Dodaj do ulubionych

Delegatura

08.01.07, 13:44
Urząd Marszałkowski w Toruniu obok już istniejących w Bydgoszczy i Włocławku uruchomi swą delegaturę w Grudziądzu!
Jest to milowy krok ułatwiający pozyskiwanie milionów z UE, tak jakby cząstkę Urzędu Marszałkowskiego przenieść do Grudziądza.
Brawo Marszałek Piotr Całbecki!
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Delegatura 08.01.07, 14:04
      Brawo! i niech sie spelni:-)
      • ac3 Re: Delegatura 08.01.07, 14:20
        Marszałek Piotr Całbecki prezentuje zupełnie inną jakość niż jego poprzednik
        Achramowicz, który poza rogatkami Torunia świata nie widział.
        • toja50 Re: Delegatura 08.01.07, 14:43
          Pozyjemy,zobaczymy,bo ludzie sie zmieniaja:-(
          • ac3 Re: Delegatura 08.01.07, 15:00
            Mam nadzieję, że w ślady Urzędu Marszałkowskiego pójdzie Urząd Wojewódzki z
            Panią Drab i państwowe media regionalne, tworząc w Grudziądzu delegatury,
            studia, oddziały.
            • gologolo Re: Delegatura 08.01.07, 15:06
              a kupy po psach dalej będą na chodnikach.Żadna delegatura nie pomoże ani
              oddział, chyba,że szturmowy.
              • ac3 Re: Delegatura 08.01.07, 17:00
                gologolo napisał:

> a kupy po psach dalej będą na chodnikach.Żadna delegatura nie pomoże ani
                > oddział, chyba,że szturmowy.
                -------------------------------
                no cóż, ręce opadają, w Warszawie wydłużono metro a psy dalej robią swoje....
                a co Ty Gologolo właściwie proponujesz poza negowaniem wszystkiego?
                • gologolo Re: Delegatura 08.01.07, 19:57
                  proponuję pisać nie o Warszawie i Metrze, ale o kupach w Grudziądzu. Bo kurde
                  akurat dziś wdepnąłem w gówno i tak mnie naszło, że skoro skup butelek był tyle
                  lat nie do ruszenia, to z kupami też tak będzie pomimo setek urzędów i
                  urzędników ; " zza biurka " łajna nie da się pozbierać jak i złodzieja
                  złapać. A neguję co uważam za warte negacji. Taki zawodowy buntownik jestem.
    • chetor Re: Delegatura 08.01.07, 18:42
      Pomysł Całbeckiego przedni. Moje wątpliwości dotyczą prawdziwego celu. Czy to ma
      pomóc miastu, czy to po prostu otwieranie, za nasze pieniądze, kolejnego biura,
      w którym zatrudnione będą osoby dla spłacenia długów wdzięczności.
      • toja50 Re: Delegatura 08.01.07, 21:52
        Cos podobnego mialam na mysli,Chetor, ale dobre i to.
        Co do kup psich, to jeszcze sa rzygi , niesttey,ludzkie,potluczone butelki po
        piwku, nie wiem,czy to taka moda? ale to juz chyba nie zalezy od biura takiego
        czy owego, jeno od nas samych, a wlasnie z nami jest coraz gorzej:-( bo
        plakatow z podobizna psich kup moze byc milion, i niczego to nie zmieni.
        • chetor Re: Delegatura 09.01.07, 10:05
          Wszelkiego rodzaju "kupy" należałoby najpierw sprzątnąć z ludzkich głów. Ale to
          pewnie nastąpi samoistnie podczas rozkładu zwłok ;-)
          • toja50 Re: Delegatura 09.01.07, 12:55
            Alez czarny humor od rana.....he
            Najgorsze jest to,ze zanieszczynie spoleczenstwa postepuje,niestety:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka