Dodaj do ulubionych

DOBRY ORTODONTA POZNAŃ

08.08.11, 22:24
Witam :)
Jak w temacie - poszukuję dobrego ortodonty w Poznaniu, z niewygórowanymi cenami, oraz możliwością spłaty w ratach. Proszę o pomoc! :)
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • madzikka82 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 15.10.11, 13:40
      martyna tez szukam specjalisty z Poznania, znalazlas juz kogos kogo moglabys polecic?
      • alusja90 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 19.01.12, 02:17
        Właśnie, znalazłyście już kogoś?

ja jestem zapisana na wizyte do P. Małgorzaty Sitarek - Madaj. Slyszeliscie cos o Niej moze?
      • wojtekk00 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 16.11.17, 08:40
        polecam sobotadent
    • kasan.draaa Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 23.06.12, 23:24
      Ja na pewno nie polecam Beaty Lipko z Przeźmierowa.
      Ceny wysokie i kasują za co tylko się da! Jednym słowem - zdziercy! Choć wiadomo moze przełknęło by się ceny gdyby chociaż cala reszta była ok. Niestety nie wiem za co oni tak kasują przy tak fatalnej obsłudze. Do godziny na którą sie umówisz trzeba zawsze doliczyć godzine i poźniej przyjechac a i tak jeszcze wtedy czekasz z co najmniej 30 min!! Cokolwiek by nie robiono to wszędzie się kręci pełno młodzieży, w ogole nie można się czuć swobodnie i każdy Ci patrzy w zeby. Za czysto to tez u nich nie jest. Szczerze powiem nie słyszałam o drugim tak fatalnym gabinecie!!!
      • witosse Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 24.09.12, 23:15
        Jestem pacjentem dr Lipko i zastanawia mnie dlaczego mają tylu pacjentów, że trzeba czasami poczekać na swoją wizytę, jeśli są tacy fatalni...
        dla mnie są super...
        a moja siostrzenica jest zachwycona leczeniem ortodontycznym, po niespełna roku ma już wyprostowane zęby i wkrótce będzie miała ściągany aparat. Po roku!! a w innych gabinetach mówili, że leczenie trwa od 2 do 3 lat ...
        www.magicdentalstudio.pl/www/index.php/ortodoncja_przypadki
      • wojtekk00 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 16.11.17, 08:39
        Dlatego polecam sobotadent bo tam szanują twój czas, wiesz za co płacisz i obsługa jest profesjonalna. I przede wszystkim czysto! nie wyobrażam sobie jak może być brudno w gabinecie w którym wykonuje się leczenie. A do tego całe leczenie ortodontyczne zostało przeprowadzone profesjonalnie. Pójdź może tam?
    • mili_vanili Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 26.10.12, 23:40
      ORTO AIDI - Polecam! Przeszłam kilka wizyt u innych, którzy na moje krzywusy mieli chore pomysły :/ Dziś cieszę się ładnym uśmiechem, chociaż tanio to nie mają...
    • aaaannnnkkkaaaa Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 20.05.14, 23:17
      Witam :) nigdy nie logowałam się na forach internetowych ale tym razem zrobiłam to tylko dlatego żeby być może pomóc komuś za nim popełni ten sam błąd w 2011 roku trafiłam do CANDEO do dr. Muszyńskiej (niby ortodonta, a coś chyba nie za bardzo te kursy to chyba nie szły jej najlepiej) nie będę przebierać w słowa na temat tej kobiety za leczenie, które przerwałam i zabrałam dokumentacje nie wynosząc z niego nic oprócz źle założonych aparatów i mocnego zapalenia dziąseł poprzez założenie mi dolnego aparatu praktycznie przy dziąsłach z powodu mojej wady zgryzu co było totalną głupotą staciłam ok 8 tys zł, mam oczywiście zamiar wystąpić o zwrot kosztów leczenia ponieważ musiałam prosić innego ortodontę o przejęcie leczenia i zakładać obydwa aparaty jeszcze raz nowe. Ta "ortodontka" jak się niby nazywa co wgl nie powinno mieć miejsca nie powinna leczyć ludzi w zakresie ortodoncji zero kompetencji i wiedzy!!! Jeśli czyta komentarze na swój temat to brdzo się ciesze ponieważ chce żeby wiedziała jak straciłam swoje ciężko zarobione pieniądze ponieważ marzyłam o pięknym uśmiechu !! Nigdy więcej!
      • jarasnet Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 27.01.15, 10:07
        Witam,
        szukam ortodonty dla 6-cio latka na NFZ w Poznaniu lub okolicach, może ktoś podać jakieś namiary?
        Z góry dziękuję.
        • 90dorotakaczmarek Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 04.02.15, 20:14
          Muszyńska na os. Orła Białego leczą się tam dzieci mojego brata i bardzo lubią tam chodzić a aparaty były bez dopłat nie to co plomby na NFZ
        • ewa.1980 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 13.08.15, 14:32
          ja mogę polecić gabinet na Grochowskiej - www.boguslawscy.com/ , trochę długo się czeka, ale ceny całkiem w porządku i miła obsługa. Robią też protezy i wybielanie, ale co do jakości to nie wiem, bo nie korzystałam.
      • 90dorotakaczmarek Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 04.02.15, 20:00
        Jest dobra! Kończę leczenie u ortodonty dr.Muszyńskiej w maju!!! ;-) jest super, rozmawiałam zawsze z klientkami w poczekalni i też byli ok, myślę że warto się u niej leczyć, namówiłam też kuzynkę by zmieniła ortodontę bo zapłaciła dwa razy tyle co ja, ale u innej ortodontki i ciągle jej odpadają zamki z zębów. Dorota
        ps. czasami się długo czeka w poczekalni, warto mieć internet albo wziąć książkę...
        • jarasnet Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 09.06.15, 20:13
          Szukam ortodonty u którego wizyty oraz aparat ruchomy jest refundowany z NFZ. Czy u Pani Muszyńskiej tak jest?
    • goha67 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 14.11.17, 23:34
      Jeśli szukasz ortodonty w poznaniu to tylko sobotadent. Mają tam rewelacyjną ortodontkę która założy aparat bez wyrywania zębów i na pewno po zdjeciu aparatu nie będziesz miał powrotu krzywych zebów. Lepiej zrobić raz a dobrze. tutaj masz ich strone: sobotadent.pl/. Polecam wszystkim bo sam tam miałem zakładany aparat.
      • wojtekk00 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 16.11.17, 08:38
        Ja też polecam sobotadent. Super podejście do pacjenta, super obsługa i mega wiedza. Trafiłem tam z bardzo dużą wadą zgryzu. Całe leczenie odbyło się tak jak zaplanowano. Teraz mam piękny równy uśmiech i co najważniejsze wada zgryzu się nie odwraca - słyszałem że dużo osób ma ten problem ale jak mi powiedziano wynika to ze złego leczenia. w sobotadent jako jedni z nielicznych leczą w analizie okluzji. Szczerze polecam.
    • natalia880 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 20.11.17, 18:33
      Ja też sprawdziłem i polecam sobotadent.pl/. Najlepsza klinika ortodontyczna w poznaniu!
    • zosia4582 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 01.04.18, 21:23
      Hej
      Szukam ortodonty w Poznaniu który wyleczy mój zgryz otwarty bez interwencji chirurgicznej. . Podajcie mi ich nazwiska albo linki do stron.
      Pozdrawiam
    • janiss.kaczmarek Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 07.04.19, 23:47
      Może trochę nie w temacie, ale ja odradzam DENTAL COMFORT ze złotowskiej. Albo przynajmniej zanim podejmiecie decyzję o leczeniu to proponuję odwiedzić z 2 inne gabinety, wiele ma wizytę konsultacyjną za symboliczną opłatę, albo za darmo. Nie będę pisać który gabinet oferuje osiągnięcie takich samych rezultatów za połowę ceny aby nie było podejrzeń o ukrytą reklamę. Naprawdę nie spodziewałem się, że można o tyle więcej kasować. Warto też poprosić o plan leczenia wraz z kosztorysem i zapytać o "dodatkowe opłaty" bo można się zdziwić!! Brak cennika usług na stronie powinien być ostrzeżeniem dla każdego pacjenta!!!!!
    • abece123 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 30.10.19, 19:18
      Mnie polecono Rock Your Smile na Norwida, koleżanka leczy się w ich gabinecie ale w Wawie, a teraz są też na Jeżycach, więc miałabym blisko. Opinie o lekarzach i o samej klinice są super, bardzo zachęcają do podjęcia leczenia właśnie tam. Zależy mi na dobrym prowadzeniu i sensownym leczeniu, dlatego właśnie takie sprawdzone miejsca biorę pod uwagę.
    • lukasito Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 01.12.19, 22:08
      Polecam Rock Your Smile na Jeżycach, ul. Norwida. Bardzo dobrych mają ortodontów, z tego co wiem, opcje finansowania leczenia też są sprzyjające :) Ja tam chodzę do dr Kocent, jak dla mnie jest super :)
      • bibi87 Re: DOBRY ORTODONTA POZNAŃ 13.01.20, 20:41
        Mam córkę lat 8 i syna lat 10, obydwoje powinni nosić aparat ortodontyczny i szukam dla nich właśnie dobrego lekarza, myślę że wybiorę się właśnie do gabinetu na Norwida, pozytywne opinie zachęcają :) A słyszałam dobre opinie o tym gabinecie i o pani dr Kocent.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka