Dodaj do ulubionych

Agora i Ur .....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 09:19
... ciekawe czasy nadchodzą.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Agora i Ur ..... 16.04.03, 10:13
      Co masz na myśli bo chyba o czymś jeszcze nie wiem?
      • Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 10:36
        Chyba tez jestem spozniona nie kojarze o co biega?
        • Gość: parkowy Re: Agora i Ur ..... IP: 80.48.150.* 16.04.03, 20:19
          Nie daj się prosić Naata!Rozwiń myśl,bo też nie zaskoczyłem (Urban?)
          pzdr
          • Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 20:49
            Chyba sama juz zapomniala o co chodzilo hahahaha
          • Gość: naata Re: Agora i Ur ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 20:53
            Przepraszam,że tak wyszło, myślałam o Agora - Ateny/wchodzimy do Unii/,
            Starożytne Uhr/Nasirija/ proszą nas o pomoc . Wszędzie nas chcą ! ;)))))
            Nie gniewajcie się to było niezamierzone.
            pozdr
            • Gość: Krysiaroz Re: Agora i Ur ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:06
              Nareszcie wiemy o co chodzi, na to bym nie wpadla wszystkim Urban w glowie haha
              no i sie nie gniewamy, wszyscy tacy zadowoleni na czele z premierem i
              prezydentem, nie mowiac o nas.
              • Gość: parkowy UFF...... IP: 80.48.150.* 16.04.03, 21:20
                Odetchnąłem z ulgą ;)Już mi się ten uszaty zaczyna śnić po nocach :-))
                Tylko proszę mi tu na przyszłośc nie robić takich skrótów myślowych ;),no.
                Zachorzę i będziesz mnie miała na sumieniu.hej
                • Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:27
                  Urban miał zostać jednodniowym prezydentem Łodzi ale go przelicytował jakiś
                  biznesman od pogrzebów chyba, już zapomniałam ;)))
                  40.000 kosztowała ta zabawa , ludziom się nudzi! Nie mógł od razu kasę
                  szpitalowi podarować ?
                  Eeeeee ale temat zanalazłam, ale juz go wyslę , no to narazie ;))))
                  • Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:42
                    podpbno zrobil to dla kawalu czyli podbijal jak mogl i wyszlo na jego
                    • Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:50
                      No to przyczynił się szpitalowi i dobrze,cały Urban ;))))
                      A tak serio, lubie sobie poczytać Urbana , czasami się wkurzam a czasami mam
                      dobry ubaw.
                      pozdr
                      • Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:06
                        Zdecydowanie wole jego stare felietony, jeszcze z polityki i wczesniej,mam je
                        zebrane w wydaniach ksiazkowych. NIE nie trawie,szkoda,ale ten jezyk nie do
                        przebycia wiec specjalnie nie wiem o czym pisze.Pamietam go tez z programy XYZ
                        prowadzila nasza Nina Terentiew uuuuuuuuuuu kiedy to bylo.
                        • Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:38
                          Co do Nie masz rację,pismo kontrowersyjne, Urbana czytałam jeszcze
                          w "Szpilkach", również w Polityce,kiedyś to było coś czytać
                          między "wierszami",lubiłam też Przekrój jeszcze z Wańkowiczem, a gdzie teraz
                          takie krzyżówki z "kociakiem" ;))))
                          Stare dzieje......
                          • Gość: Krysiaroz Re: UFF...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:45
                            Wlasnie przypomnialas mi bardzo lubilam stary Przekroj szczegolnie dla
                            krzyzowki, ale musze kupic nowy tak reklamuja Najsztuba zeby samej osadzic co
                            to jest Pozdrawiam
                            • Gość: naata Re: UFF...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 22:48
                              Kupię też, będzie wspólny temat ;), no i krzyżówki ...;)))
                              pozdrawiam
                              • Gość: parkowy Re: UFF...... IP: 80.48.150.* 17.04.03, 11:55
                                W nowym Przekroju najbardziej brakuje kociaka w krzyżówce hi hi
            • chetor Re: Agora i Ur ..... 17.04.03, 11:51
              Gość portalu: naata napisał(a):

> Przepraszam,że tak wyszło, myślałam o Agora - Ateny/wchodzimy do Unii/,
              > Starożytne Uhr/Nasirija/ proszą nas o pomoc . Wszędzie nas chcą ! ;)))))
              > Nie gniewajcie się to było niezamierzone.
              > pozdr

Nie gniewam się ale masz za co przepraszać :-)
              Po tym wpisie przejrzałem w necie wszystkie wiadomości dotyczące Agory i
              urbana!!! No nieźle mi zeszło :)
              Ale ubaw - to jest zresztą pomysł na jakieś dziwne wątki :-)
              pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka