Dodaj do ulubionych

Zamach w Madrycie

11.03.04, 23:59
Trwała na forum gorączkowa atmosfera,kiedy powiedziano w radio o zamachu.Wielka tragedia w Europie.Myślałem z początku podobnie jak komentatorzy,robota separatystów baskijskich.Teraz odtrąbiono te podejrzenia,wszystko wskazuje na Al Kaidę...
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 08:11
      To jest przerażające. Czy możliwe u nas ??? Myślę, że to kwestia czasu :((
      • broneknotgeld Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 08:45
        W Madrycie strach i wielko utropa
        Toż niy ma baby i niy ma chopa
        Coby sie nad tym niy zadumali
        Za dusze zmarłych tyż porzykali.
        • naata Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 08:59
          Straszne i przrazające! Wychodzisz z domu i nie wiesz czy wrócisz? Nie wiesz
          czy po raz ostatni widzisz bliską ci osobę, czy żegnasz kogoś bliskiego
          na...wieki...
          • toja50 Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 10:35
            Tak, wszystko juz powiedzieliscie, przerazajace. No i my w kolejce. Tego sie
            nie spodziewalam, ze w takich smutnych czasach trzeba bedzie zyc. Zawsze
            myslalm, ze wojna to najgorsze co moze nas spotkac. A to jest niszczenie ludzi
            powolne ale skuteczne. :-((((((((((((((((((((((((((((((
            • szwed_nr1 Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 10:53
              Zauważcie, że minęło dokładnie pół roku od 11 września. No i zbliża się szczyt
              gospodarczy w Polsce. Raczej nie najlepszy czas na odwiedzenie stolicy...
              • magikos Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 14:27
                Najgorsza jest ta bezsilność wszystkich wkoło ,których to dotyka ,bo co my (mam
                na myśli europejczyków ) możemy na to poradzić ,karty rozdaje USA i nic z tego
                nie wynika.
                Myślę ,że aby ustrzec się takich sytuacji w Polsce należy wszystkich muzułmanów
                mieć na oku - meldunki ,wręcz areszt domowy - póki sytuacja się nie wyjaśni,
                póki Bin Laden żyje (a swoją drogą ciekawe kto za tym jeszcze stoi:>:>:>),
                pozdrawiam w smutnym nastroju (zginęły 2 polki i dziecko siedmiomiesieczne jest
                w stanie ciężkim:((((((( )
                • chetor Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 17:10
                  Dziecko też zmarło :(
                  Terroryzm to problem całego świata i nie widzę potrzeby pokazywania palcem
                  USA. Coż - wsadzili kij w mrowisko i mrówy się rozlazły, szukając odwetu.
                  Prędzej czy poźniej musiało do tego dojść. Myślę, że dotrze to także do nas.
                  • toja50 Re: Zamach w Madrycie 12.03.04, 19:09
                    No, nie straszcie, kurcze, ale tez mi sie tak wydaje. Najgorsze jest to, ze nic
                    nie jest wykonczone. Afganistan, teraz Irak i pelno takich punktow zapalnych,
                    nie do ogarniecia i ten rozlam w ONZ i Europie i w tym nasza slabosc.
                    Najbardziej sie niepokoje, jak mnie Siwiec, czy Szmajdzinski uspakaja, toz
                    wierzyc sie nie chce, ze oni wierza w to co mowia.:-(((
                    • magikos Re: Zamach w Madrycie 13.03.04, 13:25
                      Siedzą na górze spokojni ,bo oni mają pierszeństwo w schronach po PRLowskich i
                      schowają się jak szczury przed czymkolwiek........ ech niedobrze mi na sama
                      mysl o nich błeee
                      • naata Re: Zamach w Madrycie 13.03.04, 13:53
                        Nie chce powielać Waszych wypowiedzi ale ....nie dobrze sie robi i strach i żal
                        i w ogóle....do d... z tym wszystkim wszystkim.
                        Tyle niwinnych istnień, tragedii i cierpienia!!!! ...:((((
                        • parkowy Re: Zamach w Madrycie 14.03.04, 15:48
                          powiększa się liczba ofiar,także wśród naszych obywateli.:(
                          • naata Re: Zamach w Madrycie 14.03.04, 22:04
                            Tak! Strach,niepewnośc jutra będzie towarzysztć nam coraz częściej!
                            Smutne to bardzo! ;((
                            • chetor Re: Zamach w Madrycie 16.03.04, 09:07
                              Bandyci zmienili rząd w Hiszpani. Nowi obiecywali wycofanie żołnierzy z Iraku.
                              U nas Heil Lep+per obiecuje to samo. Czy terroryści nie wykorzystają tego i
                              zrobię podobną masakrę u nas?
                              • parkowy Re: Zamach w Madrycie 16.03.04, 10:41
                                Należy się liczyć ze wszystkim,także z zamachami w Polsce.Zamachy fanatyków islamskich jedynie potwierdzają słuszność ataku na Afganistan i Irak.
                                • toja50 Re: Zamach w Madrycie 16.03.04, 11:44
                                  Tak, Madryt udowodnil, ze terrorysci objeli sluszna droge. Az mnie skreca.
                                  Osiagaja to co chca. Wiec do boju, kto nastepny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka