com Ci winna. I tu mamy problem, czym można
                                                    chłopa ucieszyć? Tym ciężej, że i sklep ma swój i słodyczy pod dostatkiem ;-))))
                                                    pozdrówki
                                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 08:56
                                                    Noooo, teraz wywołałaś temat: "czym można chłopa ucieszyć" - extra, będzie
                                                    trzeba przygotowac całą litanię ;P
                                                  • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 11:05
                                                    Ja zaczynam już spisywać swe potrzeby w kajeciku.:)
                                                  • toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 11:34
                                                    No,no, tylko nie przesadzac prosze, a niektorzy spiewaja: ja to sie ciesze byle
                                                    czym.............!!!!!!! hehe i to mi pasuje. Nie potrzeba sie specjalnie
                                                    gimnastykowac.:-)
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 13:40
                                                    No tak, tu niby niechcąco o cieszeniu i prezentach a gimnastyka na mysli hehehe
                                                    Niejaki KamaS. też zachwalał aktywność nie tylko umysłową ;-)))))
                                                    Widzę że ogólnie temat: "czym ucieszyć chłopa" chwycił, choć nie ma co dużo
                                                    pisać, bo mojego np. tylko dobre jedzenie zachwyca ;-)))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 15:20
                                                    Jedzenie to podstawa, potem można pomyśleć o innych atrakcjach ;P
                                                  • parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 21:12
                                                    Naata wycofuje się rakiem>:)
                                                  • naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 22:30
                                                    Rakiem..??;))) przypomina mi sie pewna anegdota, ale o tym może jednak opowiem
                                                    na przyszłych wiklinach he he he
                                                    Chetorku masz rację, grunt to zdrowa żywność ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka