Gość: Toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:17 Lubie Muminka, ale od tej godziny Go olewam, jest namolny i tyle, niech zmieni temat, a bedzie widziany mile. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Lubie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:27 A ja radzę pić piwko zamiast szampana, Chmiel uspokaja i nerwów nie drażni. Ano i już spoko! Żyjmy w przyjaźni! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Lubie... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 19:32 Jak wcześniej tak i teraz przy jednym obstaję, Że nie tylko muzyka ale i kobiety łagodzą obyczaje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lubie... 23.11.03, 19:30 I masz rację ToJu, namolny totalnie. I jak długo można wyrażać swe myśli w rymowankach, kabartowej jednak miary. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Lubie... 23.11.03, 21:11 a ja twierdzę,że kobiety są jak wino - im starsze tym lepsze :]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lubie... 23.11.03, 21:21 na nic zdały się moje próby załagodzenia sytuacji.Facet w ogóle nie kojarzy.Nie mam już sił ani ochoty na dalsze kontakty.Zaczynam go ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lubie... 23.11.03, 21:25 Amen ! Czytałeś jakąś normalną jego wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lubie... 23.11.03, 21:34 No właśnie.Gorzej ,że tylko my troje się z tym zgadzamy.Będzie nam zarzucał stronniczość.Mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Lubie... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 21:46 Towarzystwo wzajemnej adoracji, Parkowy i chetor w akcji. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Lubie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:26 Pozdrawiam wszystkich. Mysle, ze od jutra zacznie sie normalny tydzien. Zeby tylko Naata uporala sie z wirusem. ]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Lubie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 01:15 Nie do końca, jest dobrze, ale można już trochę popracować. Vat do płacenia przecie...a młoda prowadzi całą księgowość :) Odpowiedz Link Zgłoś