Gość: w IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 23.03.04, 09:54 czy używacie takiej wody do rozpryskiwania na twarzy? czy to rzeczywiście dobrze nawilża skórę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: woda termalna IP: *.mtvk.pl 23.03.04, 10:01 Uzywam wody La Roche-Posay i bardzo ją sobie chwale. Dziala troche jak tonik, ale po rozpryskaniu trzeba ja zostawic na twarzy tylko przez chwile (np. 2 minuty), a potem zaraz osuszyc skore, bo pozostawiona na twarzy woda wysusza skore. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
annag21 Re: woda termalna 23.03.04, 13:00 ja tez uzywam La Roche-Posay (juz drugi pojemnik) i jestem bardzo zadowolona. wczesniej stosowalam Vichy, bylo ok ale drozsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: woda termalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 08:27 A ile kosztuje La Roche Possay? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setorika Re: woda termalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 13:06 A ja używam wody z witamina C herbalife, kosztuje ok. 45 zł, super. Ale ważne, żeby po chwili przyłożyć bibułke lub coś innego do twarzy i zebrać nadmiar, bo paradoksalnie czasteczki wody przyciagaja się, wysuszajc skórę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: woda termalna IP: *.visp.energis.pl 23.03.04, 19:51 czy nawilża? nie. woda termalna nie służy do nawilżania. skóry nie można nawilżyć wodą z zewnątrz. wody termalne służą do łagodzenia podrażnień, odświeżania,itp. (nie można jej pozwolić na wyschniecie na twarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akna74 Re: woda termalna IP: 2.5.2.* / *.teleton.pl 24.03.04, 12:02 a spryskuje sie twarz normalnie na makijaz? przeciez on sie rozpłynie? czy przed makijazem? Słyszałam ze takie wody uzywa sie takze w ciagu dnia? czyli na makijaz? jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: woda termalna IP: *.mtvk.pl 24.03.04, 12:14 Rzeczywiscie, wszedzie pisza, ze mozna spryskiwac sie na makijaz. Ja probowalam- totalna kleska, podklad splywa, ze nie wspomne o tuszu do rzes... :( Odpowiedz Link Zgłoś