Dodaj do ulubionych

Wąbrzeźno

IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:08
Hmmm, napisałem im, żeby uważali bo Świecie i Grudziądz ich wyprzedzą- po
tym co u nich przeczytałem- w odpowiedziach- czuję się obrażony....

Zobaczcie sami.....:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 21:18
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Hmmm, napisałem im, żeby uważali bo Świecie i Grudziądz ich wyprzedzą- po
      > tym co u nich przeczytałem- w odpowiedziach- czuję się obrażony....
      >
      > Zobaczcie sami.....:(((

Nie odebrałabym tego tak źle ;-) Oni moga sobie pozwolić na ignorowanie nas ...
      ale nie wiedzą , że jak się podtrzymamy wspólnie na duchu to ich dogonimy :)))
      a i przegonimy ? .. może ? :))))
      Aby nie musieli się "pociąc" he he

• Gość: parkowy Re: Wąbrzeźno IP: 80.48.150.* 06.07.03, 06:32
        Ja też czytałem i raczej tak ich postów nie odbieram.:)Stwarzają wrażenie fajnej
        paczki znajomych,którzy zamiast włóczyć się bez celu po mieście,gadają w sieci.
        Aktywnych "gadaczy" mają więcej niż u nas na obu forach,czego im zazdroszczę.
        Nie oszukujmy się,jak tylko będą chcieli to dużo jeszcze wody w Wiśle upłynie
        zanim ich dogonimy.Tylko,że im to wisi....:)
        pzdr
        • Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 08:10
          I mają rację, bo żeby chcieć pogadać nie ważna jest ilość postów, ale chęć.
          Czy oni wiedzą w ogóle o naszym istnieniu? ;)
          • Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 08:23
            na początek dobrze mieć dużą cyfrę, aby się liczyć ;)) to zrozumiałe! mimo
            wszystko
            • Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.nsm.pl 06.07.03, 11:12
              Dobra- tematu nie było- ale wy siedzicie przy kompach chyba przez cały dzień i
              noc:)))
              • Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:11
                Na to wyglada, szczególnie jak brzydka pogoda, :))
                A co do W - źna dlaczego nie ma być tematu? Pogadać zawsze można :) a co ...
                • Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.nsm.pl 06.07.03, 12:51
                  Ale jak oni ten temat wyniuchają- to mnie zniszczą:))))
                  • Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 14:22
                    Nie wierzę...;)) Obronimy jak już ;-) Tam fajni ludzie sobie tYż pirdułki
                    pociskają he he he
                    pozdrawiam i do wieczora nawet późnego... wybywam :))
                    • Gość: parkowy Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: 80.48.150.* 07.07.03, 10:37
                      Namieszał na wszystkich forach i teraz się boi.:-))Dlaczego nie nas,he?:))
                      • Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 10:51
                        Bo wie, że lubimy Tomka, a sympatia rodzi sympatię :)))
                  • Gość: PEGAS Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 22.11.03, 17:35
                    Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ale jak oni ten temat wyniuchają- to mnie zniszczą:))))

A wyniuchają, wyniuchają ale nic nie będą robić bo po co? zaraz wrzuce ten
                    wątek na forum wąbrzeskiego- ale będzie się działo he he he he he
                    • Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:44
                      Był koń który - mówi....
                      Jest konik - luzaczek..
                      I koń, który - lata...

Pozdrawiam Wąbrzeźno i niech się dzieje he he he he
                      • toja50 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 22.11.03, 21:33
                        Ale maja dobry wech, po pieciu miesiacach wyniuchali i teraz sie bedzie dzialo
                        hehehehe Czekamy.
                        • parkowy Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 23.11.03, 18:21
                          pegasus wącha w około,decyzją większości swego forum zostanie namaszczony na modelatora.!!Pozdrawiam i gratuluję.:))
                          • Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:26
                            Ja też gratuluję!:))
                            • chetor Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 23.11.03, 21:33
                              Z moderatorowym pozdrowieniem
                              chetor :)
                              • pegas15 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 06.12.03, 22:51
                                Dzięki, dzięki za gratulacje. Jak na razie nikt się nie zgłosił na moderatora
                                a i ja się do tego nie palę. mam już swoje forum prywatne i to chyba
                                wystarczy. Jednak chyba ktoś bedzie musiał zostać moderatorem, a jak nie
                                będzie chetnego z Wąbrzeźna to się zgłoszę. pozdrowienia dla Grudziadza. Nie
                                tak dawno jeszcze tam mieszkałem i kto wie czy nie wróćę znowu.
                                • toja50 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 06.12.03, 23:01
                                  Wracaj!!!!!!!!! bedziesz pierwszym po dlugim czasie. Narazie wszyscy wybywaja,
                                  powracajacych nie znam. Kiedys byli powracajacy z zagranicy, to byla dobra
                                  partia hehe.
                                • chetor Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 07.12.03, 11:36
                                  Dopóki nie wrócisz fizycznie, wróć internetowo. :)
                                  pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka