Dodaj do ulubionych

Włodka: centrum Minimal

17.03.05, 12:50
Jestem z Poznania, a kiedyś miałem do czynienia w Waszym mieście z
przygotowaniem inwestycji pod Minimala na ul. Włodka, czy to działa i do kogo
należy. Tak z ciekawości pytam...
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Włodka: centrum Minimal 17.03.05, 13:39
      Stoi, a jakże i po drugiej stronie konkurecyjny. Do kogo należy, nie wiem.
      Pozdrawiam
      • naata Re: Włodka: centrum Minimal 18.03.05, 07:16
        Minimal średnio zaopatrzony i nie wygląda na oblężony przez klientów, jak np.
        real, ale może się poprawi, jak co 3-ci mieszkaniec zdobędzie pracę.
        Pozdrawiam Behemota.
        • chetor Re: Włodka: centrum Minimal 18.03.05, 09:20
          Wczorajsza GP podawała, że dzirżawca terenu pod minimalem miał odrestaurować
          willę stąjącą obok. Do dziś tego nie uczynił, wieć grozi mu wypowiedzenie
          dzierżawy. Ciekawe jak to sięskończy, może zlikwidują minimala ????
          • toja50 Re: Włodka: centrum Minimal 18.03.05, 16:46
            Te przepychanki trwaja juz lata, wlasciel sie zmienil, a i tak nic sie nie
            dzieje. Musialby miec sporo kasy, to nie takie proste. Minimal nigdy nie
            cieszyl sie powodzeniem, jakis nieprzytulny, zimny, no a teraz jak jest Kuznia
            to prawie nikt tam nie chodzi. Sama tylko kupowalam w aptece, bo dlugo czynna.
            Dziwny ten sklep, ale czy zlikwiduja, watpie. Punkt niby dobry, ale.....
            • magikos Re: Włodka: centrum Minimal 18.03.05, 18:30
              A niech likwidują, będzie przynajmniej jakaś hala sportowa w moim pobliżu, a
              autora wątku pozdrawiam, Poznań to piękne miasto ,wiem co mówię :]]]]]]]]]
              • parkowy Re: Włodka: centrum Minimal 18.03.05, 19:43
                Kiedyś przypadkowo udałem się tam na zakupy,podzielam zdanie Toji.Ten sklep jest wyjatkowo nieprzytulny.Sprawa dawnego przedszkola ciągnie się latami całkiem niepotrzebnie.Wystarczy skorzystać z prawa dzierżawcy i wypowiedzieć umowę.Niedotrzymanie warunków jest ewidentne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka