Dodaj do ulubionych

INTERMARCHE

05.01.07, 09:35
dlaczego nie robisz w Intermarche zakupów, co cię drażni w tym sklepie,prosze
o opinie
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 11:43
      :-) masz zadanie do odrobienia?
      Mnie raza wszelkie markiety, a w nich glosna, za glosna muzyka. I wciskanie
      ludziom kitu, takie promocyjne zabiegi na kliencie itp a przciez nie ma nic za
      darmo. Cos czuje,ze niedlugo intermarche bedzie sie zwijal, lub znowu jaka
      billa wykupi. I po co nam to bylo? Pozdrawiam
    • kirke18 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 14:24
      Mieszkam w Tarpnie i za daleko mam nawet do Intermarche. Mnie wkurza, że
      wszystkie markety są w drugiej połowie miasta, ostatni jest Kaufland, wszystko
      w jednej kupie. Czasem kupuje w Intermarche, ale rzadko.
      • chetor Re: INTERMARCHE 05.01.07, 15:27
        Są plusy dodatnie i plusy ujemne marketów, ale ten ten ma same minusy ujemne,
        jak dla mnie. Nie umiem tego wypunktować, po prostu go nie lubię, i już.
        • toja50 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 16:06
          No wiesz, chyba nie lubiles Trzech Muszkieterow:-) Moze za bardzo na uboczu sie
          zrobilo, bo prognozy byly dobre, dworce PKS i PKP mialy tetnic zyciem, a teraz
          Biedronka ledwo zipie, tak to bywa w tym G.
    • specjaljasny Re: INTERMARCHE 05.01.07, 19:28
      Zla lokalizacja, na uboczu. Ceny zbyt wysokie jak na mieszkancow srodmiescia.
    • kobietka288 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 20:36
      Intermarche stracił jak niedaleko stanął Kaufland. Nie ma co ukrywać. Kaufland jest tańszy, a każdy chce kupować taniej. Artykuły promocyjne znikają w rekordowym tempie. Tak było np. z rodzynkami lub jabłkami. Wielkie afisze, a po produktach ani śladu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka