Gość: parkowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:52 Z przyczyn odemnie niezależnych muszę czasowo zniknąć.:))Proszę nie wiązać absencji na forum z czymkolwiek!:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 18:07 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Z przyczyn odemnie niezależnych muszę czasowo zniknąć.:))Proszę nie wiązać > absencji na forum z czymkolwiek!:) > pzdr No masz ci ! Znalazł się! No ale żeś mnie wystraszył ,że ja Cię wystraszyłam i strasznie pochmurno sie zrobiło :P No dobrze ,że dałeś głos :) A wracaj bo Świecie już szampana chłodzi ! ;))) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Usprawiedliwienie 04.07.03, 08:21 Alem się ucieszył, żem Cię znów obaczył :-) A ponieważ zaważyłem w Twoich postach powtarzający się błąd :))))))) muszę na niego, a jakże, zareagować. Prawidłowo pisze się "ode mnie" - osobno :))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 10:53 I jak za dawnych czasów he he he PozdrooFka Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Usprawiedliwienie 04.07.03, 11:19 Gość portalu: naata napisał(a): > I jak za dawnych czasów he he he > PozdrooFka Taaak, ciężko mi się opanować :))) Ale będzie przerwa ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Usprawiedliwienie IP: 80.48.150.* 04.07.03, 17:46 Ledwie człowiek się pojawi,już go karcą.:(( W kafejce miałem szczęście,że cokolwiek napisałem.:)Klawiatur nie wymieniają chyba wcale. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 18:27 Chetorek czuwa :)) To w P. nie ma kawiarenek? :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Usprawiedliwienie IP: 80.51.242.* 04.07.03, 19:04 Jak,nie ma,są!Poprzednio pisałem z Polic.Z adresem pewnie taka sam sprawa jak w Grudziądzu :Toruń w nagłówku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Usprawiedliwienie 04.07.03, 19:08 Tak Naata - adresy są mylące ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś