sanbart 10.04.04, 13:27 Kura grzebała w ziemi szukając ziarna, pewnego razu wykopała perłę i rzekła : ach oddałabym wszystko za ziarno pszenicy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Bajeczka 10.04.04, 22:03 Ze jak grzebiesz, to cos wygrzebiesz hehe. A mnie mowia Usmiechnij sie, jutro bedzie leper.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co robic usmiechac sie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bajeczka 11.04.04, 14:58 ...i co kurze po perle? albo... trafiła sie "perła", jak slepej kurze ziarno lub... ziarno pszenicy na wagę perły? Kura pyta koguta - dokąd idziesz? - pogrzebać przy aucie... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Bajeczka 12.04.04, 18:25 ...a ja mam perłę... i ziarno... Zamieniłam się z kurą! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Bajeczka 13.04.04, 18:57 Dobrze, ze ja mam kure, to moze sie do czegos dogrzebie:-)A bajeczka pewnie zmyslona i teraz mamy dorobic moral jaki komu wygodny. Ale to nie dzisiaj, za ciezka glowa, dzisiaj mi wszystkojedno hehe Odpowiedz Link Zgłoś