Gość: naata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:41 www.wprost.pl/ar/?O=52107&C=57hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 15:18 Świetna robota, widziałem i czytałem na żywca. Tu kiepsko widać podpis, ale jest tam mowa o tym, że będzie tańczył i śpiewał :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 15:28 Do tego wymowne ujęcia Nałęcza i Lewandy. Rokita, jak zwykle, jest ponad, he he he Też czytałam, ale w necie. Nic dodać ni ująć, słowa prawdziwe. Na własne życzenie, ma "udane zdjęcie".;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 20:10 Myślał jeden z drugim,że skoro nawet rodzoną żonę chcą wybrać na prezydenta to jest nietykalny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 20:45 buehehehehehe jest spoko ,będzie spiewał i tańczył - oczywiście jak mu zagrają :]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:31 www.wprost.pl/ar/?O=48771&C=57 Nie ma, jak doborowe towarzystwo, no i to powinno byc zupełnie normalne, co w tm dziwnego? A jednak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:19 Bez komentarza, chociaz mnie palce lataja. A zona ostatnio za modelke " robi " i chyb przyszlej prezydentce takie zdjecia nie przystoja.Gafy to rodzinna specjalnosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:34 ...to kto, w końcu prezydentką ma zostać? AJ? A gafy rodzinne??? Tomy, na ten temat napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 15:23 Wlasnie, moze Agata Mlynarska albo Dowborowa,podobny poziom ale bardziej wymowne hehe szukajmy moze znajdziemy.]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 12:03 Toju co Ty czytasz, że ja nie mogę nadążyć? :)))Zupełnie nie kapuję, no może tylko kojarzę ale tez nie bardzo wiem, o co chodzi? To, dlatego, pewnie, że ja zaczynam coraz mniej interesować się "informacjami". Przesyt! :( Wzięłam sobie "urlop", zaczynam być zmęczona...Koniecznie muszę się przejechać, moze na Hubala he he he he Pozdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:05 Ja juz dawno nic nie czytam / o prase chodzi / tylko tak z doskoku jak cos mi wpadnie w rece w jakiejs poczekalni czy innym gabinecie, a Hubal dobry na wszystko? nie wierze.DDD Odpowiedz Link Zgłoś