broneknotgeld 16.07.04, 08:39 Mo przeszło seta pomorski wontek Choć przeca tukej to niy wyjontek Dyć za to toast bydzie mu dany - Że chocioż dugi tyż rymowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: 100 pomorskich postow 16.07.04, 09:16 Ozdoba forów...? Bronkowa Fraszka… Wiedza Historia Humor Igraszka.. ;-) Po całej Polsce Lata ze fraszką A każdy Temat jest dlań igraszką Spod gór do morza W poprzek i wszerz Nie wierzysz może Na Fora wleź, Jakeś nie wiedział Co, jak i gdzie, Poczytaj Bronka Nie będziesz kiep, Lepszy ci On jest od Gazety(W) Prawdę podaje I nie zajmują Go bzdety Publiką też nie manipuluje, Broczy se Bronek I swoje suje… Z okazji 100 –ki na FG …od naty ;-) Pozdrawiam i pomyślności w działaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 100 pomorskich postow 16.07.04, 15:27 Wierszem taki się nie wpiszę lecz kolejnych setek życzę Pzdr :D Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 100 pomorskich postow 18.07.04, 09:02 Hehe - sie teroz po glacy szkrobia Naata - ze Ciebie tyż jest łozdoba I możno byłabyś nawet "zgubno" Dyć w mojim wieku styknie mi ślubno. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 100 pomorskich postow 18.07.04, 12:37 HE HE HE ... My, tu na tym forum, Bronku Poślubione wszycy są Każdy ma tu swego „pana” Każdy zna swój stan i klan Ale nam to nie przeszkadza wspólnie wypić Wina dzban ;-) Poplotkować politycznie Pośmiać się ….rubasznie też Czas tu płynie nam przemile Chcesz to uwierz nie to nie ;-) Toja – mądra głowa Damą w każdym calu jest Chetor – przed nim nic się nie schowa Ale wszystko chowa przed nim się ;-) Parkoś – pracowity, zalatany Przy tym to kolega pierwszej wody ILE –też nie mało znany Wierszem do sympatii daje wciąż powody Naata? No cóż - towarzyska dusza jest ;-) Jednak nie przygody tutaj szuka …. a przyjaźni, takiej fest! ;-) Nie te lata, nie te lata… i to se ne wrati HE HE HE Pozdrawiam Bronka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 100 pomorskich postow 19.07.04, 10:06 naata napisała: > Chetor – przed nim nic się nie schowa > Ale wszystko chowa przed nim się ;-) Taaaa, Naatuś, taaaaak - dzięki serdeczne, utrapienie Ty moje ;-)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: 100 pomorskich postow 19.07.04, 20:29 Chylę czoła przed naszą forumową poetką.;)Nie zasługuję na te peany,no,nie zasługuję...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 100 pomorskich postow 19.07.04, 22:07 ...i teraz zawstydziłeś mnie! ;-)) ..jesteś, jesteś! wszyscy my są warci jakiego medala za tyle pisania i tak dalej! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 100 pomorskich postow 20.07.04, 11:37 Już widzę jak padacie sobie w ramiona na wiklinach, a potem padacie obok wiklin po nadużyciu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 100 pomorskich postow 20.07.04, 11:57 no, nieeee, zeby tak zaraz.... ;)))) lizo-cośtam ;) jest modne ajaj za dużo naszej prasy czytam he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: 100 pomorskich postow 20.07.04, 18:32 Tego nikt nie zobaczy nigdy, nigdy!!! Zadnego obok wiklin! Ale jak patrze na nie, to mi smutno, ze tak sie marnuja i nas wypatruja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 100 pomorskich postow 21.07.04, 09:24 Nie jestem taki pewny, z Parkosiem poszło na zakład więc wszystko może się zdarzyć. Legnie niebożę u mych stóp ;-) Wikliny czekają na razie na Naatę, która się wybiera, wybiera, wybiera ..... Jeśli się nie pospieszy to potem ja wybędę. Ale nic to, potem przyjedzie Parkoś i zaszalejemy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 100 pomorskich postow 21.07.04, 11:14 No nie moge się doczekać, a chwilę padania Parkosia u st óp Chetorka należy uwiecznić, juz to widzę oczami wyobraźni he he he ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: 100 pomorskich postow 21.07.04, 11:37 Ja juz nic nie widze, tylko czekam cierpliwie, to moja specjalnosc:-) Odpowiedz Link Zgłoś