hanryc1 05.01.07, 09:35 dlaczego nie robisz w Intermarche zakupów, co cię drażni w tym sklepie,prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 11:43 :-) masz zadanie do odrobienia? Mnie raza wszelkie markiety, a w nich glosna, za glosna muzyka. I wciskanie ludziom kitu, takie promocyjne zabiegi na kliencie itp a przciez nie ma nic za darmo. Cos czuje,ze niedlugo intermarche bedzie sie zwijal, lub znowu jaka billa wykupi. I po co nam to bylo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 14:24 Mieszkam w Tarpnie i za daleko mam nawet do Intermarche. Mnie wkurza, że wszystkie markety są w drugiej połowie miasta, ostatni jest Kaufland, wszystko w jednej kupie. Czasem kupuje w Intermarche, ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: INTERMARCHE 05.01.07, 15:27 Są plusy dodatnie i plusy ujemne marketów, ale ten ten ma same minusy ujemne, jak dla mnie. Nie umiem tego wypunktować, po prostu go nie lubię, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 16:06 No wiesz, chyba nie lubiles Trzech Muszkieterow:-) Moze za bardzo na uboczu sie zrobilo, bo prognozy byly dobre, dworce PKS i PKP mialy tetnic zyciem, a teraz Biedronka ledwo zipie, tak to bywa w tym G. Odpowiedz Link Zgłoś
specjaljasny Re: INTERMARCHE 05.01.07, 19:28 Zla lokalizacja, na uboczu. Ceny zbyt wysokie jak na mieszkancow srodmiescia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka288 Re: INTERMARCHE 05.01.07, 20:36 Intermarche stracił jak niedaleko stanął Kaufland. Nie ma co ukrywać. Kaufland jest tańszy, a każdy chce kupować taniej. Artykuły promocyjne znikają w rekordowym tempie. Tak było np. z rodzynkami lub jabłkami. Wielkie afisze, a po produktach ani śladu. Odpowiedz Link Zgłoś