Gość: Tomek IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:08 Hmmm, napisałem im, żeby uważali bo Świecie i Grudziądz ich wyprzedzą- po tym co u nich przeczytałem- w odpowiedziach- czuję się obrażony.... Zobaczcie sami.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 21:18 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Hmmm, napisałem im, żeby uważali bo Świecie i Grudziądz ich wyprzedzą- po > tym co u nich przeczytałem- w odpowiedziach- czuję się obrażony.... > > Zobaczcie sami.....:((( Nie odebrałabym tego tak źle ;-) Oni moga sobie pozwolić na ignorowanie nas ... ale nie wiedzą , że jak się podtrzymamy wspólnie na duchu to ich dogonimy :))) a i przegonimy ? .. może ? :)))) Aby nie musieli się "pociąc" he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Wąbrzeźno IP: 80.48.150.* 06.07.03, 06:32 Ja też czytałem i raczej tak ich postów nie odbieram.:)Stwarzają wrażenie fajnej paczki znajomych,którzy zamiast włóczyć się bez celu po mieście,gadają w sieci. Aktywnych "gadaczy" mają więcej niż u nas na obu forach,czego im zazdroszczę. Nie oszukujmy się,jak tylko będą chcieli to dużo jeszcze wody w Wiśle upłynie zanim ich dogonimy.Tylko,że im to wisi....:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 08:10 I mają rację, bo żeby chcieć pogadać nie ważna jest ilość postów, ale chęć. Czy oni wiedzą w ogóle o naszym istnieniu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 08:23 na początek dobrze mieć dużą cyfrę, aby się liczyć ;)) to zrozumiałe! mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.nsm.pl 06.07.03, 11:12 Dobra- tematu nie było- ale wy siedzicie przy kompach chyba przez cały dzień i noc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:11 Na to wyglada, szczególnie jak brzydka pogoda, :)) A co do W - źna dlaczego nie ma być tematu? Pogadać zawsze można :) a co ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.nsm.pl 06.07.03, 12:51 Ale jak oni ten temat wyniuchają- to mnie zniszczą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 14:22 Nie wierzę...;)) Obronimy jak już ;-) Tam fajni ludzie sobie tYż pirdułki pociskają he he he pozdrawiam i do wieczora nawet późnego... wybywam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: 80.48.150.* 07.07.03, 10:37 Namieszał na wszystkich forach i teraz się boi.:-))Dlaczego nie nas,he?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 10:51 Bo wie, że lubimy Tomka, a sympatia rodzi sympatię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 22.11.03, 17:35 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Ale jak oni ten temat wyniuchają- to mnie zniszczą:)))) A wyniuchają, wyniuchają ale nic nie będą robić bo po co? zaraz wrzuce ten wątek na forum wąbrzeskiego- ale będzie się działo he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 17:44 Był koń który - mówi.... Jest konik - luzaczek.. I koń, który - lata... Pozdrawiam Wąbrzeźno i niech się dzieje he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 22.11.03, 21:33 Ale maja dobry wech, po pieciu miesiacach wyniuchali i teraz sie bedzie dzialo hehehehe Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 23.11.03, 18:21 pegasus wącha w około,decyzją większości swego forum zostanie namaszczony na modelatora.!!Pozdrawiam i gratuluję.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Wąbrzeźno- nie było tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:26 Ja też gratuluję!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 23.11.03, 21:33 Z moderatorowym pozdrowieniem chetor :) Odpowiedz Link Zgłoś
pegas15 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 06.12.03, 22:51 Dzięki, dzięki za gratulacje. Jak na razie nikt się nie zgłosił na moderatora a i ja się do tego nie palę. mam już swoje forum prywatne i to chyba wystarczy. Jednak chyba ktoś bedzie musiał zostać moderatorem, a jak nie będzie chetnego z Wąbrzeźna to się zgłoszę. pozdrowienia dla Grudziadza. Nie tak dawno jeszcze tam mieszkałem i kto wie czy nie wróćę znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 06.12.03, 23:01 Wracaj!!!!!!!!! bedziesz pierwszym po dlugim czasie. Narazie wszyscy wybywaja, powracajacych nie znam. Kiedys byli powracajacy z zagranicy, to byla dobra partia hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wąbrzeźno- nie było tematu 07.12.03, 11:36 Dopóki nie wrócisz fizycznie, wróć internetowo. :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś