Dodaj do ulubionych

Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA!

14.11.13, 16:37
stomatolog, po kursikach ortodontycznych zajmuje się ortodoncją.
Zrujnowała mi zęby! Ze zgryzu zamkniętego doprowadziła do otwartego! Powykrzywiała mi dosłownie WSZYSTKIE zęby!!!! Co wizytę odkleja i przekleja zamki, ścierając klej wiertłem zdziera zęby! Końca nie widać po 3 latach noszenia ap.
Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • ewa_19979 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 09.09.16, 00:36
      Potwierdzam i nie polecam po 3 latach leczenia zrottowala mi zeby nikt inny nie chcial podjac sie leczenia na tym samym aparacie.Dodatkowo naciaga na kase .Ludzie jak wydajecie tyle kasy zeby miec ladne zeby wybierzcie specjaliste a nie kogos kto robi praktyke na was.NIE POLECAM Meissner
    • duszeczek116 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 22.11.17, 19:29
      Potwierdzam, nie tylko ja , nie tylko pacjenci ale też inni specjaliści. Ja dałam sie omamic tej Pani przez 6 lat leczenia. Kiedy było juz prawie ok zaczynła znów przestawiac, kombinować i znów było źle. Nie wiedziałą juz co robi, zresztą sama mi to przyznała... Niestety za późno... Kiedy w koncu skonsulowałam to leczenie z innymi specjalistami okazało sie, ze to leczenie to jakieś nieporozumienie!! W koncekwencji mam zanik większosci korzeni., zęby powystawiane z kości, wiszącą nad głową paradontoze!! PaniM M na dodatek miga sie od zwrotu kosztow leczenia, a czeka mnie jeszcze przecież kolejne tm razem u specjalisty.
      Uważam, ze kazdy ortodonta powinien na dzień dobry poinformowac pacjenta o tym czy posiada specjalizacje czy tylko jakieś 3 dniowe kursiki.. Niestety 6 lat temu w ogóle nie przyszło mi do głowy, że ortodonta moze byc bez specjalizacji...
      Poszukuje osób poszkodowanych może jakiś pozew zbiorowy zrobimy?
      • pola.991 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 22.03.18, 22:43
        Rowniez mam ten sam problem, jestem za pozwem takze prosze o kontakt.
        • duszeczek116 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 28.06.18, 19:16
          Proszę o kontakt z kancelaria prawna Menes ul Szewska Poznan. Tam nam pomoga sprawa już trwa.
          • zielnik06 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 16.07.18, 19:49
            Witam. właśnie mąż ma podobny problem.czy mogę prosić o bliższe informacje.
            • duszeczek116 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 15.10.18, 09:40
              Zgłaszajcie się do prawników. Im więcej nas będzie tym bardziej każda sprawa osobna może jest dowodem wspomagającym kolejną sprawę. Złozenie pozwu do sądu wcale nie jest mega drogie a i można złozc wniosek do sądu o zniesienie tych kosztów. Wywalczycie sobie zwrot kosztów za leczenie u MM+odszkodowanie+zworot kosztów za kolejne leczenie, które w moim przypadku jest konieczne a i metody leczenia moich zębów z tymi wszystkimi szkodami, które mi wyrządziła ta pani są ograniczone i 10% bardziej kosztowne niż leczenie początkowe.
              • palabra94 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 25.10.18, 14:02
                Jest możliwość złożenia jakiegoś pozwu zbiorowego? Słyszałam, że kancelaria Menes zajmuje się tą sprawą. Proszę poszkodowane osoby o kontakt na maila justyna94@autograf.pl
    • esmeralda03 Re: Monika Meissner-Poznań,NAJGORSZA! 15.03.19, 18:12
      Ja nie polecam ortodonty Babczyńskiego z Codziennej Stomatologii Mysłowice i Dąbrowa Górnicza, nadał mi paskudny wygląd twarzy, kompletnie nie radzi sobie z krytyką, jest złośliwy, a na koniec ponaświetlał mi ciało i twarz jakąś lampą operacyjno- zabiegową chyba, co spowodowała poparzenie ciała, żeber i znaczną redukcję i deformacje tkanki miękkiejna ciele ( odchudził mnie!). Nadmienię, że zajmuje się ten doktorek intralipoterapią ( redukowaniem tkanki miękkiej), a zrobił to bez moje zgody! a skutków ubocznych nie chce leczyć. Gdy przyszłam do niego zgłaszać nietypowe objawy, śmiał się jak jakiś upośledzony na cały głos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka