naata 28.05.04, 14:41 i co Wy na to? toz idzie jajo znieść, nie da sie słuchać, NO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Raport Anitki... 28.05.04, 14:53 No nic nie wiem, nie slucham, sadze kwiatki i mam ladnie, i humor lepszy. Wieczorem pewnie sie i tak dowiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Raport Anitki... 28.05.04, 20:13 Tego sie nie spodziewalam, no nie, juz odeszlam, bo nie moge tego cyrku ogladac. I jeszcze samoobrona na czele, czy to nie gorzej niz cyrk. To kabaret nie sejm. Teraz na zlosc mamie niech mi zmarzna uszy. Alez to niepowazne. Nie myslam, nasz sejm przechodzi samego siebie. Az mna trzesie, nie moge sie uspokoic, chyba cos lykne. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Raport Anitki... 28.05.04, 20:50 Łeeeeee!!! Ale PLAMA!!!!! Toju, koniecznie coś mocniejszego, ja mam, wiadomo, Łulubiony napój! ;)) ..i wyszło, że nie Ziobro jest tym noooO! Jak to nigdy nic nie wiadomo..wieksza draka sie szykuje, stad taki popłoch..czekam kiedy za łby sie chwycą Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Raport Anitki... 29.05.04, 23:32 Moim skromnym zdaniem te obrady były lepsze od niejednego kabaretu.Takiego zwrotu sytuacji nikt się chyba nie spodziewał.:) Widzieliście wściekłość na pyszczku niezłomej Anitki?:))) Zastanawiałem się nawet nad przyznaniem plusa dla czerwownych,w końcu ich przekombinowanie doprowadziło do przyjęcia najbardziej radykalnego raportu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Raport Anitki... 30.05.04, 13:09 Moglby byc ten plus, gdyby byl swiadomy, a przeciez to wszystko wyszlo z przekombinowania ,wlasnie wiec nieswiadomie, oz kurcze, ale jeszcze nic nie wiadomo. Biali tez maja pozakrecane, a wyszlo jak wyszlo, tylko jak wyjdzie.? KRYZYS TOTALNY i nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Raport Anitki... 30.05.04, 20:49 Myślę podobnie... czekają nas jeszcze emocje niestety Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Raport Anitki... 01.06.04, 00:06 w tej chwili nie jest ważny raport tylko jak by tu obrzucić się błotem przed wyborami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Raport Anitki... 02.06.04, 08:04 ..jasne, że więcj, sld na długie lata w niebyt, z takiego wysoka!? a więc jest o co walczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Raport Anitki... 02.06.04, 20:48 KRYZYS! tylko takie słowo nasuwa się na usta.Eselduchy mają jeszcze parę stanowisk do obsadzenia,więc trzymają się brzytwy.Obrzydzenie bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Raport Anitki... 02.06.04, 20:56 No i widac wyraznie kto im sprzyja, a niech to............ Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Raport Anitki... 02.06.04, 21:41 ...i wszystko wiadomo po dzisiejszej wypowiedzi dziennikarza i komentarza J. Pitery na temat ZUS - u.. Gilowska tez coś przebakiwała, a wszyscy wiedzą, że to państwo w państwie i nijak im do rzyci dobrać się nie można. Ciekawe stwierdzenie Pitery o liście tych, którzy korzystają z bałaganu w Zusie...czyżby naczynia połączone?....... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Raport Anitki... 02.06.04, 22:18 Tak, to ciekawe, ale znane od lat i nie ma ratunku? A zaczelo sie od szklanych domow. Odpowiedz Link Zgłoś