Dodaj do ulubionych

ORTOPROTEX

11.09.11, 17:17
Witam. Z przyjemnością polecam gabinet Ortoprotex w Łodzi. Leczenie trwało bardzo krótko bo zaledwie rok a wizyty ograniczały się do niezbędnego minimum. Pomimo, że mieszkam w Częstochowie i dojeżdżałam na wizyty pociągiem, czyniłam to z wielką przyjemnością. Powód - efekty były widoczne z wizyty na wizytę. Jestem bardzo zadowolona z leczenia. Poza tym jest możliwość usługi w pełni kompleksowej, łącznie z wybielaniem zębów i ich kosmetyki estetycznej. Warunki w gabinecie i sposób leczenia są na miarę XXIw.
Ważna jest też panująca tam atmosfera wręcz rodzinna. Zawsze zostałyśmy ugoszczone (leczyłam się razem z córką:)) kawą lub herbatą. Każda z pracujących tam pań była bardzo miła a prowadząca leczenie pani doktor Joanna Ślusiewicz osobiście zajmowała każdym pacjentem.
Obserwuj wątek
    • anusia29 Re: ORTOPROTEX 15.11.11, 09:26
      Ortoprotex - kryptoreklama - przesadziliście z ilością wątków i opiniami. Widać na odległość krypto - niestety.
      • jacek.mikla Re: ORTOPROTEX 05.01.12, 14:14
        Ja też zawodowo zajmuję się marketingiem i sprzedażą. Nie bez powodu podaję swoje prawdziwe dane, bo nie pisałem swojej opinii jako pracownik jakiejkolwiek agencji, tylko zadowolony klient.
        Zostałem poproszony o wyrażenie swojej opinii przez pracownika Ortoprotex. Prawie nigdy tego nie robię, a jeśli już to piszę przestrogi. Ale w tej sytuacji, jestem na tyle zadowolony, że na prośbę, zdecydowałem się moją opinią podzielić.
        Jeśli chodzi o Ortoprotex, to tak dla Pani Doktor Joanny i Pani Anni, która jest nie do zastąpienia. Rzekłem

anusia29 napisała:

> Ortoprotex - kryptoreklama - przesadziliście z ilością wątków i opiniami. Widać
        > na odległość krypto - niestety.

• anusia29 Re: ORTOPROTEX 05.01.12, 15:24
          Tyle, że na zyczenie Pań z ortoprotex zrobil im pan niedźwiedzia przysługę. Bo teraz nie wyglądaja wiarygodnie - nieprawdaż Jesli 3 pierwsze wątki dużego forum sa o firmie O. i wszystkie posty zawieraja peany - to jak to wygląda jesli chodzi o wiarygodność?? Zwarzywszy, ż żadko jednej firmie poświęcono więcej niż jedne wątek. Duzo cukru szkodzi. Ta zasada dotyczy nie tylko zebów. Jesli zajmuje się pan marketingiem to powinien pan wiedziec o tym.
          • beata.eu Re: ORTOPROTEX 05.01.12, 19:38
            Anusio29- tylko ten kto nie doświadczył tego miodu mówi, że to cukier. Nie ma się co chwalić wyższym wiekiem przy popełnionym błędzie ortograficznym.
            • anusia29 Re: ORTOPROTEX 05.01.12, 21:23
              ???
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka