m.a.r.y.s.i.a 19.12.01, 20:33 Kochany Adminie !!! Jeszcze chwila i my bywalcy forum oflagujemy się i zaczniemy głodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 20:40 I możesz mieć na sumieniu kilka niewinnych istnień. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 20:40 jo sie pszylonczom bo ostatnio cosik za duzo zem pszytyl. Glodufka mnie dobsze zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 20:51 I w wiadomościach nas pokażą jak nas gnębi gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 20:53 mnie to mosze gnembic, bo schudna:). Ino tsza by jakie fojne flagi zrobic, coby bylo czym mahac do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 20:59 Ja też muszę schudnąć a flagi uszyć umiem .Nie łam się. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 21:12 Cholera, mnie też by się przydało zrzucić kilka kilogramów. To gdzie będzie ta głowdówka? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 21:15 No faktycznie , musimy wybrać sobie jakieś miejsce gdzie będziemy leżeć na materacach.Ale to po świętach ,a narazie piszmy meile i przekroczmy 600. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 21:18 Już przekroczyliśmy :-)))) Właśnie sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 19.12.01, 21:22 Ja też. HURRRRAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaslanin Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 26.12.01, 13:23 Zgłaszam swoję kandydaturę na uczestnika głodówki.Może po Nowym Roku bo jeszcze będę miał stawiane smakołyki . Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 26.12.01, 16:40 Zanim zaczniemy głodować, wyślijmy jeszcze raz maile do adminów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 28.12.01, 17:46 Przebudowali trochę pierwszą stronę a nas dalej tam nie ma.Pewnie bez głodówki ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 23.02.02, 18:44 Łza się w oku kręci jak się czyta te stare posty..... :)) Głodówki nie było, a Jasełko na pierwszej stronie. Z tmi materacami to był dobry pomysł, tylko ze pewnie wszyscy chcieliby leżeć koło Marysi.... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 26.02.02, 19:22 georghe napisał(a): > Łza się w oku kręci jak się czyta te stare posty..... :)) > Głodówki nie było, a Jasełko na pierwszej stronie. Z tmi materacami to był > dobry pomysł, tylko ze pewnie wszyscy chcieliby leżeć koło Marysi.... > :)))))))) I ty i ja wiemy , że nie wszyscy.Ale wątek świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 23.02.02, 19:11 Nie za bardzo rozumiem , przeciez jestescie na wierzchu.O co chodzi z ta pierwsza strona? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 23.02.02, 19:42 Już Ci Zibbi tłumaczę. Georghe odświeżył wątek z grudnia 2001 roku. Wtedy byliśmy w "drugiej lidze" i podejmowaliśmy starania o awans. Jak widać udało nam się to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 23.02.02, 22:07 Dzieki.Faktycznie nie popatrzylem na date zalozenia watku . Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 24.02.02, 01:38 VIVA nasza matka chrzestna - MARYSIA !!!!!!!!!! VIVA JASŁO !!!!!!!! VIVA - ŁÓDKA......................................................... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 26.02.02, 19:24 georghe napisał(a): > VIVA nasza matka chrzestna - MARYSIA !!!!!!!!!! > VIVA JASŁO !!!!!!!! > VIVA - ŁÓDKA......................................................... > > :) VIVA Gerghe ....DYNAMIT NASZEGO FORUM !!!!!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 26.02.02, 22:16 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > georghe napisał(a): > > > VIVA nasza matka chrzestna - MARYSIA !!!!!!!!!! > > VIVA JASŁO !!!!!!!! > > VIVA - ŁÓDKA......................................................... > > > > :) > VIVA Gerghe ....DYNAMIT NASZEGO FORUM !!!!!:))))))))))))) I zapomnałam dodać HUUUUUUUUURA!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
lui12 Re: Jasło na pierwszą stronę !!!!!!!!! 24.02.02, 16:58 mam lepszy pomysl trzeba zmusic admina do glodowki i wtedy zgodzi sie na wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś