chetor 11.03.04, 08:32 Parkowy - wysłałem maila na priva. Odpisz szybko. ToJu, gdy będę znał bliższe szczegóły - zatelefonuję. Wszystko na powyższy temat wpisujemy tylko tutaj. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 09:32 Masz wiadomość.:))Zaraz coś naskrobię do Toji. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 10:26 I znowu Wam zazdroszczę!!!! ;((( A nigdy zazdrosna nie byłam ..:)) Alex tez żałuje, ale mamy nadzieję, ze może kiedyś tam.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:41 Dziewczyny, tak za bardzo nie zazdroście, bo tak na 100% nie wiadomo jak to wypali. "Trudny" czas wybrał Parkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:00 Już masz odpowiedź. Czytaj i odpisuj bo trochę mało jasno piszesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:03 Czekam na konkrety, ale czas mam jak pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 11:07 Małe konkrety już są ale trzeba uszczegółowić. Będę wiedział - zadzwonię do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 12:21 ToJu - czekaj na telefon od Parkowego, ustlicie co i jak. Potem ja sie dowiem i zobaczę czy będę mógł dotrzec na czas i wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 15:08 No wiec ja moge o tej podanej porze, ale co z innymi, czy to sie da? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:03 No taaaaak!!!! Na moich oczach siem Ómawiają! A mnie serce sie z żalu ściska! chlip chlip ;( Nooo to pozostało mi tylko życzyć Wam udanej ...imprezy! Bawcie się dobrze! ;) A pamiętajcie choć o telefonie, podobnie, jak to Chetor zorganizował dla Parkosia hehehehe pozdrówka od smutnych NiO Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:06 Zapomniałam przypomnieć! Jutro są imieniny na G, a sobotę? Na K! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:32 tajemniczo tu u Was...normalnie czytaja az napiecie wzrasta jak u Alfreda:-))) szkoda ze go nie ma juz teraz go z nami...:-((( nakrecil by pewnie film...o netowych...sprawach:-))) pozdrawiam p.s. na czas nie dojade:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:55 O jakim Alfredzie myslisz? O tym od "Ptaków"? Nie pamietam by taki z nami tu pisał? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 19:58 tak tym od "okan na podworze":-) nie pisal, bo pisac nie moze o mój Boże, toć to jak w horrorze! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:31 Alem sie usmiala haha ani ten Alfred ani inny by tego nie wymyslil. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:34 soter_mlodszy napisał: > tajemniczo tu u Was...normalnie czytaja az napiecie wzrasta jak u Alfreda:-))) > szkoda ze go nie ma juz teraz go z nami...:-((( > nakrecil by pewnie film...o netowych...sprawach:-))) > > pozdrawiam > > p.s. > na czas nie dojade:-))) > > Szkoda, sobotaprzedpoludniem,moze zdazysz. Jak co daj znac a reszte powiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:42 Wy sie lepiej umawiajcie skrzynkowo bo Was jeszcze jaka telewizjaregionalnanamierzy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:48 Do Magikosa napisałem, czekam na odzew. Sam nadal nie wiem co będzie ze mną :(( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 20:52 Moze na spokojnie zostawic do nastepnego razu. I Naata zdazy przyjechac. Jak mowi przyslowie Co nagle to po diable. Tak jeszcze Chetorku nerwy wysiada. No szkoda i tyle, powie sie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 21:09 ...no nie żebym się cieszyła.....ale bym sie cieszyła, gdyby otwarcie sezonu "spotkań forumowych" urządzić w możliwie całym składzie???? ;)) No nie wtracam się wiecej, Parkowy zaplanował wyjazd i się spotkajcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 11.03.04, 23:45 Z grubsza forumowa brać jest dogadana.:)) Naata szkoda,że Ciebie nie będzie.:( Czekamy na sygnał od Rix-sa i Magikosa.Adresy skrzynki Chetora znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 08:13 Jeszcze dowrywa mnie jakaś forma lekko(na razie) gorączkowej grypki, coraz czarniej widzę tę sobotę ze swej strony. Kurcze - jestem zły. Od innych brak wieści. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:03 Kuruj sie Chetorku bo sobota i te inne sprawy ;-) Na grypke dla Ciebie tylko jedno lekarstwo widzę, grzane piFko z miodem i ...do łóżka! Rano będziesz, jak nowy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:23 Wiem, rada dobra. Do biura jeszcze jakoś bym łózko wstawił ale do auta nie wejdzie. I jak prowadzić, na leżąco ??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:47 Jeśli praca zdrowiu szkodzi? Porzuć prace... o co chodzi? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 09:52 Praca szkodzi na pewno a jeszcze bardziej życie czy Wy o tym nie 'wicie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:02 Życie smutne czasami... ale jeszcze wszystko przed nami ..tak się pocieszamy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:07 Aaaa! Johny wraca z imprezy ....;-))) www.onlinewahn.de/b44.htm Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 10:24 Narazie wiem, ze nic nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 12:01 Mimo wszystko mam nadzieję, że poznam miłych forumowiczów. Planujemy z N. wyjazd, jak będzie cieplej.Może święta? Trudno zaplanować dokładnie. N. podpowiada, że jak już będziemy na miejscu to wtedy pomyślimy o konkretnej dacie? Pozdrawiam milutko!!! ;))) Alex Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 12:20 Jeśli będziecie tak długo zwlekały to my chyba wybierzemy się do Was całą paczką. Żebyście nie były bardzo zaskoczone ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
allexaandra Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 16:59 chetor napisał: > Jeśli będziecie tak długo zwlekały to my chyba wybierzemy się do Was całą > paczką. Żebyście nie były bardzo zaskoczone ;-)) Niezły pomysł hihi! Browar słynny na miejscu i w ogóle spoko! ;)))))) pozdrówki Alex Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 16:10 naata napisała: > Aaaa! Johny wraca z imprezy ....;-))) > www.onlinewahn.de/b44.htm -szuper foto...zaraz wrócił uśmiech...od ucha do ucha:-))))) p.s. sobota...hm...musze zrobić zakupy, może innym razem, dziekuje za zaproszenie!:-) forumowemu składowi-mówię dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
rix Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 13:24 Jeśli dobrze rozumiem to ta sobota przed południem :( a ja dopiero po 11 zawitam do miasta :/ więc też raczej mnie nie bedzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 17:00 Jakieś fatum nad tymi wczesnowiosennymi wiklinami zawisło ;-) Dla Rixa będzie za późno, Magikos - pilne sprawy zawodowe, ja prawie leżę i kwiczę. Czarno widzę jutrzejszy dzień. Pozdrawiam cieplutko - 38,2 C :((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 12.03.04, 19:16 Nie martwic sie, tylko kurowac i wieczorem gosci przyjmowac. Z Parkowym zalatwimy wszystko za Was. Co tam, nie chceta, nie bedzieta. Wy blizej, to sie spotkamy jeszcze i Naata obiecuje, drugie wikliny przygotuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 09:36 NO CO TAM??? JAK TAM??? FORUMOWICZE G-DZA??? JAKIEŚ FOTKI? PAMIĄTKOWY WPIS? hehehehe /Parkowy? a meldunek gdzie?/;)) POZDRAWIAMY MILUTKO!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 12:02 Parkowy nie odpowiada na smsy, żadnego też meldunku :( Mam nadzieję, że ToJa coś skrobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 14:11 To ci Parkoś jeden no? ;-) Ale już mam, widzę! ;)) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 14:51 Cicho wszędzie głucho wszędzie.... ZERO wieści, ani jednego posta, ani jednego smsa :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 15:04 Oj z tymi smsami to ja nie mam doswiadczenia, przepraszam, ale bylismy tak zajeci soba,hehehehehe ,ze troszke o Was zapomnielismy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 13.03.04, 17:51 Wybaczamy wybaczamy, Parkoś pewnie zagoniony, tu go prosza tam Go proszą ;))) Ja uwielbiam odwiedziny ale mam tak duzą rodzinę, że musze tydzień wolnego mieć, minimum ;) Jak znam życie napisze skądś tam, gdzieby wytrzymał długo bez komputerka? :)) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 12:39 Tu sie mylisz, Parkowy nie jest uzalezniony i napisze z domku haha. Moze to i lepiej. Tez trzeba pomyslec nad odzwyczajeniem, kurcze, ile to czlowiek ma nalogow. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 12:56 toja50 napisała: > Tu sie mylisz, Parkowy nie jest uzalezniony i napisze z domku haha. Moze to i > lepiej. Tez trzeba pomyslec nad odzwyczajeniem, kurcze, ile to czlowiek ma > nalogow. ....nie znam przyzwyczajeń Parkowego, mojej wesołości nie nalezy brac poważnie. Nawiązałam do wcześniejszej aktywności P. na forum, bo o ile sobie przypominam był bardzo regularny. No chyba, że Parkowy to nie Parkowy? :)) A co do nałogów? Są gorsze...hehehehehehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 15:19 Toja słusznie prawi,nie jestem uzależniony od kompa.:)Jak przypuszczaliśmy,Naata w gorącej wodzie kompana domagała się wieści już przed 10!!!:))mama nadzieją,że chociaż trochę ją zaspokoiłaś oglądając fotki.:)) W związku z niską frekwencją spotkanie odbyło się w bardzo okrojonym składzie,co nie znaczy,że nie było fajnie.Imtymne te a te ma swoje dobre strony.:) Obiecane słodkości macie jak w banku,tzn u Toji.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 14.03.04, 21:51 Dzięki za słodkośći i za pamięć. A co do wiadomości ze spotkania? to było na zapas, byście odczuli, że czekamy hmm czekam znaczy się :)) Oczywiście, że obejrzałam fotki, dokładnie nawet :)) i tu ukłony w kierunku Foto ;)) Raz jeszcze dziękuję! Zgłoszę się u Toji niebawem, a co?! hehehehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 10:21 ToJu, bardzo proszę o dobre zabezpieczenie tych słodkości przed wszędobylskim stworzeniem czworonożnym, które może jednym gdyzem pozbawić przyjemności Naatę. Dlaczego Naatę? - przecież mojego nie ruszy ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 15:06 Dobrze prawisz Chetor, juz to zrobilam, znalazlam miejsce na czwartej polce, bo i Twoje bylo w niebezpieczenstwie. A wczoraj zanim przyszli goscie zmiotl takie pyszne slodkosci, ze bylam wsciekla, bo ograniczyl mi asortyment. Kurcze, jak ja musze uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 18:23 Znam te stworzenia więc trochę się niepokoiłem. Dziękuję za właściwe ustosunkowanie się do mej prośby ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 15.03.04, 22:49 No tom już spokojna ma czwartej półce i na pewno nie spadnie? A Ty Chetorku, lubisz słodycze???? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 07:40 Pytanie,każdy lubi.:)Skoro moje prezenta zrobiły taaką furorę,zastanawiam się co Wam przywieść następnym razem.:)Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 08:13 No wiesz Parkosiu, słodyyyyycze zawsze mile widziane, ale zastanawiam sie nad rewanżem, pomijając te kszynki com Ci winna. I tu mamy problem, czym można chłopa ucieszyć? Tym ciężej, że i sklep ma swój i słodyczy pod dostatkiem ;-)))) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 08:56 Noooo, teraz wywołałaś temat: "czym można chłopa ucieszyć" - extra, będzie trzeba przygotowac całą litanię ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 11:05 Ja zaczynam już spisywać swe potrzeby w kajeciku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 11:34 No,no, tylko nie przesadzac prosze, a niektorzy spiewaja: ja to sie ciesze byle czym.............!!!!!!! hehe i to mi pasuje. Nie potrzeba sie specjalnie gimnastykowac.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 13:40 No tak, tu niby niechcąco o cieszeniu i prezentach a gimnastyka na mysli hehehe Niejaki KamaS. też zachwalał aktywność nie tylko umysłową ;-))))) Widzę że ogólnie temat: "czym ucieszyć chłopa" chwycił, choć nie ma co dużo pisać, bo mojego np. tylko dobre jedzenie zachwyca ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 15:20 Jedzenie to podstawa, potem można pomyśleć o innych atrakcjach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: WIKLINOWY AMBARAS ? 16.03.04, 22:30 Rakiem..??;))) przypomina mi sie pewna anegdota, ale o tym może jednak opowiem na przyszłych wiklinach he he he Chetorku masz rację, grunt to zdrowa żywność ;))) Odpowiedz Link Zgłoś