Dodaj do ulubionych

ale folklor ;-)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:41
www.wprost.pl/ar/?O=52107&C=57hihi
Obserwuj wątek
    • chetor Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 15:18
      Świetna robota, widziałem i czytałem na żywca. Tu kiepsko widać podpis, ale
      jest tam mowa o tym, że będzie tańczył i śpiewał :(
      • Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 15:28
        Do tego wymowne ujęcia Nałęcza i Lewandy. Rokita, jak zwykle, jest ponad, he he
        he
        Też czytałam, ale w necie. Nic dodać ni ująć, słowa prawdziwe. Na własne
        życzenie, ma "udane zdjęcie".;-)))
        • parkowy Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 20:10
          Myślał jeden z drugim,że skoro nawet rodzoną żonę chcą wybrać na prezydenta to jest nietykalny.:)
          • magikos Re: ale folklor ;-))) 13.11.03, 20:45
            buehehehehehe jest spoko ,będzie spiewał i tańczył - oczywiście jak mu
            zagrają :]]]]]]]]
            • Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:31
              www.wprost.pl/ar/?O=48771&C=57
              Nie ma, jak doborowe towarzystwo, no i to powinno byc zupełnie normalne, co w
              tm dziwnego? A jednak???
              • Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:19
                Bez komentarza, chociaz mnie palce lataja. A zona ostatnio za modelke " robi "
                i chyb przyszlej prezydentce takie zdjecia nie przystoja.Gafy to rodzinna
                specjalnosc ?
                • Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:34
                  ...to kto, w końcu prezydentką ma zostać? AJ? A gafy rodzinne??? Tomy, na ten
                  temat napisane.
                  • Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 15:23
                    Wlasnie, moze Agata Mlynarska albo Dowborowa,podobny poziom ale bardziej
                    wymowne hehe szukajmy moze znajdziemy.]]]]]]
                    • Gość: naata Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 12:03
                      Toju co Ty czytasz, że ja nie mogę nadążyć? :)))Zupełnie nie kapuję, no może
                      tylko kojarzę ale tez nie bardzo wiem, o co chodzi?
                      To, dlatego, pewnie, że ja zaczynam coraz mniej interesować się "informacjami".
                      Przesyt! :( Wzięłam sobie "urlop", zaczynam być zmęczona...Koniecznie muszę się
                      przejechać, moze na Hubala he he he he
                      Pozdrówka :))
                      • Gość: toja Re: ale folklor ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:05
                        Ja juz dawno nic nie czytam / o prase chodzi / tylko tak z doskoku jak cos mi
                        wpadnie w rece w jakiejs poczekalni czy innym gabinecie, a Hubal dobry na
                        wszystko? nie wierze.DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka