Gość: parkowy IP: 80.48.150.* 25.06.03, 21:17 Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc odgrzać ostatnie wybory... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 21:45 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc > odgrzać ostatnie wybory... Zauważ ,że nasza tele - wizja, nie ma nic do zaoferowania nawet dzieciom !!! To, już mało arogancja to zwykły prymitywizm .... mam szczęście , że mam jeszcze satelit. Nie licz na wczesne wybory , oni nie myślą o tym ,że ich może nie być! Reszta kolesi d. trzęsie uwikłana w jeszcze nienagłośnione afery, ja jestem przerażona ! Chyba myślę o wyjeździe .... tylko nie wiem dokąd .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 25.06.03, 22:10 W mojej okolicy są jeszcze fajne miejsca,no i di Reichu niedaleko,jakby co...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 22:17 Oki! zarezerwuj ! Jakby w razie co :)))W Reichu nie lepiej sie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 25.06.03, 22:29 Masz jak w banku.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: powtórki... 26.06.03, 09:20 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i móc > odgrzać ostatnie wybory... A co popełniłeś błąd w głosowaniu i teraz chciałbyś go naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 10:40 chetor napisał: > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > Nasza reżimowa TV serwuje na wakacje odgrzane pozycje,gdyby tak pogdybać i > móc > > odgrzać ostatnie wybory... > > A co popełniłeś błąd w głosowaniu i teraz chciałbyś go naprawić? Mądry Polak po szkodzie !...(to nie do Was, to do Nas wszystkich ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 19:53 Głosuję od lat tak samo.Co ciekawe,Police głosują zawsze inaczej niż Sczecin... No,zagadnij na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:08 Na co Ty Parkosiu głosowałeś ? Hmmm... na Platformę ????? No chyba nie na SaMo- bronę ??? Nie zdziwię sie jak na LDS ;-))) Ja jestem za ..... no zgadnij ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowe Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:13 spróbuj jeszcze raz.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 26.06.03, 20:22 Też chybiłeś.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:29 radzisz4 napisał: > P.s. sorry że się wtrąciłem :) Nie sorruj tylko pisz, widzisz jak fajnie się z nami gada no nie ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: powtórki... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:00 No to sie ladnie poprzepraszali a my i tak nie wiemy dalej. Cos czuje Parkowy ze na UP tylko nie chcesz sie przyznac, ale mlody tez nie zdradzil na co sam glosowal, no prosze wyjawic tajemnice, bo Naata napewno nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 21:11 A właśnie , że powiem! Ja głosowałam na LSD bo mi wmówili młodzi, że to bedzie awangarda narodów ... no mamy !!! Kiedyś głosowałam na prawicę bo dałam poniesć sie zrywowi narodowemu i też g..no . Teraz będę siedzieć w domu i pozostanę wierna swojej apolitycznosci! No chyba ,że mnie znowu coś ogłupi , i dam się uwieść obiecankom , lub iluzji! Myślę, że nie odbiegam od ogółu ? Acha , próbowałam zrozumieć liberałów , poza przefarbowaniem , wielkie nic! Wszystko to taniec pawia ! No i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: powtórki... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 11:05 Nie ma sie co wstydzic, trzeba w cos wierzyc a ze czasem sie mylimy, lub czyjemy sie zawiedzeni, trudno trzeba isc dalej i robic swoje, no i moze nie byc takim latwowiernym i omijac tych co obiecuja gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: powtórki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:31 To komu wierzyć? Znasz jakąś partię co to przed wyborami prawdę mówi ? Ja, głosując na lewicę miałam Nadzieję, że znajdują się tam ludzie , którym zależy na dobrym wizerunku nie tylko Polski ale też Ich samych !!! Jeżeli nic się nie zmieni i te same co do tej pory partie bedą walczyły w wyborach to ja zostaję w domu. A tak na marginesie? A Twoi faworyci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: powtórki... IP: 80.48.150.* 27.06.03, 17:58 Od początku głosuję na liberałów.Kiedyś był to KLD z Bieleckim i Tuskiem na czele.Potem po połączeniu była to UW z Mazowieckim.Obecnie jednak PO.Tusk wydaje się być nowoczesnym politykiem przez duże P.Nigdy nie głosowałęm na SLD czy skrajną prawicę.I nigdy nie będę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: bliźniak ;). 27.06.03, 19:39 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Od początku głosuję na liberałów.Kiedyś był to KLD z Bieleckim i Tuskiem na > czele.Potem po połączeniu była to UW z Mazowieckim.Obecnie jednak PO.Tusk wydaj > e > się być nowoczesnym politykiem przez duże P.Nigdy nie głosowałęm na SLD czy > skrajną prawicę.I nigdy nie będę. > pzdr Podaj łapę ;) Mam dokładnie te same doświadczenia :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: bliźniak ;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:49 Wnoszę sprostowanie , w wyborach prezydenckich głosowałam na Olechowskiego ! Czuję się zawiedziona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: bliźniak ;). IP: 80.48.150.* 27.06.03, 19:54 Od razu Ciebie wyczułem.:))Ale co to? Naata uaktywnia się zawsze wtedy gdy zobaczy Twoje posty....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: bliźniak ;). IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 20:10 Naatus przeciez pisalam ogolnie, ten sie nie myli kto nic nie robi a glosuje kazdy jak uwaza byle glosowal i byl aktywny, a prawica czy lewica to wsio ryba. Ja mam sympatie dla Tuska juz od Liberalow, sama do nich nalezalam i jeszcze mam ale czy bede ja miala dalej nie wiem ja juz nic nie wiem, dlatego nie ogladam telewizji bo nie moge juz tego sluchac i ogladac, Czytam gazetke przy sniadanku koniecznie, potem juz nie przeczytam, nieswieza i tyle tego dobrego . Wole internecik i Wasze towarzystwo / kurcze wolalabym to od Rywina /Pa, trzymajcie sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: bliźniak ;). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 20:12 "naata" miała dzisiaj bardzo zły dzień... Nie mam ochoty na nic, piszę bo darzę Was sympatią... dla reszty mnie nie ma ! Przepraszam za ten smutny akcent, czasami tak bywa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: bliźniak ;). IP: 80.48.150.* 27.06.03, 20:46 Gość portalu: naata napisał(a): > "naata" miała dzisiaj bardzo zły dzień... Nie mam ochoty na nic, piszę bo darzę > > Was sympatią... dla reszty mnie nie ma ! Przepraszam za ten smutny akcent, > czasami tak bywa. Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------- Jest mi naprawdę przykro.Nie wiem co jest powodem Twego złego samopczucia,pamiętaj jednak : jesteśmy z Tobą.Mam nadzieję,że jutro się wszystko odwróci, a Ty znów będziesz tryskać humorem.Trzymaj się. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: bliźniak ;). IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 21:51 Oj wiemy ccos o tych coraz czesciej zlych dniach, wiemy. I wiemy tez ze jutro bedzie lepiej, musi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Czekamy na Naatę IP: 80.48.150.* 28.06.03, 11:52 Sobotnie wypady każdemu poprawiają nastrój.Nie jesteś chyba wyjątkiem?:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:51 Trochę się śpieszę więc nie będzie "obszernie! :))) Dostałam zaproszenie od mojego na imprezę i ... roboty dużo:) ,by wypaść jako ! ;))) Właśnie jest program z Barbarą Wachowicz! "Moja książka, moja Europa" ciekawy! (na Polonii) Lubię "Kobitkę " poczytać , właśnie wspomina moich,też ulubionych ; Konrad , Lechoń itd... Gdzieś w duszy odzywa się Romantyzm , mimo wszystko.... chyba dobrze nieeee ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: 80.48.150.* 28.06.03, 13:06 Zaraz,zaraz,a gdzie harlekiny?:) Nie będę dłużej truł,lokówka,koafiury i te inne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 13:35 Kochaniutki, nie mam nic przeciwko Harlekinom , ale to nie moja "branża", uwielbiam czytać , choć ostatnie lata opusciłam się strasznie, takie życie , nie zawsze mozna robić co się chce i lubi. Ostatnio czytam coś o relaksacji , itp.Wróciłam i mam na "warsztacie" Wańkowicza i Kisiela. To tak, abyś mniej więcej wiedział :) Lokówek nie używam i ''pazórów" nie zapuszczam he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Czekamy na Naatę ...Już jestem !!!! ;)) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:33 Naata zycze udanej imprezy, jeszcze zaproszenie od meza/ moj spojrzy ja lece / A kobitke tez bardzo lubie szczegolnie jak opowiada, U mnie ostatnio do poduszki "Ogrody pamieci" Joanny Roniker Olczak saga rodzinna, bardzo lubie i biograficzne itp. Ostatnio czytalam "Rozowe tabletki na uspokojenie" Jandy super, uwielbiam te aktorke, ktora jest wszechstronna, odwiedzam tez jej strone internetowa gdzie pisze cos na podobe pamietnika.Ale to wszystko nie dla panow, oni tego nie rozumieja inne faldy na korze mozgowej, czyli wola cos innego o czym juz gdzies pisali, dlatego nas tak mecza tymi harlekinami, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 17:48 "politykach" he he he Dziękuję za życzenia! Idziemy na 20 - tą, ale ja na krótko bo córka wyjeżdża i zmiana' musi być! Odbiję sobie na wakacjach :) Też lubię Jandę , książek jej nie czytałam , postaram sie przeczytać , jak mówisz że dobra to tak musi być :) A "Basia Fioletowa" jest jedyna w swoim rodzaju, masz rację , ma talent do opowiadania! Podobnie, słuchałam też śp. Agnieszkę Osiecką , to była kobitka, pozostałam jej dozgonną fanką ! I ja lubię bioografie! Mamy duzo wspólnych tematów, cieszę się! A! Zapomniałam , polecam na 'depresję' ;)) "Forest Gump i spółka", to od mojej córki, śmiać się można w głos :)) / nie wiem czy tytuł napisałam dobrze/ To na razie tyle! Podoba mi się ten watek, może go oddzielić , co? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko.. IP: 80.48.150.* 28.06.03, 23:55 Z tego co wymieniałyście uwielbiam obu panów.Reportaże Wańkowicza zwłaszca te ze stanów czytałem kilka razy.Trafne spojrzenie,świetne pióro.Kapuściński też mnie nakręca.Lema odpuściłem,obecnych jego książek nie trawię,ale bajki robotów....:)))polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re:Załóżmy wątek o naszych ulubionych nie tylko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 00:24 Wiem , wiem , Lem zawsze 'kręcił' chłopców he he he Nieee, to nie dla mnie , reportaże , bioografie, inne jeszcze, np. "Przeminęło z wiatrem " ..... :D ;))) To takie RomanTyczne , zawsze płaczę :((( pozdrawiam Was tak właśnie , romantycznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy hurra Naata wróciła!!!! IP: 80.48.150.* 29.06.03, 00:29 Nareszcie czytam Cię taką jaka powinnaś być zawsze!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: hurra Naata wróciła!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:04 O Ty! Ryzykujesz Parkosiu he he he .... nigdy nie wierz ... "płci przeciwnej' :D :D ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hurra Naata wróciła!!!! 30.06.03, 09:08 Gość portalu: naata napisał(a): > O Ty! Ryzykujesz Parkosiu he he he .... nigdy nie wierz ... "płci > przeciwnej' :D :D ;))) Ot, prowokatorka z naszej Naaty. Najpierw sypie w oczy "przeminiętym wiatrem" romantycznym a potem - "nie wierz nigdy kobiecie" (Budka Sulera) ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: hurra Naata wróciła! Ale w jakim stanie? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 01:07 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Nareszcie czytam Cię taką jaka powinnaś być zawsze!;)) To za drogo , jeden Heineken 3 zł. a do takiego pisania minimum 4 trza he he he he pozdr Odpowiedz Link Zgłoś