sharpshooter 19.06.06, 23:10 Chodzi mi o nazwe poiosenki w reklamie Ery ( biznes chyba) gdzie dwu kolesi gra w kosza. Jest to chyba utwor Fatboy Slima, ale nie jestem pewnien. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: Reklama Ery 16.08.06, 15:12 nie wiem czy to jeszcze aktualne, kawałek to "Rockefeller Skank" Odpowiedz Link Zgłoś
sharpshooter Re: Reklama Ery 20.09.06, 22:50 Juz dawno nie ;). I nie jest to "Rockefeller Skank" tylko "Funk Soul Brother". Przez przypadek znalazlem, na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Reklama Ery 24.09.06, 21:47 Fatboy Slim nie kawałka pod takim tytułem,mam płytę z której pochodzi kawałek z reklamy.tu jest teks, ale skoro nieaktualne... www.lyricscafe.com/f/fatboy_slim/002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sharpshooter Re: Reklama Ery 04.11.06, 20:24 Skoro tak, to masz racja, ale ja znalazlem ta piosenke pod moim tytulem. A pod tamtym cos innego. Ale to i tak nie wazne ;) Dla innych uzytkownikow:The Rockafeller Skank lub The funk soul brother. Odpowiedz Link Zgłoś