parkowy 03.04.03, 23:36 Pod tak dwuznacznym tematem proszę:dajcie o sobie znać!!!Wszyscy czynni forumowicze i czytacze,skrobnijcie słowo!!Uczcimy tym 500 wpis. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: policzmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 00:08 Ech Parkowy, Krysiaroz dzisiaj już była a inni mają nas gdzieś.... :((( A tak ciekawie mogłoby być ... Nie poddajemy się chyba? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: policzmy się 04.04.03, 00:12 dziś zauważyłem dwie nowe osoby ;-)poczekamy , zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: policzmy się 04.04.03, 07:48 Zgłaszam się do wyliczanki :-) Głównie jestem czytaczem a szczególnie od pewnego czasu gdy całe Ich Troje(bez obrazy itp.)znacznie roozruszało i, mam nadzieję, obudziło to "zapleśniałe" forum. Pozdrawiam chetor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: policzmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:11 Zglaszam sie a Ty chetor mniej czytaj a wiecej pisz.Do dziela, tez chcemy wiedziec cos o Tobie chociazby to czy jestes maly czy duzy. Pozdrawiam, Parkowy ja tez zauwazylam te dwie osoby, ale byly tez w innych miejscach i to z tym samym wiec na nie nie licze. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: policzmy się 04.04.03, 11:55 Gość portalu: Krysiaroz napisał(a): > Zglaszam sie a Ty chetor mniej czytaj a wiecej pisz.Do dziela, tez chcemy > wiedziec cos o Tobie chociazby to czy jestes maly czy duzy. Krysiaroz - jeśli masz 155cm wzrostu to jestem dla Ciebie duży, jeśli masz 190 to jestem mały :-) W tej chwili nie mogę dokładnie tego sprecyzować ponieważ zaczeła mną trząść grypa rozsiana na tym forum chyba przez naatę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: policzmy się 04.04.03, 21:09 Pomocy!!!Help!!!Faceci pomóżcie,przecie Te Kobity ;-))) mnie wykończą!Siłą złego :-)) na jednego (nieboraka) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: policzmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 21:33 Witaj Chetor :))) Krysiaroz ma rację, trzeba pisać a nie tylko czytać ha ha ha Pozdrawiam i życzę zdrówka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: policzmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 15:50 No i gdzie ten Chetor? Parkowy musisz zadziałać .... ha ha ha pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: policzmy się 07.04.03, 20:26 Grypa przegrywa! Leżałem i kwiczałem ale już jest lepiej i mam nadzieję, że do jutra wyzdrowieję :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: policzmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:24 Nawet Ci wyszlo do rymu czyli nie jest zle. Zycze zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: policzmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:51 Jak przegrywa to już jest dobrze ! Zdrówka życzę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś