toja50 07.09.04, 23:06 Pozdrawiamy rixa gdziekolwiek jest na tych wakacjach. No i przypominamy, ze wypadaloby dac jakis maly glosik z bliska czy z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: ??? rix ???? 08.09.04, 00:41 No właśnie gdzie jest Rix??? Pozdrawiam toże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: ??? rix ???? 08.09.04, 20:27 Nie ujawnia się,czytając nasze forum w ukryciu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 10.09.04, 12:59 Tak tez myślę, może jednak skrobnie coś, może należy Go sprowokować??? ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 10.09.04, 13:01 Haha, a ile mozna prowokowac???????? Nie chce i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rix Re: ??? rix ???? 10.09.04, 20:17 Chce chce, ale spelniam "american dream", odezwe sie w pazdzierniku :) pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: ??? rix ???? 10.09.04, 20:21 Oooo!? Szkoda,że nie możemy podejrzeć adresu IP.:) Powodzenia i czekamy na szczegółową relację z Dzikiego Zachodu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 10.09.04, 20:23 OOO! No to powodzenia i wracaj na rodzinne strony ;-) Pozdrówki! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 10.09.04, 20:39 Ale sie ciesze, tak czulam, ze jestes daleko. Pozdrowionka i nie daj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 11.09.04, 09:17 Na pewno nie można podejrzec IP? ;PP Pisz Rix, masz w nas oddanych czytelników i komentatorów ;-))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ??? rix ???? 13.09.04, 10:45 No to nieźle nim zawiało, byle nie trafił na tamtejsze huragany ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 13.09.04, 16:13 Wczoraj bedac na spacerze slyszalam jak matka wolala do malego dziecko Iwanku, chodz do mamusi!! o rany, ale nieszczesliwe dziecko jak podrosnie, i taka matka walnieta, szlam i nie moglam dojsc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 13.09.04, 16:16 ..może była Rosjanką? A co powiesz i "chodź do mamusi Ignacy"? Jakby kto pytał to lubie sare imona ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 13.09.04, 16:23 No tak, stare ale nasze, a matka Polka na bank. No i ten Iwan biedny tak sie kojarzy wschodnio, no moze masz racje i ojciec jakis wschodni, nie zastanowilam sie.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 13.09.04, 16:29 ..no Iwanek, Iwo, może być ;-) A co powiesz na imiona np. Róża? Violetta, Arleta lub Angelika / bum po filmie/ :)) Teraz znowu wracaja do zapomnianych Stasiów, Kazików i Karolków. ;)) Ciekawe jakie imiona podobaja się naszym Panom? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: ??? rix ???? 13.09.04, 21:22 Ale wywołałyście temat.:) Bela i Sebastian,pamiętacie?:) Ja często kojarzyłem imiona z nazwami radioodbiorników z czasów PRL>:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 13.09.04, 22:26 Ja mialam Tosce, super radyjko, pierwsze za wlasne pieniadze, a zbieralismyyyyyy,dosyc dlugo.Ale Radia o nazwie Sebastian to chyba nie bylo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 13.09.04, 23:00 he he ..pierwsze radio jakie słuchałam to był "kukuryźnik" czyli szczekaczka, wszyscy mieli jednakowe, ponoc w Korei mają do dzisiaj ;))Później słuchałam róznistych a moje pierwsze nazywało sie grunding ;)) no miało się chody na zachodzie he he Sebastiana - radia tez nie znam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 14.09.04, 10:34 Ciekawe, czy ktos zna, w razie czego, niech da znac!:-))) a Bella gdzies cos moze? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ??? rix ???? 14.09.04, 15:35 Ja w ogóle nie pamiętam tamtych nazw. Nie wiem czy mówiono "kukuruźnik" ale wiem, że mówiono "kołchoźnik". Kukuruźnik to był samolocik o ilie mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: ??? rix ???? 14.09.04, 20:10 toja50 napisała: > Ja mialam Tosce, super radyjko, pierwsze za wlasne pieniadze, a > zbieralismyyyyyy,dosyc dlugo.Ale Radia o nazwie Sebastian to chyba nie bylo? > Pozdrawiam ------------------------------------------- Takich rzeczywiście nie było,a pamiętasz radyjka nazywające się : Alicja,Monika,...?Ja właśnie takie miałem na myśli.:) Ech Wy kukuryźniki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 14.09.04, 16:34 O! rany, nie moge sie uspokoic ze smiechu, az mi wszystko biega, no normalnie w glos sie smieje, z tego radia kukuruznik, oczywiscie ze to byl samolot heheheheheehe, kolchoznik to taka skrzynka wiszaca gdzie sie dalo i gadalo wszedzie to samo. Nie mogeeeeeeee Pozdrawiam, a nazwy mnie tez sie nie trzymaja, ale bardziej te wspolczesne, te stare to jako tako. Pozdrawiam hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 14.09.04, 16:48 Nooo ja wzięłam to w łapki bo to nazwa zasłyszana od moich starszych..miałam wtedy maleńko latek, sięgam pamięcią do wczesnego dzieciństwa ;P Ale kołchoźnik to mi teraz przypomniałeś, ile TY masz latek? ;P No dobrze więcej nazw nie pamietam niech mi bedzie wybaczone rozśmieszanie forumowiczów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ??? rix ???? 14.09.04, 19:46 Latek mam ile mam. Wiem kto to był Julisz Cezar chociaż go nie znałem ;P "Kukuruźnik" tyż sie śmiołem ale ciszej od ToJi bom kurtuazyji nauczon ;-)) pozdro ku-ku-ru-ku-ku Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 14.09.04, 21:33 Panie kurtuazyjny! o jednym ku pan zapomnial, tak do tej melodii myslac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 14.09.04, 21:38 Nie no dobrze, ku-ku-ru-ku-kuuu..no chyba, że o inne ku chodzi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ??? rix ???? 15.09.04, 09:32 Nie zapomniałem ale sprawdzałem. Udało się, "wróg" czuwa ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
b.rix Re: ??? rix ???? 21.09.04, 23:35 Wypada parę spaw wyjaśnić :) rixa niema do 18 października. Ostatni post jest moim dziełem na jego prośbę :) Ukradłem mu toszamość ;) a b.rix to brat rixa :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: ??? rix ???? 22.09.04, 09:52 Dzięki za wyjaśnienie, ale trzeba było od razu napisać, używając nawe Jego nicka. Nic strasznego się nie stało. Pozdrawiam Rixa i Rixa-bis czekając na powrót oraz zapraszając Bisa na FG :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: ??? rix ???? 22.09.04, 10:18 Dzieki za skrobniecie.Cos mi sie wydaje,hehe, ze to mlodszy brat rixa :-), pozdrawiamy wiec i do zobaczenia. Milo nam, ze o nas pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: ??? rix ???? 22.09.04, 10:44 Witam również Rixa-Bis, może zostanie z nami na forum? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś