04.11.10, 17:04
Witajcie :)
Był ktoś w Indonezji ? To chyba najpiękniejszy kraj jaki widziałam :) Bardzo chciałabym tam pojechać :) Pozwiedzać ale może i np do pracy :) Ale jak na razie to mnie jeszcze nie stać na to :) Bo wycieczki tam są bardzo drogie z tego co się orientuję... :(
Macie jakieś opowieści stamtąd ? Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda z perspektywy "zwykłej osoby" :)
Obserwuj wątek
    • malutka1414 Re: Indonezja 18.11.10, 13:55
      Znalazłam coś ciekawego. Obecnie jestem w trakcie poznawania szczegółów i wygląda to bardzo ciekawie. Jestem już prawie zdecydowana, że pojadę. A mianowicie znalazłam [url=http://www.internship-indonesia.com/]płatne praktyki w Indonezji[/url] :) Oczywiście z zakwaterowaniem i w ogóle... Jak uda mi się pojechać to będzie wspaniale :)
      • cineo Re: Indonezja 28.01.11, 10:40
        Witaj. Indonezja to piękny i różnorodny kraj. Udało Ci się z tymi praktykami?
        A jak wygląda Indonezja a właściwie Sumatra z perspektywy zwykłej osoby? Proszę. To wątek na FF fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,107760747,118142532,0,2.html?v=2
        Pozdrawiam
      • chromatopelma Re: Indonezja 11.07.14, 22:21
        O praktykach i stażach w Indonezji można znaleźć na stronie:
        podrozeindonezja.blox.pl/html
    • fittravel Re: Indonezja 03.02.11, 16:37
      Zapraszamy na naszą stronę www.fit-travel.info

NASZA OFERTA:

> WYCIECZKI NA KAŻDĄ KIESZEŃ
      Poniżej przedstawiamy kilka wycieczek (minimum 2 tygodniowych), które mają swoją stałą niską cenę. Zapraszamy do zapoznania się z nimi.

Kostaryka - 14 dni - 3053 zł/os
      Meksyk - 15 dni - 3485 zł/os
      Ekwador - 18 dni - 3585 zł/os
      Indie - 15 dni - 3651,00 zł/os
      Belize - 15 - 3983 zł/os
      Wietnam - 15 dni - 3983 zł/os
      Tajlandia - 14 dni - 3983 zł/os

> PODRÓŻ Z DISCOVERY - Tylko u nas można zarezerwować wycieczki stworzone przez pasjonatów z słynnego kanału Discovery i prowadzone przez przewodników z Discovery!

> WIELKIE PODRÓŻE - wycieczki od 30 do nawet 82-dniowych!

> CENY wszystkich naszych wycieczek podanych na stronie ZAWIERAJĄ: - noclegi, wyżywienie, transport na miejscu, zwiedzanie z biletami wstępu wymienione
      w opisie, - opiekę pilota przewodnika, - ubezpieczenie; NIE ZAWIERAJĄ: - przelotu, ewentualnych wiz.

> 2 RODZAJE WYCIECZEK:
      - z pełnym programem zwiedzania z pilotem, czyli standardowe wycieczki objazdowe, oraz
      - wycieczki, w których pilot jest obecny podczas całej wycieczki, towarzyszy podczas przejazdów, zakwaterowania, realizuje zwiedzanie zawarte w cenie w programie (nie codziennie), ale oprócz tego są dni wolne w których klient może zrealizować wybrane przez siebie wycieczki fakultatywne, wypoczywać lub zwiedzać na własną rękę. To wycieczki DLA KLIENTÓW, KTÓRZY NIE CHCĄ WCIĄŻ CHODZIĆ Z GRUPĄ I PILOTEM, A CHCĄ MIEĆ CZAS NA REALIZACJĘ WŁASNYCH PLANÓW.

> CO NAS WYRÓŻNIA:

- ponad 750 WYCIECZEK

- duża ilość terminów (w tym !!! TERMINY GWARANTOWANE - wycieczka odbędzie się, nizależnie od tego ile osób się na nią zgłosi!!!)

- prosta w użyciu WYSZUKIWARKA z aktualizującą się dostępnością miejsc

- NOWOŚĆ! wycieczki DLA PODRÓŻUJĄCYCH INDYWIDUALNIE, które można dowolnie łączyć tworząc własny niepowtarzalny program zwiedzania.

- CODZIENNIE nowe oferty LAST MINUTE - nawet 25% zniżki

- m.in.: wycieczki ROWEROWE i KAJAKOWE - REJSY - wyprawy FOTOGRAFICZNE i NAUKOWE - ekspedycje POLARNE - wyjazdy WOLONTARYJNE i inne

- wycieczki dostępne w różnych standardach do wyboru (od turystycznego do ekskluzywnego)

www.fit-travel.info
      FIT TRAVEL free independent tourists
      ul. Komorowicka 4, 43-300 Bielsko-Biała
      fit@fit-travel.info, 33 816 41 41
    • aneta-1979 Re: Indonezja 03.02.11, 21:16
      cakowicie podzielam Twoja opinie o Indonezji. Bylismy tam kiedys... Relacja na stronie:
      www.mini.pw.edu.pl/~buba/indonezja.html
    • indopablo Re: Indonezja 05.05.11, 17:18
      Jesteśmy w Indonezji na stałe, mieszkamy na Bali
      nasz adres to www.indo-explorer.pl
      tam wszystkie dane i namiary. Możesz kontaktować się z nami też przez skype

Zapraszamy
    • chromatopelma Re: Indonezja 11.07.14, 22:19
      Informacje o Indonezji można znaleźć na stronie:
      podrozeindonezja.blox.pl/html
    • hubert445 Re: Indonezja 25.07.14, 00:12
      Nudzisz się na wakacjach ?
      Wygraj wycieczkę do Barcelony !
      Opłacona podróż w dwie strony, pięciogwiazdkowy hotel oraz wszystkie atrakcje turystyczne !

Wejdź na:
      q3q.pl/wycieczkadobarcelony/
      i weź udział w konkursie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka