Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 09:19 ... ciekawe czasy nadchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Agora i Ur ..... 16.04.03, 10:13 Co masz na myśli bo chyba o czymś jeszcze nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 10:36 Chyba tez jestem spozniona nie kojarze o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Agora i Ur ..... IP: 80.48.150.* 16.04.03, 20:19 Nie daj się prosić Naata!Rozwiń myśl,bo też nie zaskoczyłem (Urban?) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 20:49 Chyba sama juz zapomniala o co chodzilo hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Agora i Ur ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 20:53 Przepraszam,że tak wyszło, myślałam o Agora - Ateny/wchodzimy do Unii/, Starożytne Uhr/Nasirija/ proszą nas o pomoc . Wszędzie nas chcą ! ;))))) Nie gniewajcie się to było niezamierzone. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:06 Nareszcie wiemy o co chodzi, na to bym nie wpadla wszystkim Urban w glowie haha no i sie nie gniewamy, wszyscy tacy zadowoleni na czele z premierem i prezydentem, nie mowiac o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy UFF...... IP: 80.48.150.* 16.04.03, 21:20 Odetchnąłem z ulgą ;)Już mi się ten uszaty zaczyna śnić po nocach :-)) Tylko proszę mi tu na przyszłośc nie robić takich skrótów myślowych ;),no. Zachorzę i będziesz mnie miała na sumieniu.hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:27 Urban miał zostać jednodniowym prezydentem Łodzi ale go przelicytował jakiś biznesman od pogrzebów chyba, już zapomniałam ;))) 40.000 kosztowała ta zabawa , ludziom się nudzi! Nie mógł od razu kasę szpitalowi podarować ? Eeeeee ale temat zanalazłam, ale juz go wyslę , no to narazie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:42 podpbno zrobil to dla kawalu czyli podbijal jak mogl i wyszlo na jego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:50 No to przyczynił się szpitalowi i dobrze,cały Urban ;)))) A tak serio, lubie sobie poczytać Urbana , czasami się wkurzam a czasami mam dobry ubaw. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:06 Zdecydowanie wole jego stare felietony, jeszcze z polityki i wczesniej,mam je zebrane w wydaniach ksiazkowych. NIE nie trawie,szkoda,ale ten jezyk nie do przebycia wiec specjalnie nie wiem o czym pisze.Pamietam go tez z programy XYZ prowadzila nasza Nina Terentiew uuuuuuuuuuu kiedy to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:38 Co do Nie masz rację,pismo kontrowersyjne, Urbana czytałam jeszcze w "Szpilkach", również w Polityce,kiedyś to było coś czytać między "wierszami",lubiłam też Przekrój jeszcze z Wańkowiczem, a gdzie teraz takie krzyżówki z "kociakiem" ;)))) Stare dzieje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:45 Wlasnie przypomnialas mi bardzo lubilam stary Przekroj szczegolnie dla krzyzowki, ale musze kupic nowy tak reklamuja Najsztuba zeby samej osadzic co to jest Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:48 Kupię też, będzie wspólny temat ;), no i krzyżówki ...;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: UFF...... IP: 80.48.150.* 17.04.03, 11:55 W nowym Przekroju najbardziej brakuje kociaka w krzyżówce hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Agora i Ur ..... 17.04.03, 11:51 Gość portalu: naata napisał(a): > Przepraszam,że tak wyszło, myślałam o Agora - Ateny/wchodzimy do Unii/, > Starożytne Uhr/Nasirija/ proszą nas o pomoc . Wszędzie nas chcą ! ;))))) > Nie gniewajcie się to było niezamierzone. > pozdr Nie gniewam się ale masz za co przepraszać :-) Po tym wpisie przejrzałem w necie wszystkie wiadomości dotyczące Agory i urbana!!! No nieźle mi zeszło :) Ale ubaw - to jest zresztą pomysł na jakieś dziwne wątki :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś