Dodaj do ulubionych

Anno Domini 2004 !!!

31.12.03, 23:54
Co nam przyniesie?

Witamy!
Składam najserdeczniejsze życzenia! Czego???
Wiecie! Jeszcze ze Starego Roku! Aktualne! ;-))))
Obserwuj wątek
    • miejscowy Re: Anno Domini 2004 !!! 01.01.04, 00:31
      No miejmy nadzieje ze ten nadchodzacy Nowy Rok da nam cos wiecej niz ten stary :), lecz jakby na niego niepatrzec to nie byl wcale taki zły.
      • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 01.01.04, 02:10
        Tak, masz rację! Należy szanować wspomnienia!:-))))
        • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 01.01.04, 20:05
          Ten Nowy to da nam dopiero popalic, juz slychac, narazie cicho ale jak wrzasnie
          to kto wie czy nie pospadamy. Trzymajmy sie, aby do wiosny, potem powinno byc
          lepiej.]]]]]]]]]]
          • miejscowy Re: Anno Domini 2004 !!! 01.01.04, 22:51
            No chyba nie o mnie chodzi?,nie jestem wcale taki grożny :)).No i napewno będzie lepiej,jestem tego pewien.
            • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 01.01.04, 23:26
              Też myślę, że Brat naszego forumowicza nie jest taki groźny...to rodzinne
              przecież, łagodność :)))
              • magikos Re: Anno Domini 2004 !!! 02.01.04, 20:32
                Dlaczego Anno Domini ,a nie np. Renato Romani :]]]]]]]????? wywołuje polemike
                i czekam na podjęcie rękawicy ,(tylko bez zgryźliwości ;))
                • parkowy Re: Anno Domini 2004 !!! 02.01.04, 20:36
                  Jestem za!Naatko podejmuj wezwanie.:))
                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 02.01.04, 20:49
                    O kurczę! Magikos jestes niemożliwy,ale żebys sobie nie myslał, oczywiście że
                    bez złośliwości!:]]]]]
                    No!??? Podnoś "rękawicę"!!! A co! :]]]]]
            • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 02.01.04, 21:20
              No przecie, ze nie o Ciebie, tylko ten roczek nowy. Tyle zmian sie szykuje, nie
              wiem czy zdzierzymy ]]]]]]]]]]
              • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 02.01.04, 21:21
                No, gdzie te rekawice, bo nie widac???????/hehe
    • doroti73 Re: Anno Domini 2004 !!! 03.01.04, 04:28
      Hej!
      Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku!Zlalazlam Cie !!
      Pozdrawiam rowniez Wszystkich z Grudziadza, mojego rodzinnego miasta!
      Happy New Year!!
      • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 03.01.04, 10:30
        Witaj Dorot'i! Cieszę się że znalazłaś to forum! Szkoda, że róznica czasu jest
        tak duza! Pozdrawiam, Dotuś i buziaczki przesyłam! Pa pa :))
        • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 04.01.04, 01:36
          Gdzie jest ta młodziez nasza, wesoła?! Co to, jeszcze do siebie nie doszła po
          Sylwestrze? :))
          • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 04.01.04, 14:58
            Witam , witam swieza krew slaska, oby sie zadomowila. I tak sobie mysle, ze ten
            Grudziadz bez Slaska ani rusz hehe:-)))A mlodziez widze dlugo dochodzi,
            niektorzy jeszcze dluzej, trudno, poczekamy, ale czy sie doczekamy??????/
            • parkowy Re: Anno Domini 2004 !!! 04.01.04, 19:49
              Już sobie wyobrażam kolejne wikliny,stół zastawiony pyfkiem,po obu stronach ławy,na których usiądą krzyżacy naprzeciw hanysom.:))
              • magikos Re: Anno Domini 2004 !!! 04.01.04, 20:00
                i potem bedą długo dochodzić :]]]]]]]]]]]]]]]
                • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 04.01.04, 20:38
                  Dochodzic? do czego? do siebie? Ty nie znasz tych glow Magikos, to tegie glowy
                  i nietylko]]]]]]]]]]]]]
                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 11:35
                    he he he...Magikos wie, jak to będzie, widać często tak dochodzi:]]]]]
                    Ale nie ma sprawy, pomożemy, podprowadzimy, no z zaniesieniem byłby niejaki
                    problem :))))
                    • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 11:43
                      Krzyżacy dadzą radę Hanysom - tak sobie w tej chwili na trzeźwo myślę ;)))
                      • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 11:48
                        No nie wiadomo? Bronek ciągle w "nocie"...he he he
                        Ciekawie to będzie - też myślę ;)))
                        • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 15:57
                          Chetor na trzezwo, a dopiero jak po pifku pomysli, to wszystkich nas do domu
                          zaniesie, juz to widze]]]]]]]]]]]
                          • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 16:26
                            No to się odchudzam ;))))
                            • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 19:12
                              Kiedyś to się dzwigało wszystkie ciężary, teraz częściej te "butelkowe" ;)
                              Ale co mi tam, po jednym razie każdą z Was, osobno(!), w koło rynku mogę
                              przenieść. Z przerwą na piFko ;))
                              • parkowy Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 20:06
                                Brachu,doigrałeś się.Teraz wszyscy będziemy cię trzymać za słowo.Koniecznie Foto musi to uwiecznić.No,nie mogę.:)))))
                                • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 22:50
                                  Padnie, Parkosiu, nawet wkolo zolnierza nie da rady]]]]]]]]]]]]
                                • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 05.01.04, 22:52
                                  W kolo rynku tym bardziej nie da rady, zapomnialam dodac.:-)
                                  • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 08:01
                                    Hahahahahahahah - to była prowokacja, tak jak z oponami ;)))
                                    • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 09:41
                                      A ja na poważnie.....buuuuuuuuuuu
                                      • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 09:56
                                        No dobrze, dobrze - nie rycz mała - kawałek cie przenieseee ;)
                                        • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 11:32
                                          No to... dalej się odchudzam ;-)))
                                          • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 14:11
                                            Dzięki za zrozumienie. Gdy osiągniesz wagę Małysza to pogadamy ;)
                                            • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 15:47
                                              No to trudno, może znajdzie się jakiś amator wagi ciężkiej ;o)))
                                              • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 20:57
                                                E taaam ciężkiej - spróbuj mnie podnieść ;))
                                                • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 22:01
                                                  Naata ! nawet nie proboj, nie masz szans, a jeszcze z tymi piwami, nie da
                                                  rady]]]]]
                                                  • parkowy Re: Anno Domini 2004 !!! 06.01.04, 23:45
                                                    Ja Was poniosę,co mi tam .:))
                                                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 07.01.04, 00:23
                                                    O! I to rozumiem, a co! Wiadomo! Parkowy! :))))
                                                  • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 07.01.04, 08:34
                                                    parkowy napisał:

> Ja Was poniosę,co mi tam .:))

Hahahaha - chyba wózkiem widłowym ;)))
                                                    Już nadajesz się na polityka - obietnice bez pokrycia ;)

Proponuję zgodnie podnieś piFko. I to by było na tyle ;)
                                                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 07.01.04, 10:20
                                                    Eeee...Widzę, że Chetorek skutecznie wszystkich ode mnie odpędza, więc
                                                    pobiegam sobie sama, a co! A co do polityki? Taczki były i są modne...
                                                    Nawet Amerykanie wiedzą jakim sprzętem dostwczym jeździmy he he he he
                                                    No i to już wszystko na temat :))))
                                                  • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 07.01.04, 12:59
                                                    Amerykanow jak na razie mam ddosyc. Nie wspomne te ich sieczke filmowa i inne
                                                    psy gorace. Teraz doszly odciski palcow, nie wypominajac wiz i calej tej
                                                    otoczki ich uzyskania lub nie,. Dobrze byc przyjacielem z pozycji sily. Nie mam
                                                    zrozumienia dla takich praktyk. A Niemcy i Francuzi teraz sie z nas smieja i
                                                    maja racje. Ten nasz naokraglogladki prezydent niczego powaznego nie
                                                    zorganizowal, ech ,co ja sie bede denerwowac ale glupio mi i tyle. Tak nakreci,
                                                    namota, stale sie usmiecha i jest bardzo zadowolony, tylko z czego? wiecie moze?
                                                  • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 08.01.04, 10:59
                                                    On się kręci nerwowo i nerwowo się uśmiecha jak każdy facet, którego żona może
                                                    zostać prezydentem a on sam pierwszą dam(k)ą.
                                                    A co do praktyk USA z odciskami to są dla nas jako sojuszników zaskoczeniem.
                                                    WYdaje mi się jednak, że takie praktyki będą coraz częstsze na całym świecie.
                                                    W imię bezpieczeństwa będziemy musieli zrezygnować z niektórych praw i swobód
                                                    obywatelskich. I w ten oto sposób armia i policja zaczną rządzić
                                                    niepodzielnie, będzie "Rok 1984" tyle, że później.
                                                  • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 08.01.04, 15:15
                                                    Ano, to wszystko wiem i rozumiem, tylko chodzi mnie o to, ze my odciski tak a
                                                    Francuzi np nie, chociaz tam tych terrorystopodobnych mnogo i jeszcze stare
                                                    przepisy jak tlumaczyl ambasador, czyli co, no smieszne to wszystko i tak.
                                                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 18:23
                                                    I co Wy na to? Junior Busz wydał dekret o trzyletniej dobroci dla Polaków????
                                                    Jak przyjaźń to przyjaźń! :)))
                                                  • magikos Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 19:25
                                                    Widzę ,że ostatnio was mocno ponosi :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D
                                                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 19:51
                                                    Rozwijamy sie Magikosie, ale co z tym śmiechem u Ciebie? Byłeś juz na
                                                    piFku??? :P ;]]]]
                                                  • parkowy Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 19:59
                                                    Nie byłbym aż takim optymistą,droga koleżanko.Colin Powell wyraźnie powiedział dziś w Faktach gdzie jest nasze miejsce.Nawet sam Bush junior nic nie zrobi bez poparcia Senatu,a na to raczej nie liczę.
                                                  • chetor Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 21:25
                                                    Stare opinie o nas dalej funkcjonują i to, że jesteśmy sojusznikami nie złatwi
                                                    wszystkiego od razu
                                                  • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 09.01.04, 23:10
                                                    A co my za sojusznicy, smieszy mnie jak trzeba to ciagle wszystkim
                                                    przypominac,. Taki sojusznik, ktoremu trzeba pomagac, i do tego on co chwile
                                                    cos chce. Do kitu taki sojusznik i tez tak z nami postepuja. Magikosie dzieki
                                                    za duzy wklad w ten watek]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
                                                  • naata Re: Anno Domini 2004 !!! 10.01.04, 00:31
                                                    Że też Wy jeszcze jakieś różnice zauważacie!? Toż my druga Ameryka, nie mylić
                                                    z Japonią! he he he he he
                                                  • toja50 Re: Anno Domini 2004 !!! 12.01.04, 22:09
                                                    No i zycze Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, bo chyba zapomnialam w
                                                    bardziej odpowiednim czasie. Przepraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka