Dodaj do ulubionych

powtórki...

IP: 80.48.150.* 25.06.03, 21:17
Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc
odgrzać ostatnie wybory...
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 21:45
      Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc
      > odgrzać ostatnie wybory...

Zauważ ,że nasza tele - wizja, nie ma nic do zaoferowania nawet dzieciom !!!
      To, już mało arogancja to zwykły prymitywizm .... mam szczęście , że mam
      jeszcze satelit. Nie licz na wczesne wybory , oni nie myślą o tym ,że ich może
      nie być! Reszta kolesi d. trzęsie uwikłana w jeszcze nienagłośnione afery, ja
      jestem przerażona ! Chyba myślę o wyjeździe .... tylko nie wiem dokąd ..
      • Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 25.06.03, 22:10
        W mojej okolicy są jeszcze fajne miejsca,no i di Reichu niedaleko,jakby co...:))
        • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 22:17
          Oki! zarezerwuj ! Jakby w razie co :)))W Reichu nie lepiej sie dzieje....
          • Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 25.06.03, 22:29
            Masz jak w banku.:)))
    • chetor Re: powtórki... 26.06.03, 09:20

> Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc
      > odgrzać ostatnie wybory...

A co popełniłeś błąd w głosowaniu i teraz chciałbyś go naprawić?
      • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 10:40
        chetor napisał:

> Gość portalu: parkowy napisał(a):
        >
        > > Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i
        > móc
        > > odgrzać ostatnie wybory...
        >
        > A co popełniłeś błąd w głosowaniu i teraz chciałbyś go naprawić?

Mądry Polak po szkodzie !...(to nie do Was, to do Nas wszystkich )
        • Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 19:53
          Głosuję od lat tak samo.Co ciekawe,Police głosują zawsze inaczej niż Sczecin...
          No,zagadnij na co?
          • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:08
            Na co Ty Parkosiu głosowałeś ? Hmmm... na Platformę ????? No chyba nie na
            SaMo- bronę ??? Nie zdziwię sie jak na LDS ;-)))
            Ja jestem za ..... no zgadnij ??
            • Gość: parkowe Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:13
              spróbuj jeszcze raz.:))
              • radzisz4 Re: powtórki... 26.06.03, 20:17
                Obstawiam PiS bo wątpię że LPR :)))
              • radzisz4 Re: powtórki... 26.06.03, 20:18
                P.s. sorry że się wtrąciłem :)
                • Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:22
                  Też chybiłeś.:))))
                  • radzisz4 Re: powtórki... 26.06.03, 20:24
                    PSL :)??
                • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:29
                  radzisz4 napisał:

> P.s. sorry że się wtrąciłem :)

Nie sorruj tylko pisz, widzisz jak fajnie się z nami gada no nie ? ;-)))
                  • radzisz4 Re: powtórki... 26.06.03, 20:33
                    Wiem wiem :) dlatego tu jestem :))
                    • Gość: krysiaroz Re: powtórki... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:00
                      No to sie ladnie poprzepraszali a my i tak nie wiemy dalej. Cos czuje Parkowy
                      ze na UP tylko nie chcesz sie przyznac, ale mlody tez nie zdradzil na co sam
                      glosowal, no prosze wyjawic tajemnice, bo Naata napewno nie powie.
                      • radzisz4 Re: powtórki... 26.06.03, 21:00
                        Wstyd mi to pisać LSD :((
                      • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:11
                        A właśnie , że powiem! Ja głosowałam na LSD bo mi wmówili młodzi, że to bedzie
                        awangarda narodów ... no mamy !!! Kiedyś głosowałam na prawicę bo dałam poniesć
                        sie zrywowi narodowemu i też g..no . Teraz będę siedzieć w domu i pozostanę
                        wierna swojej apolitycznosci! No chyba ,że mnie znowu coś ogłupi , i dam się
                        uwieść obiecankom , lub iluzji! Myślę, że nie odbiegam od ogółu ? Acha ,
                        próbowałam zrozumieć liberałów , poza przefarbowaniem , wielkie nic! Wszystko
                        to taniec pawia ! No i co ?
                      • Gość: krysiaroz Re: powtórki... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 11:05
                        Nie ma sie co wstydzic, trzeba w cos wierzyc a ze czasem sie mylimy, lub
                        czyjemy sie zawiedzeni, trudno trzeba isc dalej i robic swoje, no i moze nie
                        byc takim latwowiernym i omijac tych co obiecuja gruszki na wierzbie.
                        • Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:31
                          To komu wierzyć? Znasz jakąś partię co to przed wyborami prawdę mówi ? Ja,
                          głosując na lewicę miałam Nadzieję, że znajdują się tam ludzie , którym zależy
                          na dobrym wizerunku nie tylko Polski ale też Ich samych !!! Jeżeli nic się nie
                          zmieni i te same co do tej pory partie bedą walczyły w wyborach to ja zostaję w
                          domu.
                          A tak na marginesie? A Twoi faworyci ?
                          • Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:58
                            Od początku głosuję na liberałów.Kiedyś był to KLD z Bieleckim i Tuskiem na
                            czele.Potem po połączeniu była to UW z Mazowieckim.Obecnie jednak PO.Tusk wydaje
                            się być nowoczesnym politykiem przez duże P.Nigdy nie głosowałęm na SLD czy
                            skrajną prawicę.I nigdy nie będę.
                            pzdr
                            • chetor Re: bliźniak ;). 27.06.03, 19:39

> Od początku głosuję na liberałów.Kiedyś był to KLD z Bieleckim i Tuskiem na
                              > czele.Potem po połączeniu była to UW z Mazowieckim.Obecnie jednak PO.Tusk
                              wydaj
                              > e
                              > się być nowoczesnym politykiem przez duże P.Nigdy nie głosowałęm na SLD czy
                              > skrajną prawicę.I nigdy nie będę.
                              > pzdr

Podaj łapę ;) Mam dokładnie te same doświadczenia :)
                              pzdr
                              • Gość: naata Re: bliźniak ;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:49
                                Wnoszę sprostowanie , w wyborach prezydenckich głosowałam na Olechowskiego !
                                Czuję się zawiedziona....
                                • Gość: parkowy Re: bliźniak ;). IP: 80.48.150.* 27.06.03, 19:54
                                  Od razu Ciebie wyczułem.:))Ale co to? Naata uaktywnia się zawsze wtedy gdy
                                  zobaczy Twoje posty....:((((
                                  • Gość: krysiaroz Re: bliźniak ;). IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 20:10
                                    Naatus przeciez pisalam ogolnie, ten sie nie myli kto nic nie robi a glosuje
                                    kazdy jak uwaza byle glosowal i byl aktywny, a prawica czy lewica to wsio ryba.
                                    Ja mam sympatie dla Tuska juz od Liberalow, sama do nich nalezalam i jeszcze
                                    mam ale czy bede ja miala dalej nie wiem ja juz nic nie wiem, dlatego nie
                                    ogladam telewizji bo nie moge juz tego sluchac i ogladac, Czytam gazetke przy
                                    sniadanku koniecznie, potem juz nie przeczytam, nieswieza i tyle tego dobrego .
                                    Wole internecik i Wasze towarzystwo / kurcze wolalabym to od Rywina /Pa,
                                    trzymajcie sie dobrze.
                                  • Gość: naata Re: bliźniak ;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 20:12
                                    "naata" miała dzisiaj bardzo zły dzień... Nie mam ochoty na nic, piszę bo darzę
                                    Was sympatią... dla reszty mnie nie ma ! Przepraszam za ten smutny akcent,
                                    czasami tak bywa. Pozdrawiam
                                    • Gość: parkowy Re: bliźniak ;). IP: 80.48.150.* 27.06.03, 20:46
                                      Gość portalu: naata napisał(a):

> "naata" miała dzisiaj bardzo zły dzień... Nie mam ochoty na nic, piszę bo darzę
                                      >
                                      > Was sympatią... dla reszty mnie nie ma ! Przepraszam za ten smutny akcent,
                                      > czasami tak bywa. Pozdrawiam
                                      --------------------------------------------------------------------------
                                      Jest mi naprawdę przykro.Nie wiem co jest powodem Twego złego samopczucia,pamiętaj jednak : jesteśmy z Tobą.Mam nadzieję,że jutro się wszystko odwróci,
                                      a Ty znów będziesz tryskać humorem.Trzymaj się.
                                      pzdr
                                      • Gość: krysiaroz Re: bliźniak ;). IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 21:51
                                        Oj wiemy ccos o tych coraz czesciej zlych dniach, wiemy. I wiemy tez ze jutro
                                        bedzie lepiej, musi. Pozdrawiam.
                                        • Gość: parkowy Czekamy na Naatę IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:52
                                          Sobotnie wypady każdemu poprawiają nastrój.Nie jesteś chyba wyjątkiem?:)
                                          pzdr
                                          • Gość: naata Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:51
                                            Trochę się śpieszę więc nie będzie "obszernie! :))) Dostałam zaproszenie od
                                            mojego na imprezę i ... roboty dużo:) ,by wypaść jako ! ;)))
                                            Właśnie jest program z Barbarą Wachowicz! "Moja książka, moja Europa" ciekawy!
                                            (na Polonii) Lubię "Kobitkę " poczytać , właśnie wspomina moich,też
                                            ulubionych ; Konrad , Lechoń itd... Gdzieś w duszy odzywa się Romantyzm , mimo
                                            wszystko.... chyba dobrze nieeee ???
                                            • Gość: parkowy Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: 80.48.150.* 28.06.03, 13:06
                                              Zaraz,zaraz,a gdzie harlekiny?:)
                                              Nie będę dłużej truł,lokówka,koafiury i te inne...:)
                                              • Gość: naata Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 13:35
                                                Kochaniutki, nie mam nic przeciwko Harlekinom , ale to nie moja "branża",
                                                uwielbiam czytać , choć ostatnie lata opusciłam się strasznie, takie życie ,
                                                nie zawsze mozna robić co się chce i lubi. Ostatnio czytam coś o relaksacji ,
                                                itp.Wróciłam i mam na "warsztacie" Wańkowicza i Kisiela. To tak, abyś mniej
                                                więcej wiedział :) Lokówek nie używam i ''pazórów" nie zapuszczam he he he
                                                Pozdrawiam
                                                • Gość: krysiaroz Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:33
                                                  Naata zycze udanej imprezy, jeszcze zaproszenie od meza/ moj spojrzy ja lece /
                                                  A kobitke tez bardzo lubie szczegolnie jak opowiada, U mnie ostatnio do
                                                  poduszki "Ogrody pamieci" Joanny Roniker Olczak saga rodzinna, bardzo lubie i
                                                  biograficzne itp. Ostatnio czytalam "Rozowe tabletki na uspokojenie" Jandy
                                                  super, uwielbiam te aktorke, ktora jest wszechstronna, odwiedzam tez jej strone
                                                  internetowa gdzie pisze cos na podobe pamietnika.Ale to wszystko nie dla panow,
                                                  oni tego nie rozumieja inne faldy na korze mozgowej, czyli wola cos innego o
                                                  czym juz gdzies pisali, dlatego nas tak mecza tymi harlekinami, pozdrawiam
                                                  • Gość: naata Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 17:48
                                                    "politykach" he he he

Dziękuję za życzenia! Idziemy na 20 - tą, ale ja na krótko bo córka wyjeżdża i
                                                    zmiana' musi być! Odbiję sobie na wakacjach :)
                                                    Też lubię Jandę , książek jej nie czytałam , postaram sie przeczytać , jak
                                                    mówisz że dobra to tak musi być :) A "Basia Fioletowa" jest jedyna w swoim
                                                    rodzaju, masz rację , ma talent do opowiadania! Podobnie, słuchałam też śp.
                                                    Agnieszkę Osiecką , to była kobitka, pozostałam jej dozgonną fanką ! I ja lubię
                                                    bioografie! Mamy duzo wspólnych tematów, cieszę się! A! Zapomniałam , polecam
                                                    na 'depresję' ;)) "Forest Gump i spółka", to od mojej córki, śmiać się można w
                                                    głos :)) / nie wiem czy tytuł napisałam dobrze/
                                                    To na razie tyle! Podoba mi się ten watek, może go oddzielić , co?
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: parkowy Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko.. IP: 80.48.150.* 28.06.03, 23:55
                                                    Z tego co wymieniałyście uwielbiam obu panów.Reportaże Wańkowicza zwłaszca te
                                                    ze stanów czytałem kilka razy.Trafne spojrzenie,świetne pióro.Kapuściński
                                                    też mnie nakręca.Lema odpuściłem,obecnych jego książek nie trawię,ale bajki
                                                    robotów....:)))polecam
                                                  • Gość: naata Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 00:24
                                                    Wiem , wiem , Lem zawsze 'kręcił' chłopców he he he Nieee, to nie dla mnie ,
                                                    reportaże , bioografie, inne jeszcze, np. "Przeminęło z wiatrem " ..... :D ;)))
                                                    To takie RomanTyczne , zawsze płaczę :(((
                                                    pozdrawiam Was tak właśnie , romantycznie ...
                                                  • Gość: parkowy hurra Naata wróciła!!!! IP: 80.48.150.* 29.06.03, 00:29
                                                    Nareszcie czytam Cię taką jaka powinnaś być zawsze!;))
                                                  • Gość: naata Re: hurra Naata wróciła!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:04
                                                    O Ty! Ryzykujesz Parkosiu he he he .... nigdy nie wierz ... "płci
                                                    przeciwnej' :D :D ;)))
                                                  • chetor Re: hurra Naata wróciła!!!! 30.06.03, 09:08
                                                    Gość portalu: naata napisał(a):

> O Ty! Ryzykujesz Parkosiu he he he .... nigdy nie wierz ... "płci
                                                    > przeciwnej' :D :D ;)))

Ot, prowokatorka z naszej Naaty. Najpierw sypie w oczy "przeminiętym wiatrem"
                                                    romantycznym a potem - "nie wierz nigdy kobiecie" (Budka Sulera) ;))
                                                    pzdr
                                                  • Gość: naata Re: hurra Naata wróciła! Ale w jakim stanie? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:07

> Nareszcie czytam Cię taką jaka powinnaś być zawsze!;))

To za drogo , jeden Heineken 3 zł. a do takiego pisania minimum 4 trza he he he
                                                    he
                                                    pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka