kropek63 19.02.06, 21:52 co muszę zrobić po zakupieniu alufelg że założyć to wiem ale coś słyszałem otulejach pierścieniach centrujących o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: alufelgi 20.02.06, 09:55 Jeśli kupiłeś wymagany rozmiar,to potrzebujesz jedynie śrub "pływających",specjalnych do alufelg.Sruby od felg stalowych nie nadają się! Bardziej szczegółowej odpowiedzi szukaj na forum np autokacik.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: alufelgi 20.02.06, 10:11 Odpowiedzi na to pytanie pewnie łatwiej można znależć na forum motoryzacyjnym. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: alufelgi 20.02.06, 16:05 ja już czekam na wiosnę, kiedy założę swoje piękniutkie aluski, zakonserwowane czekają już, ach... w aluskach autko ma uroku, i ten tiuning, ach poezyja!:-))) pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter mam nadzieje, ze sa chromowane, 20.02.06, 17:26 jak w moim pt... :-))) czch Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: alufelgi 22.02.06, 10:31 Nie "dzienkuj",po to jest forum by dzielić się informacją.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: alufelgi 22.02.06, 10:54 "dzienkuj, dzienki temu Parkoś sie pojawił :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: alufelgi 22.02.06, 13:46 Już nie miałem sił aby mu "podzieNkować" :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropek63 Re: alufelgi 22.02.06, 20:32 naata, chetor - żebyście zawsze byli tacy do przodu to by było ok!! nie macie nic ciekawszego do napisania tylko odpowiedż do odpowiedzi - tym bardziej, że nie była ona kierowana do was? bardzo zabawne, bardzo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: alufelgi 23.02.06, 10:30 A skąd wiesz, że nie jesteśmy tacy do przodu? Korzyść jednak odniesiesz. Pewnie na zawsze zapamiętasz jak należy poprawnie pisać _dzięki_ i pozostałe odmiany :) Przypominam, że ten rok jest Rokiem Języka Polskiego, a tu, na tym forum, ten Rok trwa już od kilku lat i trwał będzie. Pozdrawiam i zapraszam do dalszej wymiany doświadczeń. Chetor :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: alufelgi 23.02.06, 10:37 Nie nooo... Kropek, przewrażliwiony jesteś... Nie chciałam Ciebie obrazić, ani tym bardziej poprawiać. Mnie to nie przeszkadza, sama wielokrotnie "narażałam" się Chetorowi,he he A z tym "do przodu" musi być cUś na rzeczy :-)) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: alufelgi 23.02.06, 16:07 Musi, nie ma dwoch zdan, proszę panią w tym zakresie :-) hola,hola Odpowiedz Link Zgłoś