Dodaj do ulubionych

Zmagania miast

IP: *.nsm.pl 22.06.03, 15:51
Nie wiem czy to oglądaliście, pomimo niewygranej- gratulacje- jeszcze tylko
2 marne punkty i Wasz zespól dostałby się do wielkiego finału.

pozdrowienia dla mieszkańców Grudziądza śle Świecie nad Wisłą
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 17:29
      Oglądaliśmy i również cieszymy się z osiągnięć mimo przegranej / malutkiej/
      naszych Grudziądzan! To miłe, że ŚWIECIE składa gratulacje na tym forum !
      Serdecznie dziękujemy!
      • Gość: parkowy Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: 80.48.150.* 22.06.03, 17:43
        Przeczytaj post Tomka na swoim forum.:)))Portkami trzęsą,bo ich doganiamy.:))))
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=327&w=6612240&a=6612240
        • Gość: naata Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:00
          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Przeczytaj post Tomka na swoim forum.:)))Portkami trzęsą,bo ich
          doganiamy.:))))
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=327&w=6612240&a=6612240

A to ci dopiero konkurencja , no , no , chyba nie damy rady :)))) a
          może ??? ... jak się weźmiemy wszyscy cztery? he he he he
          A może tak, ze Świeciem pakt zawrzeć i stać się wspólnie, najlepszymi ze
          wszystkich , toż oni i tak dopiero 45 - te :((( he he he
          • Gość: parkowy Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: 80.48.150.* 22.06.03, 21:34
            ...ale podganiają :) i dobrze,tak trzymać!Gdyby u nas było tylu klepaczy....;(
            • Gość: naata Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:55
              A może bedzie raking na ilość forumowiczów na jednym forum???? ;))))
              • Gość: krysiaroz Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:45
                Pozdrawiam tez Swiecie, szczegolne gratulacje za piekny festiwal orkiestr
                detych, ktory wlasnie sie skonczyl.Ale to domena mojej drugiej polowy.
                Pozdrawiam
                • Gość: naata Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 09:38
                  A ja gratuluję Krysiroz takich zainteresowań ! Sobie też życzę, aby choć raz na
                  czas jakiś, zaliczyć obowiązkowo :)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: parkowy Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: 80.48.150.* 23.06.03, 11:52
                    Noo,jak już będziesz w Grudziądzu,to do ŚWiecia rzut kamieniem.Pewnie znajdziesz
                    jakąś orkiestrę dętą w okolicy.:)))
                    pzdr
                    • Gość: naata Re: Pozdrawiamy też Świecie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 12:52
                      W okolicy to ja mam znajomych , od bardzo dawna :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka