Dodaj do ulubionych

POLPAK-KOTWICA 90-86. I kolejka

15.10.05, 22:06
Swietny mecz, trzyamjący w napięciu przez 39minut i 30sekund bo wtedy Paweł
Szcześniak (rozgrywający POLPAKU),wykonał dwa celne rzuty wolne i mieliśmy
4pkt przewagi co było już nie do odrobienia. Hala bawiła się świetnie. BRAWO
dla wszystkich i gratki dla POLPAKU.
Obserwuj wątek
    • basketklub Re: ANVIL-POLPAK 76-80. IV kolejka 27.10.05, 01:00
      Bardzo ciekawy i emocjonujący mecz. Dramaturgia jak w dobrym filmie. 66-66 po
      czterech kwartach i dogrywka. Anvil rozpoczął trójką i zrobiło się gorąco bo
      trzech naszych zawodników siedziało już na ławie za 5 fauli ale były to miłego
      poczatki - ostatecznie WIELKIE ZWYCIĘSTWO i dalej jesteśmy bez porażki po
      trzech rozegranych meczach. pozdrawiam
      • chetor Re: ANVIL-POLPAK 76-80. IV kolejka 27.10.05, 10:17
        Naprawdę jestem pod wrażeniem, chociaż nic nie oglądałem :)
        • toja50 Re: ANVIL-POLPAK 76-80. IV kolejka 27.10.05, 10:28
          Dzieki za sprawozdania, chociaz specjalnie mnie to nie interesuje,nie dotyczy
          miejscowej druzyny, ale podziwiam Twoja pasje.
          • ac3 Re: ANVIL-POLPAK 76-80. IV kolejka 27.10.05, 11:41
            gratuluję Polpak-owi i życzę dalszych sukcesów
    • basketklub STAL -POLPAK 81-89. Tylko POLPAK niepokonany 02.11.05, 20:55
      W zaległym meczu ze Stalą Ostrów Wilekopolski POLPAK wygrał ośmioma punktami.
      Po dwóch kwartach było 43-33 dla ostrowian ale trzecia kwarta 27-12 dla nas i
      było pozamiatane, chociaż na minutę przed końcem meczu było tylko 79-82. POLPAK
      jako jedeny zespół w extraklasie pozostaje niepokonany więc trzeba się szykować
      na wyjazd w najbliższą sobotę do Koszalina - jeden autokar wyjeżdża z
      Grudziądza. Zapraszamy Kibiców - koszt wyjazdu tylko 15 zl na bilet wstępu
      (przejazd jest za free). Jeżeli wygramy w Koszalinie to na 100% będziemy
      liderem tabeli po sześciu kolejkach. Aż trudno uwierzyć! pozdrawiam
      • chetor Re: STAL -POLPAK 81-89. Tylko POLPAK niepokonany 03.11.05, 11:32
        Nie ma to jak beniaminek z charakterem. Jeszcze chce im się dawać z siebie
        wszystko. Gratulacje.
        Pzdr
        • ac3 AZS Koszalin - Polpak 82:88 06.11.05, 14:12
          Brawo! Kolejna wygrana! Wciąż niepokonani
    • basketklub Re: POLPAK-PLK 5:0 06.11.05, 18:10
      No to udał nam się beniaminek extraligowy. 5 wygranych w 5 meczach i zanosi się
      na kolejne zwycięstwo z UNIĄ Tarnów w Grudziądzu 12 listopada. A w Grudziądzu
      cisza. Na portalu miasta nic. DOSŁOWNIE NIC!!!!
      • trawolta Re: POLPAK-PLK 5:0 07.11.05, 08:27
        1. Żadne "nic" - przecież Ty piszesz
        2. Na portalu świeckim też wcale nie ma jakiegoś hiperentuzjazmu - dwóch,
        trzech fascynatów stuka posty
        3. Grudziądz nigdy nie miał tradycji koszykarskich
        4. Co nie zmienia faktu, że cieszę się z tego Polpaku w Grudziadzu
    • basketklub Rośnie zainteresowanie Grudziądzan 11.11.05, 11:22
      Na temat koszykówki w Świeciu jest dużo informacji:
      internet: często w portalu miejskim www.um-swiecie.pl - bezposredni link do
      strony klubowej, oficjalna strona klubowa www.um-swiecie.pl/polpak ,
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=327 (forum Świecia), strona KK ŚWIECKI MŁYN
      www.polpakforum.prv.pl ,www.swieciak.pl (polpakfans)- zapraszam
      prasa: Gazeta Pomorska, Czas Świecia, Express Bydgoski, dużo piszą
      TV - TVK Świecie
      Od początku sezonu na portalu miejskim www.grudziadz.pl nie ma nic na temat
      koszykówki a myślę, że wielu z Grudziądzan chętnie zapoznałoby się z takimi
      informacjami - tymbardziej, że to jest także w interesie samego miasta i jego
      mieszkańców, gdyż tak samo jak na to forum na portal wchdzą ludzie z całej
      Polski i nie tylko. Wydaje mi się, że w ciągu najbliższych dwóch lat koszykówka
      w Grudziądzu będzie dobrą wizytówką. I dowiedziałem się, że pod patronatem
      POLPAKU zaczynają działać grupy koszykarskiej młodzieży ale nie mam jeszcze
      zbyt wielu szczegółów. Jutro b.ważny mecz - będzie cieżko ale 6:0 musi być.
      • toja50 Re: Rośnie zainteresowanie Grudziądzan 11.11.05, 11:29
        Zycze powodzenia, dla naszego miasta rowniez. Pozdrawiam
        • ac3 Re: Rośnie zainteresowanie Grudziądzan 12.11.05, 21:05
          dzisiaj Polpak wygrał po raz szósty. Tym razem pokonał Unię Tarnów 85:64 w Grudziądzu; Gratulacje!! Cieszę się jakby Polpak był z Grudziądza.
          • chetor Re: Rośnie zainteresowanie Grudziądzan 15.11.05, 10:13
            Byli znajomi na meczu, ponoć dobre widowisko i atmosfera. Wybiorę się przy
            najbliższej okazji, bo w następnym sezonie może już nie być okazji, będą grali u
            siebie.
    • toja50 Re: POLPAK-KOTWICA 90-86. I kolejka 22.11.05, 17:33
      Chyba Polpak przegral, tak mi cos sie obilo, no i ta cisza mnie utwierdza. Ale
      to nic, bedzie lepiej:-)
      • basketklub Przegrana z Prokomem. 6:1 22.11.05, 18:38
        Przypuszczałem, że ten wątek moze mieć jakiś ciekawy odbiór i pobudzi
        zainteresowanie internautów na forum (tak jak coraz większa ilość kibiców na
        meczach) ale niestety. Po ostatniej wygranej POLPAKU też nie pisałem bo nie
        chcę narzucać wątku koszykówki a Ty już próbujesz wkręcić jakąś drobną
        złośliwość, że jak POLPAK przegrał to nie piszę - to takie typowe "polskie
        zachowanie". pa
        • toja50 Re: Przegrana z Prokomem. 6:1 23.11.05, 09:08
          Zupelnie nie zrozumiales co napisalam a jeszcze do tego wciagac babskie
          myslenie:-( a grajcie sobie jak chcecie i gdzie, chcialam podniesc watek. I po
          co te nerwy.
          • naata Re: Przegrana z Prokomem. 6:1 23.11.05, 09:40
            Osobiście kibicuję tylko "Złotkom" od wczoraj uorderowanym, ale to dobrze, że
            jest u nas wątek sportowy.
            Tylko... po co te złośliwości? "to takie typowe "polskie
            zachowanie". pa" No właśnie, Basketklub, no właśnie.

Pzdro
        • trawolta Re: Przegrana z Prokomem. 6:1 23.11.05, 09:40
          Co Ty taki nerwowy rocznik jesteś, przyjacielu ;)? Tak sie po prostu składa że
          na tym forum nie pisza mieszkańcy Grudziądza. Stąd może małe zainteresowanie
          Twoim wątkiem. Ja tam wybieram się na mecz ze Śląskiem w grudniu.
          • chetor Re: Przegrana z Prokomem. 6:1 23.11.05, 09:41
            Faktycznie zbyt nerwowo to odebrałeś, wielbicielu koszykówki. Pisz dalej, zdawaj
            relację, jeśli możesz.
            Osobiście trzyam kciuki za Polpakiem i "życzę" Świeciu żeby nie wybudowało hali
            sportowej ;-))
            • chetor Re: Przegrana z Prokomem. 6:1 25.11.05, 10:23
              Jutro ze Słupskiem, ale bez wzmocienia zagranicznego. Jak będzie?!
              • ac3 POLPAK-CZARNI 66:63 26.11.05, 20:40
                Polpak Świecie - Energa Czarni Słupsk 66:63
                brawo Polpak, cieszę się że grudziądzka hala jest dla Polpaku szczęśliwa. Gratuluję
    • basketklub Sukces w 10 kolejce. Polpharma pokonana 04.12.05, 17:42
      Aż trudno uwierzyć, że po tylu meczach POLPAK ŚWIECIE ma tylko jedną porażkę.
      Przy odrobinie szczęścia pozycja wicelidera tabeli na półmetku ligi będzie
      nasza. Osobiście uważam, że najlepszym zawodnikiem POLPAKU jest Thomas- a cały
      zespół zasługuje na wielki szacunek. Natomiast co do KIBICÓW to chyba jest
      jasne, że jesteśmy najlepsi w koszykarskiej Polsce.
      • ac3 Re: Sukces w 10 kolejce. Polpharma pokonana 04.12.05, 22:01
        gratuluję Polpakowi, to wyjątkowy zespół
    • toja50 Re: POLPAK-KOTWICA 90-86. I kolejka 05.12.05, 11:48
      Gratulacje!
      • chetor Re: POLPAK-KOTWICA 90-86. I kolejka 06.12.05, 10:30
        Bez wątpienia są przebojem tego sezonu, gratulacje :)
    • toja50 Re: POLPAK-KOTWICA 90-86. I kolejka 10.12.05, 16:06
      Podobno koszykarze Polpaku strasza dzieci golymi torsami na korytarzu szkoly,
      gdzie miesci sie sala gimnastyczna,kiedy po treningu udaja sie do szatni,i ma
      sie tym zajac rada miasta, a to ci dopiero, biedne dzieci. Na plazy jest wiecej
      golizny nie mowiac o TV i nikomu to nie przeszkadza, czy czasem rodzice nie
      przesadzaja?
      • basketklub POLPAK jest wizytówką regionu 10.12.05, 23:08
        To nie jest wymysł Rodziców tylko rządnego sensacji radnego Grudziądza. Tacy
        ludzie reprezentują nas na wszystkich szeczeblach władzy i po każdych wyborach
        jest ich coraz więcej. Zamiast pobudzać to co jest dobre dla społeczności tylko
        niepotrzebnie pierdzą za nasze pieniądze.
        Na hali byl dzisiaj komplet widzow i to dla nas to wspaniale zwycięstwo w
        ostatnich minutach.
        • trawolta Kilka refleksji po sobotnim meczu 12.12.05, 08:39
          który miałem niewątpliwą przyjemność oglądać na żywo.
          1. Jako mieszkaniec Grudziądza czuję się winny za idiotę z Rady Miejskiej.
          Przepraszam Was kibice ze Świecia.
          2. Na meczu było świetnie -
          *kibice z balkonu głośni ale w miarę kulturalni (tylko raz zdarzyło im się
          nieobiektywnie coś krzyknąć na sędziego ale zawołanie "pajac" przy okrzykach
          futbolowych jest prawie pieszczotliwe),
          *dramaturgia nieprawdopodobna, Szubarga to prawdziwy wojownik, 15 w plecy a ten
          biega, poklepuje i drze się na resztę
          *nawet pomponiary prezentowały się nieźle (nie są to może dziewczyny Śląska
          Wrocław, ale obciachu nie robią)
          3. Mam nadzieję, że zagracie u nas przynajmniej jeszcze jeden sezon
          • chetor Re: Kilka refleksji po sobotnim meczu 12.12.05, 10:59
            Brawo Polpak, rewelcja. Tak może być zawsze w meczach, horror do końca, byle
            końcówka świetna.
            Trawolta, podaj nazwisko tego "wybrańca", to przecież wolno, człek publiczny jest.
            Pzdr
            • toja50 Re: Kilka refleksji po sobotnim meczu 12.12.05, 11:26
              Hehe horror do konca ale koncowka swietna, tylko na czyja korzysc Chetor, jak
              na nasza, to fajnie:-)
              Ale gratulacje sie naleza ogromne i no i promocja mista oczywista. A facet
              radny powinien sie zastanowic czy dalej byc radnym. Pozdrawiam kibicow.
            • trawolta Cytat z Wyborczej 12.12.05, 13:40
              "Zawodnicy Polpaku, schodząc do szatni po porannych treningach, idą
              korytarzami - często przygotowując się do kąpieli, pozbywają się części
              ubrania. - Można to traktować jako żart, ale można i poważnie. Ja otrzymałem
              takie sygnały od rodziców, więc muszę wysłuchać wszystkich opinii. Oczywiście
              Polpak świetnie promuje Grudziądz, ale nie chcemy, aby cierpiały na tym dzieci -
              mówi Grzegorz Miedzianowski z SLD."

Wstyd na cały kraj
              • ac3 Polpak - Astoria 105:82 23.12.05, 22:53
                Polpak Świecie - Astoria Bydgoszcz 105:82 gratuluję kolejnego zwycięstwa i życzę Mistrzostwa Polski. Sukces Świecia z akcentem grudziądzkim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka